PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖNEMLİ ..!

PcKoLiC
24-06-2005, 21:50
S.a demeyeceğim çünkü ;

" Allahın selamını MÜSLÜMANA vermek farz , almak ise sünnettir"

Yani müslümana verilir..

========

Sizlere kendimi tanıtayım...

Ben yeni adımla PcKoLiC..Turkey National Hacking Team adminliği yapıyorum...Şu an sitenizin deface edilmesi için bir emir yeterli olacaktır diye düşünüyorum..Ama ben bu tür sitelerin hacklenmesinden yana değilim...burda bulunma amacım;

Ben müslüman...Hem de koyu bir müslüman..Sizinle bir anlaşma yapalım...Hep birden bitakım dinleri yargısız karalayacağınıza soruları yazın ben size bizim dinimize [ hak dine ] göre olan cevaplarını vereyim..Belki yararımız dokunur...

Selametle...

Russell
24-06-2005, 23:17
et bakalım nasıl bir şeymiş o. :lol:

24-06-2005, 23:28
Merhaba hos geldin PcKoLiC madem bu kadar dürüstsün öyleyse baslayalim.Ben islami bir din olarak kabul ediyorum,fakat Allahin böyle bir kelami yollayacagina inanmiyorum.Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.
33-Ahzab süresi
53.Ayet
- Ey iman edenler! Peygamberin evlerine vaktine bakmaksızın ve yemeğe izin verilmedikçe girmeyin. Fakat çağırıldığınız vakit girin. Yemeği yediğinizde de hemen dağılın. Sohbet etmek için de izinsiz girmeyin. Çünkü bu haliniz peygambere eziyet veriyor, ama o sizden utanıyor. Fakat Allah gerçeği söylemekten utanmaz. Hem O'nun hanımlarına bir ihtiyaç soracağınız vakit de perde arkasından sorun. Böyle yapmanız hem sizin kalbleriniz ve hem de onların kalbleri için daha temizdir. Hem sizin Resulullah'a eziyet etmeye hakkınız yoktur. Ondan sonra hanımlarını da ebediyyen nikâh edemezsiniz. Çünkü bu Allah katında çok büyük bir günahtır.

Sorularim :
1.Bu ayet evrenselmidir.Evrenselse ne sekilde evrenseldir ?
2.Bizi artik yemege davet edebilecek bir Peygamber yok vefat ettiginden bu ayet hala gecerlimi ?
3.Hanimlari konusunda söylenenler bana ne gibi bir durumda aydinlatici bir yarar saglar.

SAYGILAR

haci
24-06-2005, 23:38
Sizlere kendimi tanıtayım...

Ben yeni adımla PcKoLiC..Turkey National Hacking Team adminliği yapıyorum...Şu an sitenizin deface edilmesi için bir emir yeterli olacaktır diye düşünüyorum..Ama ben bu tür sitelerin hacklenmesinden yana değilim...burda bulunma amacım;

Ben müslüman...Hem de koyu bir müslüman..Sizinle bir anlaşma yapalım...Hep birden bitakım dinleri yargısız karalayacağınıza soruları yazın ben size bizim dinimize [ hak dine ] göre olan cevaplarını vereyim..Belki yararımız dokunur...

Selametle...

Canım PcKoLiC

Nickin hiç yabancı değil..
Ananı bir yerden tanıyor muyum?.....
Hacı'nın ilişkileri ve zamparalıkları meşhurdur..
Senin kimseye yararının olabileceğini sanmıyorum..
Ama benim senin anana yararım olabilir..
Madem National Hacking Team adminisin..
Kendini tanıt..

Domal da ne olduğunu görelim..
Keeeh keh kehhhhhhhhhhh

HACI

hernonnes
25-06-2005, 00:09
Slm Aytaç Kardeşim İlk Önce Ahzab süresinin ilk Önce Nasıl Nazil Olduğunu Anlatayım Sana.

