PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk'ü Sevmiyorum, Humeyni'yi Seviyorum !

imhotep
21-06-2008, 04:31
İşte o video;

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=36187&k_A=haberturk

khalkedonian62
21-06-2008, 05:17
Herkes dilediğini sevmekte yada sevmemekte özgürdür. Ama saçma sapan birini sevmek mantıksızdır.

Nebenbuhler
05-07-2008, 10:37
orada altayli her zamanki oldugu gibi pasif kalmis,birde sultani mezunu olacak..humeyniyi sevmek suc degildir sevebilirsin..muhammette müseylemeyi sevebilirdi..ebu lehebi sevebilirdi,,ebu cehil i sevebilirdi ..allah bile(!)ebu lehebi sevebilirdi ona beddua etmezdi..oraya cikip ben sunu sevip bunu sevmiyorum diyebiliyorsun cünki bu rejim sana o imkani bile taniyor ..bunun aksini senin o sevdigin humeynin kurdugu rejimde benim fikrimi ifade etmemi destekleyecekmisin?..o hak bana verilecekmi??bu illetten kurtulmanin tek caresi bu devletin mollalar tarafindan üc bes sene yönetilmesidirki ögrensinler bilsinler özgürlük neymis ne degilmis..sygl..

walla
05-07-2008, 12:32
Bende Atatürkü (bazen) sevmiyorum şu allahsız dincileri toptan yok etmemiş diye. Kızıyorum Atatürke, yav tekkeleri, türbeleri kapattın, halifeliği kaldırdın, Laikliği getirdin, e be adam az daha çalışıp şu dincileride neden yunan ordusuyla birlikte izmirde denize dökmedin. Walla çok ayıp ettin Atatürk çok ayıp.
Ama ben seni (Atatürkü) sevmiyorum diye elin piskopatı Humeyniyide sevmek zorunda değilim. Bazı manyaklar gibi Amerikayı da sevmek zorunda değilim, bazı geri zekalı çıkarcılar gibi İngiliz ipleriyle oynayan Kukla olamayada hiç niyetim yok.
Atatürk sana acayip kızıyorum, hatta bazen seni sevmiyorum. Ne vardıda bu güzel ülkeyi düşman işgalinden kurtardın, kurtardında iyimi yaptın yani. Bütün güzel şehirlerimiz tenekeden evlere, gecekondulara dönüştü, çarpık bir kentleşme oldu, trafik keşmekeş. Ormanların ve sahillerimizin Anası Dikildi. Yeraltı kaynaklarımız, madenlerimiz, sanayimiz elin gavuruna, telekomumuz Allahın pis Arabına peşkeş çekildi. Bıraksaydın İngilize, Yunanada onlar bizden iyi korusaydı sahip olduklarımızı, varsın olsun adımaz George olsaydı Toni olsaydı, Maria olsaydı, kristina olsaydıda varlıklarımız araba yahudiye satılmasaydı.
Kurtarmasaydın bu ülkeyide elin gevurundan EY ATATÜRK bu ... çocukları ezan sesi ile değil, çan sesleri ile sabah uykularından uyansaydı. İngiliz Vali karşısında ellerini ovuşturup ezile büzüle ispiyonculuk yapsalardı. Kızıyorum sana ATATÜRK çok kızıyorum.

hayko
05-07-2008, 13:06
Bende Atatürkü (bazen) sevmiyorum şu allahsız dincileri toptan yok etmemiş diye. Kızıyorum Atatürke, yav tekkeleri, türbeleri kapattın, halifeliği kaldırdın, Laikliği getirdin, e be adam az daha çalışıp şu dincileride neden yunan ordusuyla birlikte izmirde denize dökmedin. Walla çok ayıp ettin Atatürk çok ayıp.
Ama ben seni (Atatürkü) sevmiyorum diye elin piskopatı Humeyniyide sevmek zorunda değilim. Bazı manyaklar gibi Amerikayı da sevmek zorunda değilim, bazı geri zekalı çıkarcılar gibi İngiliz ipleriyle oynayan Kukla olamayada hiç niyetim yok.
Atatürk sana acayip kızıyorum, hatta bazen seni sevmiyorum. Ne vardıda bu güzel ülkeyi düşman işgalinden kurtardın, kurtardında iyimi yaptın yani. Bütün güzel şehirlerimiz tenekeden evlere, gecekondulara dönüştü, çarpık bir kentleşme oldu, trafik keşmekeş. Ormanların ve sahillerimizin Anası Dikildi. Yeraltı kaynaklarımız, madenlerimiz, sanayimiz elin gavuruna, telekomumuz Allahın pis Arabına peşkeş çekildi. Bıraksaydın İngilize, Yunanada onlar bizden iyi korusaydı sahip olduklarımızı, varsın olsun adımaz George olsaydı Toni olsaydı, Maria olsaydı, kristina olsaydıda varlıklarımız araba yahudiye satılmasaydı.
Kurtarmasaydın bu ülkeyide elin gevurundan EY ATATÜRK bu ... çocukları ezan sesi ile değil, çan sesleri ile sabah uykularından uyansaydı. İngiliz Vali karşısında ellerini ovuşturup ezile büzüle ispiyonculuk yapsalardı. Kızıyorum sana ATATÜRK çok kızıyorum.
:D
İngiliz'e,Yunan'a,Fransız'a değil de
İran'a karşı kurtuluş mücadelesi verseydik :D

