PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmamdan garip hediye! (Milliyet)

TROJA
03-08-2005, 19:30
Kuran Kursu'na gelen kıza iç çamaşırı alan imam tutuklandı

Ali ŞEN/MERSİN, (DHA)

MERSİN'in Mezitli Beldesi'ndeki Fatih Camii'nin imamı 37 yaşındaki Veli Çelik, Kuran Kursu öğrencisi 14 yaşındaki F.M.'ye iç çamaşır hediye etmek isteyince, taciz iddiasıyla tutuklandı.
Bir çocuk babası imam Veli Çelik, yaz döneminde düzenlenen Kuran Kursu'nda başarı gösteren 20 kursiyere başarı belgeleri verdi. İddiaya göre, imam Çelik, kursta en başarılı diye nitelendirdiği F.M.'yi odasına çağırarak, kendisine bir hediye vermek istediğini söyledi. İmam Çelik odasında F.M.'ye daha önceden satın aldığı iç çamaşırını ambalajı içinde armağan etti etti. Çelik, odasında paketi verdikten sonra, kursiyer kıza, açıp hediyeyi kendisinin yanında görmesini istedi. Hediye paketini açtığında içinde iç çamaşırı olduğunu görünce sinir krizi geçirerek ağlamaya başlayan F.M., paketi yere atarak, evine gitti.

AİLESİNE ANLATTI
Ağlayarak eve giren F.M.'nin olayı anlatması üzerine babası H.M., imam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığın talimatıyla Mezitli Polis Merkezi ekipleri, imam Veli Çelik'i gözaltına aldı. Açılan soruşturma için babasıyla karakola giderek ifade veren F.M., başından geçenleri şöyle anlattı:
“İmam, bana, kursta çok başarılı olduğumu söyleyip, aldığı bir hediyeyi vermek üzere odasına çağırdı. Ben içeri girince ambalajlı özel paketi uzattı. Sonra, ‘Aç bakalım beğenecek misin?’ diye sordu. Ben, o an aklıma kötü bir şey gelmeden açtım. Paketi açıp içinde iç çamaşırı olduğunu görünce şoke oldum. Paketi hemen yere fırlatıp ağlayarak kaçtım. O anda başıma kötü bir şey gelecek diye çok korkmuştum. Eve ağlayarak gidince ailem ne olduğunu sordu, ben de anlattım.''

İMAM: PAKET KARIŞMIŞ
‘Taciz’ suçundan gözaltına alınan imam Veli Çelik ise kendini, eşine aldığı hediyeyle kursiyerin hediye paketinin karıştığını iddia etti. Çelik, ifadesinde, “Eşime aldığım hediyeyi dalgınlık sonucu karıştırmışım. Kötü bir niyetim yoktu'' dedi. Şikayet üzerine polis, imamın camideki odasında arama yaptı, ancak başka bir hediye paketine rastlanmadı.
İmam Çelik, sorgulamasının ardından ‘cinsel istismar, taciz, sarkıntılık’ suçlarından, Yeni TCK'nın 102'inci Maddesi'ne göre çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
F.M.'nin ailesi ise olay sonrası kiracı oldukları Mezitli Beldesi'ndeki evi terk edip, il merkezine taşındı.
Olayla ilgili İl Müftülüğü de idari soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda imam açığa alınırken, mahkeme sonucuna göre suçlu bulunmasa dahi Mersin'de görev verilmemesi hükme bağlandı. İmamın suçlu bulunması durumunda ise meslekten men edilebileceği gibi, 2 ile 7 yıl arası hapis yatacak.

melih
04-08-2005, 13:52
bizim buralarda bir imam var bana dedi ki kız arkadaşını tanıştırırmısın dedi yüzüne karşı dedim ki ey tanrının kutsal asalağı imam seni 95 yaşında babaannemle bile tanıştırmam dedim

zaman
17-08-2005, 07:56
1-bu konunun buraya açılma amacı nedir ?
2- bir ateist annesi ile ilişkiye giriyor. ben bunu bu forumda yayınlarsam elime ne geçer?
3-yani o imam o terbiyesizği yaptı diye onu tanımayan malezyadaki müslümanın günahı ne?
4- doktor kadını taciz ederse ben bir daha hastahaneye gitmeyim mi?