1. bu ayetler, Hz. Zeyd, Hz. Zeyneb'i boşadıktan sonra nazil olmuştur. O sıralarda Hz. Peygamber (s.a) evlatlık ile ilgili geleneğin ve cahiliye adetinin kökten kesilmesinin zamanının geldiğini bu konuda bizzat kendisinin önlem alması gerektiğini ve bu adetin tamamen ortadan kaldırılması için evlâtlığının (Zeyd) dul karısı ile evlenmesi gerektiğini hissediyor, Allah da ona bu şekilde ilham ediyordu. Fakat bu konuda çekimser kalmasının nedeni, bunun zaten başarıları nedeniyle kıskançlıktan çıldıran kafir ve münafıklara karşı bir propaganda malzemesi oluşturacağından duyduğu korkuydu. Bu, kişisel şöhretin kaybolacağından duyduğu korku değil, bilakis İslâm'a zarar vereceği korkusuydu. Böyle bir olay, İslâm'a yönelen kişilerde güvensizlik yaratabilir, tarafsız kişilerin düşmana katılmasına ve Müslümanlardan zayıf imanlı olanların şüpheye düşmelerine neden olabilirdi. Bu nedenle Hz. Peygamber (s.a) , İslâm'ın amaç ve çıkarlarına daha büyük zararlar vereceğini düşünerek bu cahiliye adetini ortadan kaldırmak için bir girişimde bulunmamayı tercih etti.
2. Konunun başlangıcında, daha ilk cümlede, Allah Hz. Peygamber'in (s.a) bütün endişelerini ortadan kaldırmaktadır: "Dinimiz için neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu biz daha iyi biliriz. Bu konuda neyin iyi neyin kötü olduğunu da biz biliriz. Bu nedenle münafıklara ve kafirlere uyan bir davranış içinde bulunmamalısın, bilakis bizim dileğimize uygun bir tavır içinde olmalısın. Bizden korkmalısın, kafirlerden ve münafıklardan değil."

Sanırım Bu Yeterli Kardeşim Bütün Cevaplarına Karşı :)

25-06-2005, 00:28
hernonnes,
Bu yazdıklarının ahzap 53 ile ne ilgisi var?

hernonnes
25-06-2005, 00:38
Ey iman edenler! Peygamberin evlerine vaktine bakmaksızın ve yemeğe izin verilmedikçe girmeyin. Fakat çağırıldığınız vakit girin. Yemeği yediğinizde de hemen dağılın. Sohbet etmek için de izinsiz girmeyin. Çünkü bu haliniz peygambere eziyet veriyor, ama o sizden utanıyor. Fakat Allah gerçeği söylemekten utanmaz. Hem O'nun hanımlarına bir ihtiyaç soracağınız vakit de perde arkasından sorun. Böyle yapmanız hem sizin kalbleriniz ve hem de onların kalbleri için daha temizdir. Hem sizin Resulullah'a eziyet etmeye hakkınız yoktur. Ondan sonra hanımlarını da ebediyyen nikâh edemezsiniz. Çünkü bu Allah katında çok büyük bir günahtır.

Bu Ayetin Cevabı Burda Yazıyor

Anlayana?.

25-06-2005, 11:49
hernonnes kendince begendigin bir yorumu bizim ile paylasmissin.Burada Hz.Muhammedin yaptigi bence Antropomorfizm dir .Bu konuda bir yazi hazirlamistim.Senin icin buraya tasiyorum.
Sofist filozof Keoslu Kritias'a (isadan önce 5 yy) göre Din insanlari ahlak ve dürüstlüge yaklastirmak yada imrendirmek icin uydurulmutur.Düsünce tarihinde Din üzerine üretilen bir cok konuda Kritiasin fikirleri örnek alinmistir.Tek Tanrici dinler felsefi düsünceye ortacagda egemen oldu.Dinleri evrimci bir bakis acisi ile aciklamaya yönelik ilk girisim Giambattista Vico dan ( 1668-1774) geldi.Viconun düsüncesine göre eski yunan dini önce tabiatin,sonra insanin kontrolünde kalan güclerin (ates,su),sonrasinda kurumlarin (evlenmek) kutsallastirildigi ce sonrasindada kutsallarin insanlastirildigi asamalardan gecmistir.Ayni zamanlarda David Hume adli deneyci düsünüre görede (1711-1776) insanlar baslangicta anlayamadiklari dogal gücleri antropomorfizm acikladilar.Bazi olaylari Tanrilarin öfkesi kabul edip kurbanlar vererek yatistirmaya yönelik tapinma bicimleri zamanla yerini tek ve sonsuz bir Yaraticiya birakmisti.Aydinlanma döneminde Voltaire (1694-1778) ve Deniş Diderot (1713-84) görede cok Tanriciligi rahipler yaratmisti.Bugün geldigimiz noktada Dünyada 3000 Din,6000 mezhep, 12000 tarikat oldugu varsayilmaktadir.Dinler bugün iki kisim olarak
1-Semavi Dinler Musevilik,Hiristyan,Islamiyet
2.Beseri Dinler Totemizm,Budizm,Brahmanizm olarak örnek verilebilir.