evrensel-insan
05-07-2008, 14:03
Saygideger arkadaslar;

Valla, walla'ya katilmamak elde degil.:rolleyes:

Saygilarimla;
evrensel-insan

plalian
09-07-2008, 02:21
istediğini sevip sevmemekte özgürdür ama insanlık vasıflarına sahip olan bir insan SAYGI DAN nasibini almalıdır yoksa ne anlamı kalır sevip sevmemenin!..

plalian
09-07-2008, 02:28

dinci olmamama rağmen dincilere kızmıyorumm veya küçültmüyorum çünkü onlarda insan ve sonuç olarak atatürkten herşeyi beklemek imkansızdır erken ölmek kimsenin suçu değildir! tabi senin görüşün sonuçta ama Atatürkü putlaştırmak yerine sevmediğin insanları ehlileştir denize dökülerek veya soykırarak ancak olayı büyütmüş olursun onları eğitmeyi denersen(EĞİTİLECEK DÜZEYE GELMİŞ OLANLARI) sen başarılı ve haklı çıkarsınn!benim görüşüm böyle.. tabi haklı olduğun konular var özelleştirme konusunda... sadece dikkatimi çeken bir şeyi eleştirdim!

walla
11-07-2008, 03:32
Sayın Plalian, o zaman yunan askerinide denize dokmeyip, ehlilestirsek idi degilmi. yada zehirli orumcekleri, timsahlari, kuduz kopekleri de ehlilestirsek, ne dersin ?

Aydınus
11-07-2008, 19:59

Walla'ya katılıyorum !

Ben de Atatürk'e çok kızıyorum şahsen !

Yahu kardeşim , vatanı kurtarmışsın , ne diye Cumhuriyet ilan ediyorsun ki ?

Tabii bu vesileyle de demokrasinin de yolunu açtı iyi mi !

Cumhuriyet veya demokrasi bizim nemize gerek ya !

Kardeşim , halifeliğini ortaya koyup sonra da padişahlığını ilan edip padişah bilmem kaçıncı Mustafa olarak işine baksaydın ya !

Sen sanki demokrasiye geçmek için tüm bunları yaptın da millet de sanki çok mu peşinde gitti !

Kimisi komünist oldu , proletarya adına başımıza bazı tufeylileri dikmeye kalkıştı . Seni de o biçim küçümsedi . Güya hakiki devrimi o yapacaktı .

Arapçı şeriatçısı çıktı , şeriat düzeni getirmeye kalkıştı . Adın bir anda Kör Kemal'a , tağuta çıktı , hala daha da söverler sana .

Kürtçüsü çıktı , senin kurduğun Türkiye Cumhuriyeti'ne TeCe diye hakaret edip başkaldırdı , yemediği halt kalmadı ; astı , kesti , vurdu kırdı ..

Görüyorsunuz ya arkadaşlar , ne kadar hatalar yapmış , tek tek deşifre ettim Mustafa Kemal denilen bu ufuksuz , ileri görüşsüz adamı !

Bence de Atatürk'ü putlaştırmamak lazım ; bol bol sövelim adamın arkasından !

Tabii bunları yaparken yüzümüze demokrat maskesi ile nankörlük maskesini takmayı asla ihmal etmeyelim , yoksa çelişkimizi hemen anlarlar .

Alnımızın şah damarını kırmak ise zaten işin olmazsa olmaz şartlarındandır !

