PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İslamiyet Gerçekleri

ozgur_beyin
24-08-2008, 18:21
dah öncehackerler tarafından yayın hayatı sonlanan '''İSLAMİYET GERÇEKLRİ''
YENİDEN YAYINDA. mereklılarıiçin işte linki
http://site.mynet.com/islamiyetgercekleriorg1/index.html

timsah
24-08-2008, 18:32
Benim dini araştırmama sebeb olan ilk site burasıydı.
Farklı bir domain(alan adı) alıp, bu sitenin yayın hayatına devam etmesini sağlamak istiyorum.

Davudi
02-12-2008, 16:25
timsahın dediği gibi bende bu site sayesinde ilk kez islamı sorgulamaya baslamıştım
ilk okuduğum zamanları hatırlıyorumda ,inanamıştım "hz muhammed böyle olamaz ,bunları yapamaz" gibisinden

VraeL
29-03-2009, 17:14
Öğrendiğim çok iyi oldu. Haberdar ettiğiniz için teşekkürler. Kapandığı gün çok üzülmüştüm.

ozgur_beyin
29-03-2009, 17:55
şu siteyi ilave etmekte de fayda var

http://www.hayribalta.cjb.net/

VraeL
09-10-2009, 19:22

http://www.hayribalta.cjb.net/

This page is not available.

Diyor.
Altta da "büyük orc imparatorluğu" adında bir ülkenin bayrağı var.

nogada
09-10-2009, 20:20
Safsatalar ile dolu bir site.

Hadisler kaynak gösterilmiş çoğunlukta oysa hadislerin bir çoğu yanlış olabilir.

Bazı ayetler öncesi ve sonrasındakielrle beraber verilmemiş ve okuyucuyu yanıltacak dereceye indirgenmiş.Ne geliş nedeni var nede önceki ve sonraki ayetler.Bütünlük sıfır.

Tamamen tek taraflı,tek yönlü ve çarpık bir bakış ve ancak tam olarak bilmeyen ve şüphe duyanları alıp cehalete götürür.

Saygılar...

ozgur_beyin
09-10-2009, 21:18
Safsatalar ile dolu bir site.nogada
sallamak kolay doğrusu ne? yaz ozaman

Hadisler kaynak gösterilmiş çoğunlukta oysa hadislerin bir çoğu yanlış olabilir.nogada
sevgili nogada o zaman sen bütün hadilsri reddiyorsun öylemi?

Tamamen tek taraflı,tek yönlü ve çarpık bir bakış ve ancak tam olarak bilmeyen ve şüphe duyanları alıp cehalete götürür nogada
cahilliği tarif et desem peygamberinimi tarif edersin yoksa ona inanmayanları

bunlar senin korku ve güvensizliklerin orda çok emek var sen sadece klavyenin önünde basitçe sallamışsın hepsi bu

ozgur_beyin
09-10-2009, 21:22
This page is not available.

Diyor.
Altta da "büyük orc imparatorluğu" adında bir ülkenin bayrağı var.

sevgili vrael yeni adresi bu nogada tetkik edip yanlışları bulur:)

http://www.bilgebalta.com/

ozgur_beyin
09-10-2009, 21:24

katre_07
09-10-2009, 21:54
Hadisler kaynak gösterilmiş çoğunlukta oysa hadislerin bir çoğu yanlış olabilir.nogada
sevgili nogada o zaman sen bütün hadilsri reddiyorsun öylemi?

sayın özgür beyin..

hadislerin hepsi reddedilmez..hepsi de kabul edilmez..ancak Kurana uyan kur anla çelişmeyen hadisler kabul olunabilir..

mesela recm olayı..bakıyorsun hadislerde..var..düşünüyorsun şimdi..bu kadar önemli bir olay neden kur an da yer almıyor arkadaş..oysa kur an elleri çarprazlama kesin diyordu..onu dahil eden kur ana mutlaka daha onemli bir olayı da dahil edebilirdi..hatta ailevi konuları da almış kur an..bu kadar önemli bir konu hatta islamın kuralı olarak uygulanıyor bazı ülkelerde..ben hiç bilmesem bakarım olaya..olayın dehşetine.. kesin derim kur anda vardır bu... ama yok..çünkü yalan.

saygılar..

nogada
09-10-2009, 22:26
Mesela Türkler zorla müslüman olmamışlardır.Hatta arapalr akın akın islama geçen türklerden vergi almak için islamın öğretimine karşı çıkmıştır.

