Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamün Aleyküm
Ne güzel bir imansızlık sitesi yahu. ilk defa girdim belki uğraşacak çakal bulamazsam yine gelirim diye kayıt oldum. siz gibilerle ağız dalaşı yapacak değilimde ana sayfadaki tefsir(!!!) dikkatimi çekti. onu hangi arkadaş yazdı ise takdir etmek lazım. Turan Dursunun imansızlık derslerini müthiş anlamış. ufak tefek kelime oyunları ile görüntüyü tepe taklak edivermiş. şöyleki "Kütüb-i Sitte deki ilgili hadisler" demektense açık açık Buhari'nin rivayeti şeklinde açıklasa ve olayın Enes b. Malik'in anlatımı olduğunu belirtse ve de Ahzab suresi 53. ayetin adı geçen gece tüm misafirler gittikten sonra indiğini, olayın şahidinin ise yine Enes b. Malik olduğunu yazsa idi duruma biraz daha tarafsız bakılabilirdi. Keza konukların kalabalığından sıkılan peygamber konuklar arasında zaten oturmuyordu. Yani onlara git demesi için sebebi yoktu. kendisi isteyince zaten odadan çıkıyordu ve eşlerinin yanına gidip kalabiliyordu.
bu yazdıklarımdan sanmayınki ben koyu islamcı dinci falanım. zaten nick imdende ne olduğum anlaşılır. müslüman şükür gereklerini 100% yerine getiremesemde. diyecem o ki birilerine dil uzatacaksanız adam gibi uzatın, Turan Dursun gibi değil. :lol:
bakın ağzınıza sakız ettiğiniz "1400 sene önce" ne demiş o inkar ettiğiniz kitapta yaratan peygamberine, sizlere karşı:
"Eger onların omuz dönmeleri sana agır geliyorsa, haydi kendi kendine yerin dibine inecek bir baca veya
göklere çıkacak bir merdiven arayıp da onlara bambaska bir mucize getirmeye gücün yettigi takdirde hiç
durma, bunu yap! Allah dileseydi, elbette onları hidayet üzere toplardı. O halde sakın cahillerden olma!" (En'am, 35)
insansılar sizi :twisted:
Ne güzel bir imansızlık sitesi yahu. ilk defa girdim belki uğraşacak çakal bulamazsam yine gelirim diye kayıt oldum. siz gibilerle ağız dalaşı yapacak değilimde ana sayfadaki tefsir(!!!) dikkatimi çekti. onu hangi arkadaş yazdı ise takdir etmek lazım. Turan Dursunun imansızlık derslerini müthiş anlamış. ufak tefek kelime oyunları ile görüntüyü tepe taklak edivermiş. şöyleki "Kütüb-i Sitte deki ilgili hadisler" demektense açık açık Buhari'nin rivayeti şeklinde açıklasa ve olayın Enes b. Malik'in anlatımı olduğunu belirtse ve de Ahzab suresi 53. ayetin adı geçen gece tüm misafirler gittikten sonra indiğini, olayın şahidinin ise yine Enes b. Malik olduğunu yazsa idi duruma biraz daha tarafsız bakılabilirdi. Keza konukların kalabalığından sıkılan peygamber konuklar arasında zaten oturmuyordu. Yani onlara git demesi için sebebi yoktu. kendisi isteyince zaten odadan çıkıyordu ve eşlerinin yanına gidip kalabiliyordu.