Aydınus

Linguist
11-07-2008, 20:36
Benim sahşi görüşüm, bu ülkede her kim olursa olsum kim kimi sevmek zorunda değildir; bu suç da olamaz. Ama televizyonda konuşan bayanın sözleri kendi içinde tutarsız ve çelişkili. Doğrudan, 'ben Atatürk'ü sevmiyorum' demiyor; 'bu ülkede bana Atatürkçülük'ten ötürü zulm yapılıyorsa, neden Atatürk'ü seveyim diyor'. Soru bir Türkiye'de sen gerçek anlamda kemalizm olduğunu mu düşünüyorsun? 1950'li yılları ile, çoğunlukla çok partili döneme geçildikten sonra sağcı faşist yobazlar kemalizmin tavsiyesini yapmadı mı? Soru 2: Sivas'ta, Maraş'ta yapılan katliamlar ya da fetih politasi sonucu hayatını kaybeden binlerce insan Muhammed adına ölmedi mi? Hala bu ülkede müslüman olmayanlara, islam adına, Muhammed adına zulm yapılmıyor mu? Herkesin Muhammed'den nefret etmesi gerekir, neden bunu da söylemiyorsun?

evrensel-insan
11-07-2008, 23:00
Saygideger arkadaslar;

Sevgi hem duygusal, hemde kisiye yonelik bir ifadedir.

Bence bu tip fikir belirtmelerde:" su konudaki dusuncesine katilmiyorum veya katiliyorum" v.s. gibi kullanilacak cumleler; hem sahsa yonelik olmaz, hemde duygudan ziyade, bir fikir oldugu icin, diyeni; neden onu dedigini aciklama durumunda birakir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Yakın gerçek
12-07-2008, 16:12
Atatürkü ancak gerici kendini müslüman sanan Yobazlar sewmezki. Bununda nedeni Medreselerdeki sözde ilim adamlarını astırmıştır. AMa neden ? Çünkü bu Korkar yobazlar Bize savaş sonrası ilim / irfan bilen adamlar lazım bizi Ellemeyin demişlerdir. Savaş bitmiştir ve hepsi toplanmıştır Okuyun kem/küm/cüm hani ilim neden kaçtınız savaştan / Savaştan kaçan ne Allah katında / ne dinde / ne insanlıkta / nede Devletlerde Affedilir.Bu korkak yobazların başı kesilmiş / asılmıştır. EE tabi o yobazlara anlatılan hikaye Başka Bırakın kimi severse sevsin ..Onun 1 gramlık sevgisinden ne olur. Onlara göre Allahı seven / kuranı hatim etmiş müslüman / imanlı türk gençleri zanice asılmıştır.YA bırakın savaştan kaçıp sonra 1 kelime bile okumyacak rezil vaziyette dolaşırken napıyorlardı ? gençse genç neden acıyalım / neden yazık olsun. Ateist veya Allah inanmayanlar bügün Türkiyemize bir savaş / vs olsa acaba kaçarlarmı ? ( HAyır ) Once onurlu / mert bir yaşam yaşamayı öğrensinler sonra Humeyninyi / ibni bilmem neyi severse sevsinler ..

Saygılar.

walla
14-07-2008, 19:02
Helal Yakın gercek

hidrolikfrenyagi
14-07-2008, 23:37
Atatürk'ü sevmesi ya da sevmemesinden daha önemli bir şey var ki o da İngiliz işgali altında olsak dinimi özgür yaşardım, demesi. Irak'taki Amerikan ve İngiliz askerlerinin tecavüzlerinden haberi yok galiba.

mehmetsalih
28-07-2008, 19:53

yazarımız yeri gelince islamı düşüncelere karşı olduğundan kabul etmiyor.
Ama gerçek düşüncesini belkide farkına varmadan yansıtıyor. Kısaca laiklik nedir ateistlik nedir atatürk nedir tanımını yapan yazarımız. Atatürkü zalim olarak tanıtmış ve hakaret etmiş. Ne yani Atatürk kendi düşüncesinde olmayanları öldürmüş katl etmiş ve az yapmış diyorsun. Üstelik Atatürkü suçluyorsun , Atatürke nefretle kızıyorsun . Yazık bari düşüncelerinizi söyleyerek mileti düşüncenizden soğutmayın. Gerçekten çok güzel tanıtmışsınız kendinizi .