Olayın aslı şudur;

Emevi ve abbasi hilafetlerinde görünürde halife olan aslında islamdan uzak yaşayan bir hükümdarlık sistemi vardır.Tek amaç saltanatlık ve zenginliktir,tüm seferler zenginleşmek için yapılmıştır din adına değil.Burda dini halka abskı kurmak ve korkutmak için kullanmışlardır.

Aynı zamanda Ehli-beyt(peygamber akrabaları)bu devirlerde türlü baskıalr,zulümler ve sürgünler görmüştür.Onların kaçışı ise genelde Türk ve Pers yurtlarına olmuştur.Türk ve Pers(fars)lılar dini Ehli-Beytten öğrenerek islamı seçmiştir.Diğerlerinin baskıcı ve saldırgan tarafları için değil.

Zaten o yüzdende Türkiye ve İran gibi ülkelerde farklı bir islam yaklaşımı olmuş,Ali ve Ehli-beyt sevgisi ötekielrden farklı gelişmiştir.

Emevi halifelerinden biri sarhoşken kuranı oklamış ve parçalara ayrılan kurana git beni rabbine şikayet et demeye bile cüret etmiştir.Bizim tarih kitaplarında okudupumuz emevi abbasiler değildir bunlar.

Bir başka yerde İsrailoğullarını tüm ırklara üstün kıldığını azarlama olarak gösterir Kuran.Fakat sitede bu belirtilmemiş.Onalrın ahitlerinden nasıl döndüklerini ve Tanrının sevgili kullarıyken nasıl yanlışa düştüklerini daha iyi vurgulamak için devamlı o kavim örnek verilmiştir.

Bunlar gibi daha o kadar çok şey varki.Buraya yazmam için ne zamanım var ne de gücüm.

İnglizlerin oyunları,vahhabilik,uydurma hadisler ve eksik bilgilerle ne olabilirki.

Bilerek konuşuyorum ben haksızlık etmiyorum.

Saygılarımla...

oldschool
09-10-2009, 22:38
Sitede Kuran'ın ve İslam'ın Hz. Muhammed'in uydurmalarından oluştuğu falan söylenmiş ve Hz. Muhammed'in dikkatsizliği sonucunda bir çok hata yaptığına değinilmiş. bence siteyi haırlayanlar da en az hakkında konuştıkları şahıs kadar dikkatsizler.

ozgur_beyin
10-10-2009, 21:27
burayıda ilave ediyorum derlem ama güzel bir site(bence)

http://cigirtu.net76.net/1_34_Ay-Tanrisi-Kultu.html

dogruluk
10-10-2009, 22:24
teşşekrler özgür beyin
bu paylaşımları yaptıgın için

Yargan Kam
11-10-2009, 09:08
Mesela Türkler zorla müslüman olmamışlardır.Hatta arapalr akın akın islama geçen türklerden vergi almak için islamın öğretimine karşı çıkmıştır.

Olayın aslı şudur;

Emevi ve abbasi hilafetlerinde görünürde halife olan aslında islamdan uzak yaşayan bir hükümdarlık sistemi vardır.Tek amaç saltanatlık ve zenginliktir,tüm seferler zenginleşmek için yapılmıştır din adına değil.Burda dini halka abskı kurmak ve korkutmak için kullanmışlardır.

