Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşçakalın...Esen kalın....
Sevgili arkadaşlar bir süre ara vermek zorundayım. Fakat sitede geçirdiğim süre zarfında sizlerden çok şey öğrendim, hepinize teşekkürler.
Psikokemoterapi : Nezaket
Dilaver : Sol
Frodo : Alçak gönüllülük
Spartacus : Felsefe
Kurtkan : Mertlik
Cemal : Espri, dostluk
Pante : Dinler
Mep : Espri ve din
Sargon : Dinler ve sol
Vartor : Hoşgörü ve sükunet
Aydoe : Mücadele
Özgür_beyin : Zeka
Üçücüyol ve Pervane ile haklarında yorum yapacak kadar yazışmadık.
Cem de *böyle bir ekibe sahip olduğu için önemli biri olmalı. :)
Uslubuyla, adabıyla ve konularıyla hoş bir site, mensubu olmaktan gurur duyacağım.
Sevgilerimle;
Peker
Peker; akil ve mantigin temsilcisi.
Arayi fazla acmayacagini umarim. Biz de senden cok sey ogrendik, hatta bu alisveriste kendimi daha fazla aldigimdan haksiz bile goruyorum.
Bu basligin bir veda basligi olmamasi umidiyle...
Sevgili Peker,
Bu bir iki ay yogundum, o yuzden pek yazmadim siteye, zaten bir cok yazinla ayni fikirde oldugum icin pek bir sey de yazmadim cevap olarak. Umarim bir sure sonra tekrar geri gelirsin. Bunu dinlenme molasi olarak sayiyorum.
Kal saglicakla,
Saygilar,
Sevgili peker ;
"Mana" dedi ki *:lol:
"Bırakınız,kalbiniz önünüze çıkacak herkes için sevgi ve nezaketle yanıp,tutuşsun"
"Yer çekimi" veya "Suyun kaldırma gücü" hep vardı.
Bulunmayı bekledi.
Bunun gibi
"Sevgi ve nezaket"
Ayrımsız,yaftasız,Her insanda var.
Yeterki insan elleri ona "Tahdid"koymayıp,"Bıraksın"
"Doğal" olarak akar gelir tüm bu güzellikler "İnsanoğlundan"
Sen de hoş ve esen kal *:)
Herhalde avatar armaya gitti,dönecektir.
Sevgiler Peker
spartacus
16-01-2008, 10:16
Sevgili Peker
Bir süre ara vereceğini, karpuz almaya gittiğin şeklinde yorumluyorum : )
thunderpoint
16-01-2008, 12:03
"Esen kal" ayrılışlarda bir daha bir araya gelemeyecek olanların seçtiği bir ifadedir genel olarak. Umarım yanılmışımdır sevgili Peker...
Sevgiler...
Peker arkadaşım gitdiğine gerçekten çok üzüldüm.En kısa bir zamanda dönmen dileğiyle yolun açık ve aydınlık olsun.
Sevgili peker,
* Daha yeni tanışmıştık oysa ve eminim sizden öğreneceğim şeyler vardı henüz....
* Ben sitede her ne kadar yeni olsamda, sizinle paylaştığımız sadece ve sadece birkaç topic dışında bir şey olmasa da, esprili,zeka yüklü cevaplarınızla beni düşündürmüş ve etkilemiştiniz.
* Umarım arkadaşlarınızın arasına tekrar dönersiniz..Sizinle tanıştığıma memnun oldum.
* *Herşey gönlünüzce olsun.Esen kalın