-İstesende istemesende seveceksin
-müslüman olanlar öldürülecek
-laikler birinci sınıf

neyse zatyen by stalin bunları rusyada bize öğreti

evrensel-insan
28-07-2008, 20:41
Saygideger mehmetsalih;

Walla'nin yazisini dikkatli okursan, yazinin iceriginin ironik oldugunu farkedersin.

Yani, benim anladigim kadariyla: "Ataturk, halki icin bu kadar sey yapmis, yine de kimseye yaranamiyor, keske yapmasaydi da, o zaman yaptiklarinin ne oldugu daha iyi anlasilirdi." demek istiyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

walla
29-07-2008, 01:02
Evrensel benim adıma soylemiş bana susmak kaldı.
Site yoneticilerine sesleniyorum. Bu sitedeki sazanları tuzlayıp avrupaya satsanız acayip döviz girdisi olur boylece sitenin giderleri karsılanır.

kandahar
29-07-2008, 02:52
Bunu söyleyen kızın bende uyandırdığı intiba kibirli, cahil, zekası vasata erişen ki büyük ihtimalle vasatın da altında olan biri olduğu yönündeydi. Hakaret yok; kızı ilk gördüğüm an bunları düşünmüştüm.

Bence böyle birinin sözlerini çok da ciddiye alıp tartışmaya bile değmez.

oncugenc
29-07-2008, 12:45
hürriyet.com'un üniversite seçim rehberi vardı. göz atıyordum. hangi üniversitelerin hangi imkanları var diye. sabancı üniversitesi için atılan başlık: 'Bu üniversite'de Atatürk'ü eleştirmeye izin var. '
Bu bir seçim rehberi...
Atatürk'ü eleştirmek ise artı imakan olarak sunulmuş... hangi üniversitede ATATÜRK eleştirilmiyor? bunu da açıklarlarsa ona göre tercih yaparız!

üniversitenin unuttuğu bir şey var. bugün demokrasi adına çıkarılan gazeteler 80 yıllık karanlığa son başlığı atıp, yine kendilerine demokrat diyen köşe yazarları bu kızcağızı (!) savunup ona hak verebiliyor. elbette herkes düşüncesinde özgürdür ama her şeyin bir sınırı vardır. özgürlüğün bile...

kızımız ne diyor:

'Maraş’ta Fransız askerleri Nene Hatun’un başörtüsüne uzandı. Sütçü İmam ilk ateşi açtı, böylelikle Kurtuluş Savaşı başladı. O dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz, cephedeki insanlar hep Müslüman... Atatürk olmasaydı, İngilizler olsaydı, haklarım daha geniş olacaktı.'

Bir kere Nene Hatun Maraşlı değil Erzurumlu'dur.

Erzurum'da Fransızlarla değil Ruslarla savaşıldı.
Nene hatun'un başörtüsüne saldırılmadı.

Milli Mücadele'nin ilk kurşununu da Sütçü İmam değil gazeteci Hasan Tahsin İzmir'de sıktı.

Maraş'ı da ilk önce İNGİLİZLER işgal etti.

O dönemin sosyolojik yapısını incelersek de herkesin Müslüman olmadığını görürüz. ölenler arasında Rumlar, Yahudiler ve Ermeniler'de var. ama yurtseverlik din ile alakalı olmadığı için hepsine birden ŞEHİT demişiz.

Bu işgallere kim son verdi?
Sevmiyorum dediğiniz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...

aydoe
29-07-2008, 13:06
Atatürk suçlu...

'Vatanın bağrına düşman dayamışsa hançerini' Gazi Paşa görmezlikten
geleydi; 'İngiliz muhibbi' olaydı, 'Amerikan mandacılığı' na
sarılaydı; 'Ya istiklal ya ölüm' deyip ortalığa atılarak pişmiş aşa
neden soğuk su kattı?

Atatürk suçlu...

Osmanlı, Sevr Antlaşması'nı kuzu kuzu imzalamışken bizlere Konya Ovası
yetmez miydi? Denizi zaten sevmeyiz, dağların gerisine çekilip
bozkırda otururduk. Eloğlu vatanın minarelerine çan takar, bizim cami
yaptırma dernekleri de Haymana bölgesinde çalışmalarını
yoğunlaştırırdı. Nemize gerek İstiklal Savaşı? Nemize gerek İzmir,
Aydın, Edirne, Çanakkale, İstanbul? Nemize gerek Lozan, a Mustafa
Kemal Paşa?