kendine güvenen , konuları saptırmayan soruya soruyla cvb vermeyen ve tek tek yanıtlayan bi arkadaşın yanıtlamasını bekliyorum

licnako
18-08-2005, 18:38
Bu tip imamlar, çok fazla....
Hatta bir olay daha anlatmak istiyorum:
Olay İzmir'in emekçi semtlerindeki bir camiide, sabah namazında gerçekleşiyor. Cemaat, imamın gelip ezen falan okuyup, namaz kıldırmasını bekliyor, bekliyor, bekliyor...
İmam bir türlü kalkmıyor. Cemaat, imamın evine giderek, kaldırıyorlar.
Ve imam hazretleri (!) camiiye teşrif ediyor.
Ama ne?
İmam gelip ezan okuyor ve ortadan kayboluyor. Güneşin doğmasına yakın, cemaatten birisi, durumda bir acayiplik olduğunu sezerek, öfleye püfleye iki rekatı kıldırıyor.
Sonradan anlaşılıyor ki; imam karısıyla ilişkiye girmiş ve abdest almaya üşenmiş.
Ne yapsın adam. Cemaatin yoğun istegi üzerine gelip ezanı okudu ve gitti.
Hani cünüpken, dini simgeleri ağzına almak caiz değildi.
Ya ADAM İÇERİ GİRDİ, EZAN OKUDU VE ÇIKTI GİTTİ...
..................
Yarın birgün, cemaatin, camiide cinsel ilişkiye girdiğini duyarsam hiiiç şaşmam.
Eee İMAM OSURURSA, CEMAAT SIÇARRR!

n0thing
18-08-2005, 19:03
İnançlılarda da kanı bozuklar oluyor, ateistlerde de, agnostiklerde de.Ondan bunu genelleme yapmamız doğru olmaz gibi geliyor.

Ateist annesiyle ilişkiye giriyorsa bunu tüm ateistler yapıyor da diyemeyiz.Adem ile Havva ve onların çocukları da ensest ilişki ile çoğaldı sonuçta.

zaman
19-08-2005, 06:21
dostum bende onu diyorum genelleme yapamayız o zaman bu konuyu buraya nie açıyorsunuz. imam iç çamaşırı aldı. yani tüm müslümanlar böyle demek istiyorsunuz açıkça. bende diyorum ki senin gibi. böyle bir genelleme olmaz. eğer doktor kadını taciz ediyorsa ben bir daha doktara gitmem manasına gelmez. bekle dostum bende bi başlık açıcam senin gibi aynı şekil. imamın haberiinin ne işi var bu forumda hala anlamış deilim yoksa taciz edilen kız bir yerden akrabağmı?

zaman
19-08-2005, 06:23
nothing helal sana himse sorularımı yanıtlamaış bak üstte sorular var dostum seni bekliyor. adamın kişisel problemleriyle benim dini inancımın arasında bir bağlantı kuramadım sorular biraz üstte cevap bekliyor

Aliminyum
22-08-2005, 20:44
Şarkışlalı bir dayı anlatıyordu dedi ki bana "Turan Dursun'un homoseksüel eğilimleri" var dedi. Sonra da dedi ki bana "Ateistliğini homoseksüel eğilimlerinin verdiği eziklikleri bastırmak için öne çıkarıyor" dedi.

Buyrun size iddia. Ne kadar güzel, ne kadar bilimsel, ne kadar ahlâkî, ne kadar cici değil mi?

Kafa kafa değil fayton tekerleği anasını satayım.

Ulan diyorsun hadi vazifedir birşeyler anlatacaksın.

Bu kafaya ne anlatacaksın ki?

Caner
24-08-2005, 15:04
2- bir ateist annesi ile ilişkiye giriyor. ben bunu bu forumda yayınlarsam elime ne geçer?
3-yani o imam o terbiyesizği yaptı diye onu tanımayan malezyadaki müslümanın günahı ne?

kendine güvenen , konuları saptırmayan soruya soruyla cvb vermeyen ve tek tek yanıtlayan bi arkadaşın yanıtlamasını bekliyorum

Muhtemelen, müslüman davranışlarının profilini ortaya çıkartmak.

eğer ateistlerde butür şeylerin eğilimi yüksek seviye ulaşırsa, koymalısın. O zaman tartışılmaya değer bi' şey çıkar ortaya. Ancak şuan için sadece fevri olayın tüm kitleye yüklenmesi olur.

Onun "günahı" dinini araştırıp butür eğilimleri öğrenmemesi.

Tekrar ediyorum; Bu eğilimler artmadığı sürece, gitmelisin. Ancak eğer eğilimler artarsa bununla savaşmalısın.

Bilindiği gibi katolik rahiplerin evlenmesi yasaktır. Buyüzden pekçok katolik rahip çocukları taciz etmiştir. Elbette muhtemelen bu durum protestan rahiplerdede olmuştur, ancak katolik rahiplerde görülme sıklığı kadar değil.