PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışalım..

indeni
22-01-2008, 10:56
Cocukken,dedem ovunerek bizim Hz.Alinin , Hz.Muhammedin soyundan geldgimizi sovlerdi. Dede biz arapmiyiz derdim sakaylakarisik kizardi. Ilk okul ogretmenimiz,musluman olmayan ulkelerin zavalli caresizligi anlatirdi,kendimizi sansli gorurduk.Uzak dogu ulkelerinin putlara taptigini,zavalli akilsizlar oldugunu cehennemde yanacaklarini anlatirdi.Oysa cekik gozlulerin zamanla daha zeki,geleneklerine bagli akilli insanlar oldugunu ogrendik. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Bu ve benzeri sorular yanitlarla buyuduk hala da karsilasiyoruz.Dini kurallarlarin agir bastigi bir ailede buyumedim,ama islam inancinin her alanda hissedildigi toplumun icinde bulunuyorduk. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Okumayi sevdim,T.Dursun u makale yazdigi dergilerde tanidim ilk,sonrasinda kitabi cikinca sevinenlerden oldum,bana anlatilanlarin,karsi tezinin,olumsuzlugunu,hemde onlarin kaynagindan anlatiyordu.Bir 4 Eylul gunu aydinligi katlettilerini haber aldik,islamin muazzam" hosgorusun " isinda.Sonrasinda *T.Dursunu elesturen yazilar okudum, suleyman atesin ona yanit adinda kitaplarinida,anladimki,gerici gucler tedirgin olmakta hakliymis,1400 *yillik kaleleri depreme maruz kalmis. * * *Internet sitesini tesadufen kendim buldum,saskinligi sevinci bir arada yasadim.Ilgiyle izliyorum,dusunmesini bilene cesaret edene faydasi olacagindan kuskum yok.

ozgur_beyin
22-01-2008, 11:15
sevgili *indeni hoşgeldin. herkesin benzer bir ''din'' macerası var. arkasındaki dinsizlik macerasına bağlanıncaya kadar.

thunderpoint
22-01-2008, 12:24
Sevgili indeni, hoşgeldin..

Samimi duyguların için teşekkürler.. Kalıcı olacağını umuyorum...

Sevgiler...

pervane
22-01-2008, 22:33
Sevgili İndeni, izleyici olmaktan çok katılımcı olmanızı bekliyoruz. Hoş geldiniz.

dilaver
22-01-2008, 22:37
sayın indeni

* *aramıza hoş geldiniz.

* *saygılarımla

metalheart
22-01-2008, 22:43
hoşgeldin indeni...

AYATA
22-01-2008, 23:08
hoş gelmişsen......uyanan bu ışığa doğru süzülüyor, sanki, sanki içgüdüsel bu...

22-01-2008, 23:41
indeni hoşgeldin kankamm

Oo *Sirius-b de burdaymış

canım kankam sirius nasılsın ya özlettin kendini arasıra uğra bizim oraya irtibatı koparmayalım ;)

chronic29
23-01-2008, 02:10
gercekten te de ole bende sıteye yenı gırenlerdenım ve aydınlanmaya yenı ulasanlardanım hepımız bu yollardan gecıp bı sekılde aklımızla doru yolu buluoruz.ben bızım gıbı olan ınsanları sanslı ve bı yukun altına gırmıs ınsanlar olarak goruyorum cevremızde ve ulasabıldgımız heryerde dusuncelerımızı anlatmalıyız kı bı kac ınsanın daha ufkunu acabılelım...

vartor
23-01-2008, 02:43
Dur yasini tahmin edeyim, 35 mi?
Sitemize hosgeldin, katkilarini bekliyoruz indeni.

3.yol
23-01-2008, 03:36
Hosgeldiniz Indeni ve chronic29,
Yapici elestiriler, ileri ve ozgur fikirler bekliyoruz sizden.

Saygilar,

thunderpoint
23-01-2008, 09:29
cevremızde ve ulasabıldgımız heryerde dusuncelerımızı anlatmalıyız kı bı kac ınsanın daha ufkunu acabılelım...

Sevgili kronik, hoşgeldin.. Sen yine de zamanı ve mekanı iyi kolla...

Sevgiler...