Atatürk suçlu...

Sevgili Mustafa Kemal, kadın hakları senin neyine? Bak, şimdilerde
genç kızımız başına türban dolarken sana da verip veriştiriyor.
Yurttaşlık Yasası çıkardın, erkek karısını iki sözcükle boşayamıyor;
ama kadın kara çarşafa girip sana beddua ediyor. Hukuk devrimini neden
yaptın Kemal'im?

Atatürk suçlu...

Çünkü cumhuriyeti ilan etti. Haydi padişah efendimize kıydı, hilafete
neden dokundu? Laik devletten daha büyük günah olur mu şu dar-ı
dünyada Gazi Kemal'im?. .

Atatürk suçlu...

Osmanlı'nın cengâverliğinden bizi soyutladı; 1923'ten bu güne 'Yurtta
barış, dünyada barış' diye yaşamak erkekliğimizi öldürmedi mi? Biz
korkak mıyız a Gazi Paşa? Savaşçılıktan nasıl vazgeçeriz? Senin en
büyük suçun barışçılık değil mi?

Atatürk suçlu...

Çünkü 1923'te kurulan cumhuriyete 1925'te başkaldıran Şeyh Sait 'e el
sürmeyecekti; hilafetçi Said-i Nursi 'yi başkente buyur edip devletin
başına oturtacaktı. On bir yıl süren savaşlardan sonra temelini attığı
devleti, İngiliz işbirlikçisi şeyhlere, aşiret reislerine, seyyitlere
lokma lokma sunarak, parça parça edecekti. A benim Mustafa Kemal
Paşam, ayaklanmalara karşı neden beyaz teslim bayrağını çekmedin de
üstlerine yürüdün?

Atatürk suçlu...

Öyle bir cumhuriyet kurmuş ki, bir türlü yıkılmıyor. 21'inci yüzyıla
yaklaşıyoruz, devleti Amerika'ya teslim edemedik, parçalayamadık; bu
yüzden Gazi'ye çok kızıyoruz, cumhuriyetin harcını sa ğlam karmış diye
öfkeleniyoruz.

Atatürk suçlu...

Yetmiş yıl önce bağımsız bir cumhuriyet kurmuş, bize bırakmış; yarım
yüzyıldan beri laik cumhuriyeti çağdaş demokrasiye yakışır bir düzeye
getiremedik; bu yüzden öfkelendikçe yarım yüzyıl öncesine dönerek
Atatürk'e veriştiriyoruz.

Atatürk suçlu...

Çünkü canım Mustafa Kemal, bizim adam olacağımızı sandı, biz cüdam
olduk; başımızı dik tutacağımıza, Ortadoğu'da 'süper yabancı devlet'
in taşeronluğuna soyunduk; içimizdeki aşağılık duygusunu Atatürk'ü
eleştirerek gidermeye çabalıyoruz.

İlhan Selçuk

evrensel-insan
29-07-2008, 19:05
Saygideger aydoe;

Guzel bir yazi asmissin.Umarim, bu ironi icerikli yazi, bazi okuyucular tarafindan, ters algilanip, suclanmaz.:mad:

Yoksa, walla'nin basina gelen, hem yazinin yazari Ilhan Selcuk'un, hem de bu yaziyi astigin icin , senin basina da gelir.Ben simdiden seni uyarayim da!:o

Saygilarimla;
evrensel-insan

empty_quest
30-07-2008, 02:45
iyi de zorla sevdiremezsin ki.sevmiyorsa sevmesin bize ne yada bana ne

walla
30-07-2008, 22:02
Harbi bir boş misafir

mehmetsalih
31-07-2008, 21:47
Saygideger mehmetsalih;

Walla'nin yazisini dikkatli okursan, yazinin iceriginin ironik oldugunu farkedersin.