Aynı zamanda Ehli-beyt(peygamber akrabaları)bu devirlerde türlü baskıalr,zulümler ve sürgünler görmüştür.Onların kaçışı ise genelde Türk ve Pers yurtlarına olmuştur.Türk ve Pers(fars)lılar dini Ehli-Beytten öğrenerek islamı seçmiştir.Diğerlerinin baskıcı ve saldırgan tarafları için değil.

Zaten o yüzdende Türkiye ve İran gibi ülkelerde farklı bir islam yaklaşımı olmuş,Ali ve Ehli-beyt sevgisi ötekielrden farklı gelişmiştir.

Emevi halifelerinden biri sarhoşken kuranı oklamış ve parçalara ayrılan kurana git beni rabbine şikayet et demeye bile cüret etmiştir.Bizim tarih kitaplarında okudupumuz emevi abbasiler değildir bunlar.

Bir başka yerde İsrailoğullarını tüm ırklara üstün kıldığını azarlama olarak gösterir Kuran.Fakat sitede bu belirtilmemiş.Onalrın ahitlerinden nasıl döndüklerini ve Tanrının sevgili kullarıyken nasıl yanlışa düştüklerini daha iyi vurgulamak için devamlı o kavim örnek verilmiştir.

Bunlar gibi daha o kadar çok şey varki.Buraya yazmam için ne zamanım var ne de gücüm.

İnglizlerin oyunları,vahhabilik,uydurma hadisler ve eksik bilgilerle ne olabilirki.

Bilerek konuşuyorum ben haksızlık etmiyorum.

Saygılarımla...

Sevgili nogada,

bu konulardaki bilgilerinin kaynaklarını araştırabilmem amacı ile verebilir misin?

Bunlar internet, kitap isimleri ya da tarih üzerine makaleler olabilir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Sevgi ile...

nogada
14-10-2009, 20:59
Sevgili nogada,

bu konulardaki bilgilerinin kaynaklarını araştırabilmem amacı ile verebilir misin?

Bunlar internet, kitap isimleri ya da tarih üzerine makaleler olabilir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Sevgi ile...

Tabiki Sayın Yargan Kam;

http://www.dr.com.tr/DNR_Folders/00000001577/0000000157730_5_1.jpg

ozgur_beyin
14-10-2009, 21:20
sevgili nogada kapak resmini aktardığın kitap neden bahseder ve neyi ispatlamaya çalışır?

nogada
14-10-2009, 21:37
Belirttiğim tarihi gerçekleri,yukarıdaki yazımda bulabilirsiniz.

Sayın Yargam Kam referans istediği için verdim...

Pardon şimdi aklıma geldi,kızıl baş kelimesi sonradan kötülenmiş bir kelimedir,oysa kötü değildir,bunlar sonradan uydurulmadır,bu kitapda bunlarıda bulacaksınız,bu Türk boylarını simgeleyen bir renktir(KIZIL ELMA gibi).Bu kitapta Türklerin zorla islam olmadığı ve O dediğiniz kıyımların gerçekte kimlerin ve ne sebeple yaptıkları anlatılmıştır.

Saygılarımla...

ozgur_beyin
14-10-2009, 23:46
Türklerin zorla islam olmadığı ve O dediğiniz kıyımların gerçekte kimlerin ve ne sebeple yaptıkları anlatılmıştır.NOGADA

sevgili nogada gerçeği itiraf etmişsin.kıyımı farkında olmadan kabul ediyorsun ama kılıfın dar gelmiş. kıyımın bahanesi nasıl olur? anlatabilirmisin?