bu yazdıklarımdan sanmayınki ben koyu islamcı dinci falanım. zaten nick imdende ne olduğum anlaşılır. müslüman şükür gereklerini 100% yerine getiremesemde. diyecem o ki birilerine dil uzatacaksanız adam gibi uzatın, Turan Dursun gibi değil. :lol:
bakın ağzınıza sakız ettiğiniz "1400 sene önce" ne demiş o inkar ettiğiniz kitapta yaratan peygamberine, sizlere karşı:
"Eger onların omuz dönmeleri sana agır geliyorsa, haydi kendi kendine yerin dibine inecek bir baca veya
göklere çıkacak bir merdiven arayıp da onlara bambaska bir mucize getirmeye gücün yettigi takdirde hiç
durma, bunu yap! Allah dileseydi, elbette onları hidayet üzere toplardı. O halde sakın cahillerden olma!" (En'am, 35)
insansılar sizi :twisted:
+1 Mukemmel ama essek hosafdan n :D e anlar
Ayetin, kalan misafirler gittikten veya gitmeden önce okunmuş olması anlamda birşey değiştirmez. Sonradan okunmuş olması nasıl bir anlam değişikliği yapar istersen anlat da öğrenelim.
Çok açık olan şudur ki, böylesine basit bir misafirlik durumundan dolayı böyle bir ayetin "inmiş" olmasının saçmalığıdır. Aklını imanının önüne geçirebilen her insan görebilir ki Ahzab 53. ayet, Muhammedin şahsi bir rahatsızlığının bir ifadesidir. Zeynep ile bir ana önce gerdeğe girme sabırsızlığının ifadesidir. Uzaktaki toplumları ve hele sonraki yüzyıllarda yaşayan insanları hiç ilgilendirmeyen bir konuya el atmış bir ayettir. Diğer tüm ayetler gibi Muhammed tarafından uydurulmuştur.
Muhammed, döneminin araplarını kandırabilir ama bizleri asla. Ahzab 53 tam bir komedidir. Aynı zamanda Muhammedin nasıl bir şehvet düşkünü olduğunu bize gösteren bir ayettir. Cahş kızı Zeyneble gerdek sabırlığı! Zeynebin, halasının kızı olması da başka bir mesele. Yani Muhammed aynı zamanda yarı-ensesttir. Onun da etkisiyle bu yarı-ensest gelenek Türkiyede de halen devam etmektedir. Belli ki Muhammedin kromozomal hastalıkların kan bağı evliliklerinde arttığı bilgisi yoktu. Zeynebin, üvey oğlunun eski karısı olması da bir diğer ahlaksızlıktır.
dindar_37
22-06-2005, 19:36
aleyküm selam kardeş bunlara laf anlatamazsın basmıyo işte ne yaparsın.....................
Yahu bütün dinler saçmalıklarla dolu ama hiçdeğilse yahudilik islam gibi
yüksekten atmıyor da yanlızca israiloğullarıyla muhattap oluyor.ütün insanlığa hitab ettiğini iddia eden islamın ana bilgi kaynağı kuran da neden
Amerika kıtasından ve ona ait şeylerden hiç bahsedilmiyor da muhammedin misafirleri üzerine ayet iniyor
Yenerick
28-06-2005, 04:07
okurken herşey bi an boş gibi geldi yani neden uğraşıyprum falan hatta bi ara ulan ben niye burdayım diede düşündüm hatta bi an geldi kalkıp yatiim dedim ama sonradan aklıma geldi ben mutluyum lan böle yani o beni sallamıyo ben onu sallamıyorum vallaha geçinip gidiyoruz... zevk baba zevk ötesi yok :)
Cihadery
28-06-2005, 11:12
Ayetlerde de belirtildiği üzere " onların kalbi mühürlenmiştir" ..bu sıfat tam sizler için..ama belki kalbi tam mühürlenmiyenler için burda bulunuyoruz..
Bu ateistlerin tümü Allahsız be
atheist`likde bir tür inancdir, söyleki, "BEN ALLAHIN OLMADIGINA INANIYORUM" yani sonucda yinede inananiyor demektir
sizler ise olmiyan seye ve olmiyan karsi geldiginiz birseye inaniyorsunuz ..
yani sifir siniz, bir ateist kadar olamiyorsunuz..!!!!
http://www.cmpe.boun.edu.tr/~ulas/geyik/327.jpg