Yani, benim anladigim kadariyla: "Ataturk, halki icin bu kadar sey yapmis, yine de kimseye yaranamiyor, keske yapmasaydi da, o zaman yaptiklarinin ne oldugu daha iyi anlasilirdi." demek istiyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Saygı değer evrensel_insan,
Ama WALLA kardeşimiz Atatürk'ü bu yüzden eleştiriye tabi tutuyor. Kısaca ilkokul öğrencisinin dahi çıkaracağı sonuç şu: Ben olsaydım hepsini öldürürdüm. Sen ateislerin görüşlerine düşüncelerine iyi kılıf uyduruyorsun ama Kur'anada kötü kılıf uydurmaya çalışaak kendinizi soğutuyorsunuz.

oncugenc
31-07-2008, 22:00
yoo o sonucu sadece o da belki 4-5 yaş çocuk zekasına sahip olanlar çıkarır...

mehmetsalih
01-08-2008, 14:57
Çocuk ile büyük arasındaki fark nedir söylermisiniz?
Her büyük doğrumudur?
Her çocuk yanlışmıdır?
Çocuk devamlı bilgisizmi?
Yaşlı devamlı bilginmi?

Sen toplumun dinine uyuyorsun farkında değilsin.

oncugenc
01-08-2008, 16:01
çocuk ile büyük arasındaki fark idrak etme ve olaylara detaylı bakabilme gücüdür.

biz burda doğruyu ya da yanlışı tartışmıyoruz. kaldı ki çocukların bilgisizliğinden ya da yaşlıların bilgeliğinden de bahsetmiyoruz.

söylenen sözlerin kavranıp kavranamadığından bahsediyoruz...

toplumun dinine uyuyormuşum... onu nerden çıkardın? ne kadar tanıyorsun beni? ben kimim? - toplumun dinene uyan biri .... güldürme beni....

mehmetsalih
01-08-2008, 16:09
toplum çocuğu bilgisiz sanar bu yüzden toplumun dinine tabisin. Çünkü: Hıristiyan çocuğu incili mülüman bir yaşlıdan daha iyi bilebilir. İmam Şafii senin şuan açık okumadığın kur'anı yedi yaşında ezberlemiş. Çocuk birikimsizmiş.

Neyse... sen slogan atıyorsun ayrıca cevap vermiyorsun. Çocuk deyip geçiştiriryorsun. Cevap vermeni beklerken çocuk diyorsun.

walla
01-08-2008, 16:20
Mehmet Salih Yorma Ceneni. Senin benden istedigin cevabı ben vereyim sana.

Ama WALLA kardeşimiz Atatürk'ü bu yüzden eleştiriye tabi tutuyor. Kısaca ilkokul öğrencisinin dahi çıkaracağı sonuç şu: Ben olsaydım hepsini öldürürdüm.

EVET BEN OLSAYDIM ÖLDÜRÜRDÜM. 3 - 5 PİSLİK YAŞAMI ZEHİR EDECEK DİYE NEDEN ONLARIN VAR OLMASINA GÖZ YUMAYIM. MADEM Kİ **GÖRDÜKLERİ YERDE ÖLDÜRECEKLERDİ** YA, O ZAMAN ÖLDÜRÜLMEYİDE HAK EDERLER.
SAVAŞSA SAVAİ CİHADSA CİHAD. HODRİ MEYDAN.

oncugenc
01-08-2008, 16:27
boş konuşma mehmetsahin... benim kuranı okumadığım sana vahiyle mi indi?
sen boş konuşuyorsun bende gülüyorum. ayrıca yazdıklarımda slogan yoktu. slogan atmasını da bilirim ama burda sana slogan atacak değilim...

ayrıca hristiyan bir çocuğun incili ezberleğini vs. örnek vermişsin... ezber, bilgi değildir mehmetşahin....

mehmetsalih
01-08-2008, 19:12
SAYIN walla,
ateizmin tanımını yaptığına sevindim. zaten söylemesende stalin bize gösterdi. kocaman bir devlet kuran Hz.muhammed 300 TANE ADAM ÖLDÜRÜYOR. ODA SAVUNMA AMAÇLI. SENİN STALİN SIRF aLLAHA İNANDIKLARI İÇİN 66 MİLYON KATL EDİYOR. (--

kütüphaneci
04-08-2008, 04:08
Elbette herkes istediğini sevmekte ve seçmekte özgürdür. Hürriyet güzel şeyidir.

'' Yıldızların altında hazin şey '' dir, şairin deyimiyle.

Türkiye'de yeni bir reform dönemine girilecek, yeni anayasalar yapılacak ve elbette yeni açılımlar ortaya konacak.

Ancak daha bu ülkede Atatürk - Humeyni kıstaslaması yapılmakta ise Humeyni sevgililerinin bu ülkeden ve insanlarından isteyeceklerini de göz ardı etmemek gerekir.

