PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : süper bit site

mess
20-06-2005, 09:55
Sitedeki yazılara şöyle bir göz attım,

İnanmadığınız Allah'ın,olmadığını kanıtlamak için,yine o inanmadığınız Allah'ın inanmadığınız kitaplarını/peygamberlerini,ve peygamber hadislerini kullanmışsınız :D

Eğlenerek incelemeye devam ediyorum sitenizi,bu başlığı da silmezsiniz umarım,muhabbet ederiz burdan.

HasanBaba
20-06-2005, 10:20
Kardeş Malesef inanmayanlar artık ne dersen de dönmezler. :(

30.Rum -
58. Andolsun, biz bu Kur’an’da insanlara her türlü misali verdik. Andolsun, eğer sen onlara bir âyet getirsen, inkâr edenler mutlaka, “Siz ancak asılsız şeyler uyduranlarsınız” derler.
59. Allah, bilmeyenlerin kalplerini işte böyle mühürler.
60. Sabret. Şüphesiz, Allah’ın va’di gerçektir. Kesin imana sahip olmayanlar sakın seni gevşekliğe (ve tedirginliğe) sürüklemesinler.

hernonnes
20-06-2005, 12:21
Bırakın arkadaşlar Dönmesin,Allah Hidayete Dilese Herkesi Erdirirdi.Ama Bırakın Şimdilik Sabır edin.Allah Sabır edenlerden Beraberdir,Böyle Kafirleri Allah ÇOK helak etti,Bu Allah'a görede çok kolay.

biz kimseye Harp Açmıyoruz Ama bakıyoruz Bize Harp Açıyolar
Biz Kimsenin Dinine Laf atmıyoruz,Ama bizimkine Atılıyor Durduk durmadık Yerde.
Sabredin kardeşlerim sakın bunlara karşı küfür edipde seviyemizi düşürmeyelim,Küfür Etmek Müslümana yakışmaz

İslam Dini En üstünüdür.Kimsede Bu Dini Yıkamaz

baybars
20-06-2005, 13:00
"İslam Dini En üstünüdür.Kimsede Bu Dini Yıkamaz"

Eğer bu yazını ilerde de birileri okursa, çok mutlu olurum, bilim gelişecek, ve bir kurt gibi kitaplarınızı yiyecek...

Sitede bu ayet vb. lerini kullanmamızın nedeni ise saçmalılkalrı ve çelişkileri göstermek...

20-06-2005, 13:56
Öncelikle bu sitede Allahın olmadığını kanıtlama gibi bir amacımızın olmadığını ama başta islam olmak üzere dinlerin birer yalan olduğu kanıtlamaya çalıştığımızı söylemem gerek. Ateistlerle birlikte tanrıya deist anlamda inanan veya olup olmadığının akılla anlaşılmasının mümkün olmadığını iddia eden agnostik felsefedeki kişilerinde evi sayılabilir bu site. Ana sayfada görüldüğü "din karşıtı" bir sitedir burası. Umarım farkı anlamışsınızdır.

Amacımız, 1400 yıllık bu ilkel dinin gerçekleri teşhir etmek, insanlara öğretmektir. Bu konu çok önemlidir çünkü daha güzel bir dünyanın önündeki önemli engellerden biridir İslam. Pek çok geriliğin, ahlaksızlığın ve ilkelliğin kaynağıdır İslam. Ancak insanların hassa bir noktasına dokunduğumuz için işimizin çok zor olduğu bir gerçektir. Hatta hayatımız bile tehlikededir böyle bir site nedeniyle. Ama bu, gerçekleri ortaya dökmekten bizi alı koyamaz.

Bu amaçlarla elbette İslamı öncelikle kendi silahıyla yani ayet ve hadislerle eleştirmeli. Çelişkilerini, akıl dışılıklarını ve yalanlarını en iyi bu şekilde insanlara gösterebiliriz.

hernonnes
20-06-2005, 16:03
"İslam Dini En üstünüdür.Kimsede Bu Dini Yıkamaz"

Eğer bu yazını ilerde de birileri okursa, çok mutlu olurum, bilim gelişecek, ve bir kurt gibi kitaplarınızı yiyecek...

Sitede bu ayet vb. lerini kullanmamızın nedeni ise saçmalılkalrı ve çelişkileri göstermek...

İslam Dini En üstünüdür.Kimsede Bu Dini Yıkamaz

Bu gibi yazıları Koskoca bilim adamları bile gördü,ve Allah'ın varolduğunuda koskoca bilim adamları bile Şahitlik yapıyor.Çünkü bilim ile ilgili kaçbinyüzyıl önce ALLAH hepsini Kuranda Açıkça bildirmiştir,Ve koskoca yabancı Bilim adamları Allah'ın olduğuna Şahitlik yapıyor Hatta, bir gülün kokusunu yapmaya çalışmışlar ama gül kokusunun aynısını Yapamamışlardır.Ve Kitablarmızın hiçbiride yenilmeyecekdir.Allah İlminlen Herşeyi kuşatmıştır.Kimsenin bilmediklerini Allah Bilir.ŞÜphesiz Siz Cehenneme Boyun eğmişsiniz.Tevbe edinki Günahlarınızı İyiliğe çevirsin ALLAH Yol erkenken.Elbet ölüm gelip çatacaktır.

mess
20-06-2005, 16:41
Sol taraftaki Bunları Biliyor musunuz ? Bloğunu da yeni farkettim,onlar da çok hoşmuş :D

Yanlız rica etsem altlarına kaynak da yazarmısınız birer tane,ya da buraya ?

baybars
20-06-2005, 16:50
Merak etme bursı harun yahyanın sitesi değil, hepsi kaynaklıdır...

Ama diyorsan ki, ben bunların kaynaklarını gösterince islamı bırakacağım, senin için kendim araştırabilirim... Ama sonra başka rkadaşlarınıza yaptığım araştırmalar gibi boşa gitmesin, birinize 1 saat eski ingilizcede yazılmış bir kitaptan (naturalis historiae -ki aslı latince-) istediği bilgileri getridim, kabul etti ama bişey değişmedi...

mess
20-06-2005, 17:25
harun yayha kim ya ? ne onu tanıım ne turan dursunu.

neyse,kaynak göster elbette,yanlız,neden pazarlık yapıyorsun onu anlamadım ?
kaldı ki,bana eğer hadis vs. göstereceksen,çoğunun benim için zaten anlamı yok.
bir çok hadisin,"o veya bu amaçla" uydurulduğu kanaatindeyimdir.

baybars
20-06-2005, 17:30
O zaman neden uğraşayım, işinize gemeyince tabii ki kıvırıyorsunuz...

mess
20-06-2005, 17:32
Kıvırmak ? nası yani ?

zaten uğraşmak zorunda değilsin ki,hiç öyle hissetme kendini.

mess
20-06-2005, 18:44
-Muhammed'in sünnet olmadığuna dair hiçbir İslami kaynağın olmadığını.
Bu zaten gülmekten yardı. Ne anlama geliyor bari onu söyleyin :D