Zaten o yüzdende Türkiye ve İran gibi ülkelerde farklı bir islam yaklaşımı olmuş,Ali ve Ehli-beyt sevgisi ötekielrden farklı gelişmiştir. NOGADA

sevgili nogada tek kitap tek kaynak yanlış olma ihtimali vardır. seninde o kitaptan ziyadesiyle etkilenip inandığın belli
sevgili nogada, osmanlıyı sünni safevileri(dolayısıyla iranı) şii yapan iki türk imparatorunun
Yavuz Selim ve Şah İsmail'in arasındaki hakim olma savaşının sonucudur.
senin zannettiğin gibi. islamla dinle alakası yoktur. bu işler sadece güç ve iktidar kavgasıdır.
yavuz selimin anadoluda yıktığı kellelerde ki korkunun temeli şah ismaile yardımı kesmenin telaşıdır.
olaylara duygusal bakmak tarihi gerçeklrle bağdaşmaz
ayrıca bu sitede şiayı ve anadolu bektaşilik ve aleviliğini iyi bilen biri olduğumu iddia ediyorum

nogada
15-10-2009, 00:09
Türklerin zorla islam olmadığı ve O dediğiniz kıyımların gerçekte kimlerin ve ne sebeple yaptıkları anlatılmıştır.NOGADA

sevgili nogada gerçeği itiraf etmişsin.kıyımı farkında olmadan kabul ediyorsun ama kılıfın dar gelmiş. kıyımın bahanesi nasıl olur? anlatabilirmisin?

Zaten o yüzdende Türkiye ve İran gibi ülkelerde farklı bir islam yaklaşımı olmuş,Ali ve Ehli-beyt sevgisi ötekielrden farklı gelişmiştir. NOGADA

sevgili nogada tek kitap tek kaynak yanlış olma ihtimali vardır. seninde o kitaptan ziyadesiyle etkilenip inandığın belli
sevgili nogada, osmanlıyı sünni safevileri(dolayısıyla iranı) şii yapan iki türk imparatorunun
Yavuz Selim ve Şah İsmail'in arasındaki hakim olma savaşının sonucudur.
senin zannettiğin gibi. islamla dinle alakası yoktur. bu işler sadece güç ve iktidar kavgasıdır.
yavuz selimin anadoluda yıktığı kellelerde ki korkunun temeli şah ismaile yardımı kesmenin telaşıdır.
olaylara duygusal bakmak tarihi gerçeklrle bağdaşmaz
ayrıca bu sitede şiayı ve anadolu bektaşilik ve aleviliğini iyi bilen biri olduğumu iddia ediyorum

Sayın ozgur_beyin ben ne anlatıyorum sizce :D

Aynı şeyleri söylüyoruz benimde anlattığım bu zaten.

Burda Tek nokta Türkler zorla İSLAM olmamışlardır.

Gerisi ise siyasidir.

Saygılarımla...

Not:Sadece bu kitap baz alınarak bu fikre gelmedim.Fakat referans olarak bu kitabı verdim,çünkü aklımda o kalmış...

Saygılarımla...

nogada
15-10-2009, 00:15
Bir şey eklemeyi unutmuşum sayın ozgur_beyin...

Yavuz zamanı dediğiniz zamandan çok daha önceleri olmuştur benim anlattıklarım.Yavuz sultan selim anadoluyu sünnileştirme çabasına girmiştir.Nedeni ise Halifeliğin alınmasından sonra,tüm islam adına cihat yapılması ve arapların bu çağrıya uyması için sünni olma zorunluluğudur.

Bu siyasi hareket Anadolu Tasavvuf İslamına ne yazıkki darbe vurmuş ve o günden sonra hızlı bir şekilde araplaştırılmıştır.Hacı bektaşlar,mevlanalar,yunuslar ve bir çokları unutulmuştur.

Ben zaten Türk ve ANADOLU Müslümanlık kültürünü(tasavvuf ağırlıklı)seviyor ve saygı duyuyorum.Bunu sizde biliyorsunuzdur sanırım...

Saygılarımla...

ozgur_beyin
15-10-2009, 00:18
Burda Tek nokta Türkler zorla İSLAM olmamışlardırNOGADA

aynı şeyleri söylemiyoruz sen katliamlara sebeb arıyorsun ben olduğunu söylüyorum
bunun nedenide müslüman olman

nogada
15-10-2009, 00:23
Sebep aramıyorum.Gerçekleri söylüyorum.O katliamları yapanlar gözü saltanat ve zenginlik ile kör olmuş Sahte Halifelerdi.Türklerde İslamı onların zoruyla değil,yine onların zulmünden kaçarak TÜRK YURTLARINA kaçan Ehli-Beytten öğrenmiştir...