İran belki (...km) sınır komşumuz belki de aramızda çağlara sayabileceğimiz izafi bir uzaklığımız var.

Ahmedinecad ziyaretinde Anıtkabir ve namaz krizi

İran Cumhurbaşkanı ‘Anıtkabir’e gitmem, cuma namazını da İstanbul’da kılarım’ deyince, ziyaret konusunda kriz çıktı

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&VersionID=&Date=01.08.2008&ArticleID=891399

Ancak, Türkiye bunları hasarsız aşacak güçtedir.

breymin
04-08-2008, 11:52
SAYIN walla,
ateizmin tanımını yaptığına sevindim. zaten söylemesende stalin bize gösterdi. kocaman bir devlet kuran Hz.muhammed 300 TANE ADAM ÖLDÜRÜYOR. ODA SAVUNMA AMAÇLI. SENİN STALİN SIRF aLLAHA İNANDIKLARI İÇİN 66 MİLYON KATL EDİYOR. (--

islam örgütünün kurulusundan bu zamana kadar aldigi canlari bi hesaplarmisin memetsalih,sadece iran irak savasinda milyonun üzerinde insan öldü,bunlari ben katletmedim heralde,gene söylüyorum hicbir tanri yaratdiklarina birbirinize kuduzköpek gibi saldirin demez,derse onun tanriligi biter,tanri barisin,paylasmanin ,kardesliyin oldugu yerdedir.
bencilliyin ,cikarciligin,katletmenin pesinden gidenler seytanin pesinden gidenlerdir,isanin dediyi gibi sizler koyun postunda gelen kurtlarsiniz,insanlari allahla kandirip seytanin pesine takiyorsunuz.

mehmetsalih
12-08-2008, 17:53
islam örgütünün kurulusundan bu zamana kadar aldigi canlari bi hesaplarmisin memetsalih,sadece iran irak savasinda milyonun üzerinde insan öldü,bunlari ben katletmedim heralde,gene söylüyorum hicbir tanri yaratdiklarina birbirinize kuduzköpek gibi saldirin demez,derse onun tanriligi biter,tanri barisin,paylasmanin ,kardesliyin oldugu yerdedir.
bencilliyin ,cikarciligin,katletmenin pesinden gidenler seytanin pesinden gidenlerdir,isanin dediyi gibi sizler koyun postunda gelen kurtlarsiniz,insanlari allahla kandirip seytanin pesine takiyorsunuz.

evet hz.isanın bu sözünüde hatırla: önce ineği kendine batır sonra cuvaldızı kardeşine batır.

polat_2
05-10-2008, 03:51
Mehmet Salih Yorma Ceneni. Senin benden istedigin cevabı ben vereyim sana.

Ama WALLA kardeşimiz Atatürk'ü bu yüzden eleştiriye tabi tutuyor. Kısaca ilkokul öğrencisinin dahi çıkaracağı sonuç şu: Ben olsaydım hepsini öldürürdüm.

EVET BEN OLSAYDIM ÖLDÜRÜRDÜM. 3 - 5 PİSLİK YAŞAMI ZEHİR EDECEK DİYE NEDEN ONLARIN VAR OLMASINA GÖZ YUMAYIM. MADEM Kİ **GÖRDÜKLERİ YERDE ÖLDÜRECEKLERDİ** YA, O ZAMAN ÖLDÜRÜLMEYİDE HAK EDERLER.
SAVAŞSA SAVAİ CİHADSA CİHAD. HODRİ MEYDAN.

walla sen de 1 gram akıl olduguna dair şüphelerim var tabiki sadece senin değil seni destekleyenleri de !!!İnsan öldürmekle herşey çözülmüyor...Eğer çözülseydi Turan Dursunlar,Uğur Mumcular,Abdi İpekçileri öldüren zihniyetler çoktan emellerine kavuşmuştular!!!
Bazı şeyleri söylerken duygusal olmayalım lütfen,ve asıp kesme mantığını biryere bırakalım sorunlar için çözüm arayıp boş konuşmayalım!!!!!

evrensel-insan
05-10-2008, 04:42
Saygideger polat 2;

Sende, kanimca; burda, Walla'yi algilayamamissin. Birincisi, Walla, aydinus ve aydoe arkadaslarin, ironik yazi ve icerigini, mehmetsalih arkadas algilayamadigi, gibi; tamamen ters bir algilama gosterdigini yazisiyla teyid etti.

