Orijinalini görmek için tıklayınız : Thunderpoint Y.Kurulu üyeliğine seçildi.
Uzun sayılacak bir süredir Y.Kurulumuz dört kişi ile sınırlı kaldı. Thunderpoint'in aramıza
katılması ile yükümüzün biraz azalacağını bilmek bizi sevindiriyor. Forum yöneticisi olarak
sürdürdüğü yöneticilik sorumluluğuna artık Yönetim Kurulunda devam edecek arkadaşımızı
kutluyor aramıza hoş geldin diyoruz.
Y.K
ozgur_beyin
19-12-2007, 18:55
tebrikler thunderpoint. y.k. nın yeni kana ihtiyacı vardı.
Thunderpoint zaten siteye katkıları olan bir arkadaşımız idi. Site ana sayfası onun sayesinde günlük din/laiklik konulu güncel haberlerin derlendiği aktif bir bölüm oldu. Durağanlıktan kurtulup hareket kazandı. Aylık e-bültenimizde de thuderpointin katkıları bulunuyordu.
Şimdi Yönetim Kurulu görevini de alarak sorumluluklardan kaçmadığını tekrar gösterdi. Katılımının faydalı olacağına inanıyorum.
Hoşgeldin Thunderpoint.
Thunderpoint arkadasimizi kutluyorum, bu gorevi en iyi sekilde yapacagina da eminim.
Thunderpoint'i kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.
Sevgili thunderpoint;
YK üyeliğine seçilmene çok sevindim.
Koltuklarında kırk karpuz vardı zetan. Bu artı bir oldu.
Bizede kırkbir kere maşallah demek düşer * :D
Tebrikler
Selamlar.
Bunca cabalarina bir de yonetim sorumlulugu yukleyen thunderpoint'i yurekten kutluyor, basarilar diliyorum.
thunder abi tebrikler uzun süredir giremiyorum.Adaletle hükmedeceğine inancım sonsuz.Tıpkı diğerleri gibi...
spartacus
19-12-2007, 21:25
Hoşgeldin Thunderpoint.
Emek ve özveriyle aramıza katıldın. Kolay gelsin...
sevgili müdürüm
* * YK ya hoşgeldin. Artık rahat bitti. *:lol: Başarılı olacagına inancım sonsuz.
* * saygılarımla
Thunderpoint'ın yönetime girmesi beni çok sevindirdi. Yeni görevinde başarılar Thunder.
Yahu biraz da DK'ya takviye olsa da biz de rahat rahat yazı yazma işine geçsek artık.
Forum düzenlemelerinde parmak izlerini en sık gördüğümüz Sn. thunderpoint'in görevi bizce de oldukça isabetlidir.
Hayırlı olsun.
Ve kolay gelsin.
Yeni gorevin icin seni kutlarim thunderpoint. Yonetimde mutevazi kisiliginle ve tarafsizliginla, bir denge unsuru olusturacagina inaniyorum.
tebrik ediyorum arkadaşım ,,,
sevgiler
Yeni görevinde basarilar Thunderpoint.Tebrikler.
TheHebelehubu
22-12-2007, 22:53
Tebrik ederim Thunder abi
Sana Thunderpoint Y.K diyelimmi ismail yk gibi:D
tANdır abim.yöneticiliin kutlu olsun.hayırlı olsun abim.başarılar dileris.
krdşn.cml ve takımı...+yaŞŞar+beKKir+Sali+HUMA+SüLaman *:lol:
Sayın tandırnokta abim,
Yönetime seçilmiş olmanıza çok sevindim,şimdiye kadar tebrik mesajı yazmamış olmamım sebebi Hocam Sayın Prof. Cemalimin önüne geçmemektir,başkaca izahı yoktur
Size görevinizde başarılar dilerim.
Saygılar,sevgiler
tebrikler görevini en iyi şekilde yapman dileğiyle
gerçekten özendirici görevler hepinize başarılar sevgiler...