Antropomorfizm nedir?

Yunanca kökenli bir terim. “Anhtropos” (insan) sözcüğünün “morphe” (biçim) sözcüğüyle birleşmesiyle türetilmiştir. Terim sonuna aldığı “-ism” eki nedeniyle Türkçe’ye “insanbiçim-cilik” olarak çevrilmektedir.
Bu öğreti de ilkin teoloji (İlahiyat) alanında karşımıza çıkmaktadır: Tanrının ya da tanrıların insani özellikler taşıması; insanın bilinç, niyet, duygu, irade ve duyumuna benzer niteliklere sahip olduğu inancı.
Bir felsefe tutumu olarak bakıldıktaysa antropomorfizm, “insanın kendindeki güçleri sübjektif bir açıdan varlığa, tabiata aksettirmesi (protejer etmesi) kendi güçlerini veya benzerlerini varlıkta, tabiatta araması şeklinde görünmektedir.” (Varlık ve Oluş, H.Z.Ülken, A.Ü.İlahiyat Fak. Der. 1968 119-120 )

SAYGILAR

hernonnes
25-06-2005, 12:24
hernonnes kendince begendigin bir yorumu bizim ile paylasmissin.Burada Hz.Muhammedin yaptigi bence Antropomorfizm dir .Bu konuda bir yazi hazirlamistim.Senin icin buraya tasiyorum.
Sofist filozof Keoslu Kritias'a (isadan önce 5 yy) göre Din insanlari ahlak ve dürüstlüge yaklastirmak yada imrendirmek icin uydurulmutur.Düsünce tarihinde Din üzerine üretilen bir cok konuda Kritiasin fikirleri örnek alinmistir.Tek Tanrici dinler felsefi düsünceye ortacagda egemen oldu.Dinleri evrimci bir bakis acisi ile aciklamaya yönelik ilk girisim Giambattista Vico dan ( 1668-1774) geldi.Viconun düsüncesine göre eski yunan dini önce tabiatin,sonra insanin kontrolünde kalan güclerin (ates,su),sonrasinda kurumlarin (evlenmek) kutsallastirildigi ce sonrasindada kutsallarin insanlastirildigi asamalardan gecmistir.Ayni zamanlarda David Hume adli deneyci düsünüre görede (1711-1776) insanlar baslangicta anlayamadiklari dogal gücleri antropomorfizm acikladilar.Bazi olaylari Tanrilarin öfkesi kabul edip kurbanlar vererek yatistirmaya yönelik tapinma bicimleri zamanla yerini tek ve sonsuz bir Yaraticiya birakmisti.Aydinlanma döneminde Voltaire (1694-1778) ve Deniş Diderot (1713-84) görede cok Tanriciligi rahipler yaratmisti.Bugün geldigimiz noktada Dünyada 3000 Din,6000 mezhep, 12000 tarikat oldugu varsayilmaktadir.Dinler bugün iki kisim olarak
1-Semavi Dinler Musevilik,Hiristyan,Islamiyet
2.Beseri Dinler Totemizm,Budizm,Brahmanizm olarak örnek verilebilir.

Antropomorfizm nedir?

Yunanca kökenli bir terim. “Anhtropos” (insan) sözcüğünün “morphe” (biçim) sözcüğüyle birleşmesiyle türetilmiştir. Terim sonuna aldığı “-ism” eki nedeniyle Türkçe’ye “insanbiçim-cilik” olarak çevrilmektedir.
Bu öğreti de ilkin teoloji (İlahiyat) alanında karşımıza çıkmaktadır: Tanrının ya da tanrıların insani özellikler taşıması; insanın bilinç, niyet, duygu, irade ve duyumuna benzer niteliklere sahip olduğu inancı.
Bir felsefe tutumu olarak bakıldıktaysa antropomorfizm, “insanın kendindeki güçleri sübjektif bir açıdan varlığa, tabiata aksettirmesi (protejer etmesi) kendi güçlerini veya benzerlerini varlıkta, tabiatta araması şeklinde görünmektedir.” (Varlık ve Oluş, H.Z.Ülken, A.Ü.İlahiyat Fak. Der. 1968 119-120 )