Bunun uzerine de; walla arkadas, konu tam, mehmetsalih arkadasin algiladigi gibi, algilansin diye onun dedigini teyid etti.

Buradaki, butun algi karmasasi, mehmetsalih arkadasin; walla'nin ironik icerikli yazisini; sanki normal yazilmisda, Walla arkadas Ataturk'u sevmedigini dile getirmis gibi algiladigindan cikti.

Ustelik, ne 3-5 yasindaki cocuk-ki cocuk birisini oldurmenin bilincinde degildir-ne de bir yetiskin-ki o da genelde bu yazinin ironik-alayci-icerigini algilar-, Walla'nin yazisindan oyle bir algi cikarmaz. Bence, butun karmasa; yazinin basligindan kaynaklandi-ki ben daha onceki yazimda basligi degerlendirdim-Walla arkadas da, aslinda basligi tiye almak-yani "Ataturk, sevilmiyecek bir adammi?, boyle sey olur mu?, sevmenin nedeni de, bunlari yapmis olmasi"-icin, boyle bir ironik yazi yazdi. Ki bu yaziya, yazilariyla; aydoe ve aydinusta eslik etti. Bence, mesele bu. Umarim, anlasilmistir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac
15-11-2008, 13:34
Üç tane slogan ezberleyip programa çıkmışlar :)

KızıL
15-11-2008, 23:30
ya gerçekten çok şaşırtıcı önce mehmet salihin yazısını okurken şaşırdım sonrada gülmeye başladım yok artık denilecek cinsten peri masalı valla başka hiçbişey değil!!!
kuran "savunma" amaçlı 300 adam öldürmüş tamıtamına!! seceresi tutulmuş hangi savaşta 300 bu, acaba yolda giderken olmasın yaw! o yaşanan büyük savaşlarda ölen kişi sayısının 300 olduğuna kendini inandırmışsın, bunu başarmak çok zor seni tebrik ederim helal olsun...
ancak palavranın bu kadarı dedirtecek iddian stalin 66 milyonu öldürdü!!! yok artık buna gülünmezmi yaa hangi 66 milyon?? hangi nüfusla savaş tan önce mi? savaştan sonra mı?? elinizde kaç milyonluk belge var yoksa vahiyle size bildirildi mi?? atıp tutmak kolay ancak buraya 1 milyonluk bir keyfi ölüm belgesi bile koyamazsanız size dahada fazla güleceğim ve bir daha atarken matematiği iyi kullanın diyeceğim "300" "66 milyon"

kıl
19-02-2009, 02:55
arkadaşlar yaklaşık 4 seneden beri bu siteyi ziyaret ederim, bu 2 kerkenezin yorumlarını da daha önce seyrettim aslında ama herhangi bir şey yazmadım, ama şimdi bir daha seyredince, affınıza sığınarak ve çok özür dileyerek ben bu gerici, şeriat özlemcisi, ingiliz kırması 2 kişinin babasının ta Edit

:mad:

humeyninin köpekleri, ulan anamızı ağlattınız be, yok be olum yok ne dini be, abe ne müslümanlığı, fetunun köpekleri sizi, şerefsizler ATATÜRK ün adını ağzınıza almayın siz, pislikler

ya bu ülkede katil olmak çok kolay, yani şu 2. karıyı varya 3 kere arka arkaya öldürsem sinirim yine geçmez,

:mad:

site yönetiminden ve bütün sakinlerinden çok özür dilerim

NOT=bunların öğretmenlerinin de Edit

mep
19-02-2009, 11:28
Kıl abim hoş geldin abi..! ( tuhaf oldu he..!)

Abi 4 yıldır biriktirip biriktirip bu gün patlamışın..
boşver abim ya niye kızıyon üç-beş cahiliye devri karısına..
ne isterlerse yapsınlar..
o konuşanların kafası aynı belki hepsini aynı herif alırda hısım akraba olurlar..
Kızmamak lazım onlara abi..özürlü onlar..
(Mod olmasaydım ne küfür ederdim bu yoluklara he..! )

Dev-Lis
24-02-2009, 16:44
Ya Atatürkü sever sevmez önemli değildir bana sorulursa

Atatürkü sevmiyorum Lenin'i seviyorum

Muhammedi sevmiyorum Marks'ı seviyorum

burası böyledir fakat bu kızın dolduruşa getirildiği kesindir