Tüklerin ise neden sünnileştirildiğinide yukarıda açıkladım.(Bu o zamanlar için gerekli bir siyasi hamleydi,padişahlık ve imparatorluk için).

Saygılarımla...

ozgur_beyin
15-10-2009, 00:32
islamın yayılmasında kılıçtan çok bu sufi dervişlerin etkili olduğu doğrudur.
ama müslüman araplarda derdi çapulculuktu.
zaten bildikleri islamda emevi islamıydı

nogada
15-10-2009, 00:36
islamın yayılmasında kılıçtan çok bu sufi dervişlerin etkili olduğu doğrudur.
ama müslüman araplarda derdi çapulculuktu.
zaten bildikleri islamda emevi islamıydı

Evet o zaman bir problem yok aramızda...

Saygılarımla...

siparisci
15-10-2009, 01:06
Madem koca içerikli bir site ile konuyu açtınız. Ben de koca içerikli bir site ile cevaplandırayım.

Hepsinin burada cevabı vardır.

http://www.islamustundur.com/

nogada
15-10-2009, 01:09
Sayın siparişçi ne siteler var,ama anlayacak olan olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor...

ozgur_beyin
15-10-2009, 09:48
Sayın siparişçi ne siteler var,ama anlayacak olan olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor...

sevgili nogada bizim anlamadığımız sizin yılların beyin yıkamasıyla oluşan tabuları reddetmemiz aynı duygularla bu bizim hallerimizi siz anlıyamıyorsunuz.
olay bundan ibaret senin yerine bir budist yazmış olsa oda senin dediklerini diyecekti. bu söylediğim tüm inançlara şamildir

Madem koca içerikli bir site ile konuyu açtınız. Ben de koca içerikli bir site ile cevaplandırayım.siparişçi

sevgili siparişçi sende nogadnın kafa yapısındansın sizin mensubu olduğunuz dini üstün zannediyorsunuz tıpkı o site gibi.
halbuki üstünlükten daha çok inançların ne kadar değişik olduğuna işaret ediyor böyle siteler. senin hoşuna gitmesinin sebebide senin meşrebine uygun şeyleryazması hepsi bu

alsan senin övdüğün sitenin yalanı
DİNSİZLİĞİN KENDİNİ YAKAN ATEŞİ İÇİNDE ATEİSTLER TARİHİN EN KAN DÖKÜCÜ İSİMLERİNDEN BİRİ OLAN HÜLAGU'YU KENDİLERİNE REHBER EDİNİP, ONU ÖVEBİLMEKTEDİRLER. YETER Kİ DİN DÜŞMANLIĞI OLSUN , BAĞDAT'I, ORADAKİ ÜNLÜ KÜTÜPHANEYİ, HALKI YAKIP, YIKIP, KILIÇTAN GEÇİREN BİR VAHŞİ DE OLSAN TARİHTE ARAP MÜSLÜMANLARINI YENMİŞ İLK TÜRK OLMASI - BELKİ DE GİZLİ FAŞİSTLİKLERİNİ DE ORTAYA ÇIKARAN BU TERCİHLERİ İLE - ATEİSTLERİN HÜLAGU'YU BAŞ TACI ETMELERİ İÇİN YETERLİ KABUL EDİLEBİLMEKTEDİR...!

bu sitede hülagüyü öven yahut bahseden yazı gördünmü? siparişçi siz o sitelerin her söylediğine inanırmısınız?
onlar sadece sizin gibi safdil müslümanları etkilemek isterler. yalan ve uydurma argümanlarıdır

Yargan Kam
27-10-2009, 11:01
Sevgili nogada,

Soruma ve isteğime olan ilgi ile alakanızdan dolayı size teşekkür ederim.