SAYGILAR

Hz.Muhammed Antropomorfizm Felan Yapmamıştır O Allah'dan Gelen Kuranı'Kerim'e Tabi olmuş ve İnsanlara tebliğ etmiştir ve Ahzap Süresinin neden gelişinide Yazdım Senin Sorunun cvplarıda İçindedir.Yani Sen Herhalde Şunu Demek İstiyorsun Anladığım Kadarıylan Kuranı Kerim'i Hz.Muhammed Yazmış diyorsun Tamam Peki o zaman Allah Kuran'da Diğer Olaylarıda Anlatıyor Bunları Bu Olayları Hz.Muhammed Nasıl Görüyor?Sonra Bazı Müşriklerin KÖtü Sözleri Var Onları Nasıl Duyuyor?odabirbirlerine Çok Uzaklar Nasıl Duyuyor Yoksa O zamanda Gizli Kamera ve flnmı kOyuk İzleyik??.Sonra Kuran'ı Kerim'de Firavunun Helakını Anlatıyor Onda Hz.Muhammed Bile Yoktu Peki bunu Kim Yorumluyor?Hz.Nuh'u Kim Yorumluyor?Bunlar varken daha Hz.Muhammed'bile yoktu Şimdi Artık Bu Kuranı'Kerim'i Hz.Muhammed Yazdı Diyemessiniz Herhalde.

Kuranı Kerim Allah'dan Gelmektedir.

melih
25-06-2005, 12:53
ulan pckolıc pvc misin koli bantımısın kimsin sen lan hackerım diye tehdit mi ediyorsun lan neymiş biz sana soru soracakmışız
sende islamiyete uygun bir ağızla cevap verecekmişsin ulan sen tanrının kutsal asalaklığına mı soyundun pezevenk müslümanlığı senden mi öğreneceğiz deyyus bye bye

PcKoLiC
25-06-2005, 14:29
görüyorum ki inandığınız şey [ din demiyorum çünkü inandıklarınız din olamaz ] size küfür etmeyi öğretmiş ve insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğretmemiştir..

Sizinle burda konuşarak size islamı anlatabileceğimi düşünmüştüm ama siz islamı anlayacak kadar yükselememişsiniz..Sırf dünya hayatı için , sırf 50-60 yıllık bir hayat için kendinizi hertürlü şehvet denizine bırakmışsınız..

" bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak gibidir ... bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir..."

Ben buna dayanarak sizleri düştüğünüz bataklıktan çıkarıp islamı ile aydınlığa taşımayı düşünürken sizin gibi seviyesizler burda küfür ediyorsunuz...

Siteniz için geri sayım başlamıştır...

Selametle..

dark
25-06-2005, 15:52
beyler bu site ömrünü tamamlamıştırr...

25-06-2005, 16:49
Garibim PcKolik, aşağıdaki güvenlik raporuna göre saat 13.19 dan 14.58'e kadar 1 saat 40 dakika civarında hacklamaya çalışmış sitemizi ve otomatik ban yemiş. Raporu aşağıda. İşsiz güçsüz takımı oturup saatlerce siteyi banlamaya çalışıyor. Akıllarını ve zamanlarını biraz da yaratıcı faydalı alanlara çevirseler de topluma faydalı olsalar. Hacker bozuntuları.
http://206.130.105.224/images/gecici/ban_pckolic.jpg

Cihadery
28-06-2005, 11:08
hehe...Lütfen kendinizi komik duruma düşürmeyin..PcKoLiC[EviL-BoY] bu siteye en fazla 20 dakkasını ayırır...Allah kardeşimden razı olsun...Ama siteniz için artık yaşam yok...

by_narco
31-07-2005, 13:42
HELALSANA PC_KOLİC BUSİTENİN ZATEN ÖMRÜ KALMAMIŞ

BU SİTE EVEALAH TARAIMIZDAN İNECEKTİR

LAN SİTENİZİ İNDİRDİK AKILAN MADINIZ OKE BİDAHA İNDİRİRİZBİZİMİCİN EN BÜYÜK ZEVK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...!!!!
LE İLAHE İLLAH ......!!!!

BY _NARCO..!!!!
BY_CEHENEM_EXPRESİ...!!!!

KızıL
29-05-2008, 17:28
acaip korktuk şoparlar hack team....