Bu kitabı en kısa zamanda edineceğim.

Bilmekten zarar gelmez diye düşünerekten ben de size bir kitap önermek istiyorum izninizle:

http://www.ilknokta.com/urun/N/98079.jpg

Siz de bir göz gezdirmek isteyebilirsiniz diye düşünmekteyim.

Hoş, bu sitede daha önce öneri olarak sunmuştum bu kitabı ama yine de tekrarlamak istedim.

Sevgi ile...

-InVi-
27-10-2009, 21:03
Erdogan Aydin bir zamanlar nasil bir müslümandi bilmem ama
ben bugün hür iradem ile bu dinin mensubuyum, ne ensemde bir kilic var, nede maddi bir cikarim.

ozgur_beyin
27-10-2009, 21:24
Erdogan Aydin bir zamanlar nasil bir müslümandi bilmem ama
ben bugün hür iradem ile bu dinin mensubuyum, ne ensemde bir kilic var, nede maddi bir cikarim.

invi hangi hür iraden var ?bin yılın şarlatnmışlık, senin iraden .elindeki irade değil, dogmatik etkilenme . bu sitede ya hiçbir yazıyı okumamışsın yada bir adım yol almamışsın

Lusin
27-10-2009, 21:33
Kendi iradenizle? Kendi iradeniz heralde siz doğduktan sonra ailenizin nüfus cüzdanınıza müslüman yazdırması demek oluyor?
Ensenizde bir kılıç olmayabilir, neden mi? Bu islam inancında olduğunuzdan olabilir mi acaba?
Başka bir inançta olsaydınız anlardınız ne demek istediğimi.

-InVi-
27-10-2009, 21:42
invi hangi hür iraden var ?bin yılın şarlatnmışlık, senin iraden .elindeki irade değil, dogmatik etkilenme . bu sitede ya hiçbir yazıyı okumamışsın yada bir adım yol almamışsınözgür beyin,
bu ne bicim bir mantik bu ne bicim bir anlayis, dogmatik bir cevrede yetismedim, ne kendi ailem icinde nede yasadigim toplum, dini ögelerin katica uygulandigi yerlerdir, dinden cikma nihayetinde bir beyana tabi olduguna göre, dinden cikmanin ne gibi bir ayri önemi olabilir ki ?
bu sitede ben bugüne kadar ciddiye alinabilecek bir din elestirisi okumadim, bir kac anti-muhammedcinin ipe sapa gelmez yorumlarini okudum.
yol almak ile ne anliyorsun bilemiyorum ama, sirf burada pantenin iki iletisini okudum diye dinsiz olacak kadar da aptal degilim....senin gözünde yol almis olanlar ise artik bu forumda yazmama karari alan insanlardir.....
senin benden bi haber oldugun kadar, dünyadaki hür iradeleri ile müslüman olan insanlarin varligindan da bi habersin....bunlarin bir cogu, ateistce yetistirilmesine ragmen müslüman oluyorken, zorla müslüman olduk demenin hic bir islevi yoktur.

ozgur_beyin
27-10-2009, 21:46
sevgili invi seninle tartışmayı doğru bulmuyorum .çünkü dilinin pelesengi yok.
bunu nerden çıkardın dersen ?yazdıklarından ve sohbet odasındaki söylemlerinden biliyorum.

-InVi-
27-10-2009, 21:58
Özgür Beyin
sirf dinsiz olmanin nihyetinde insana hic bir arti deger katmadiginin en güzel örneklerinden oldugun icin, sana kendi dogrularimi yazmaktan daima cekinmem....
kaldiki site icinde "müslümanlara hakaret etmek serbest" mi basligi vardi, baslik icinde "dindaslarinin" bir sürü "ulu sözleri" vardi, peki oradaki tepkin nasildi ? basligi bulabilirsen lütfen bir ara orayda düsüncelerini yazi ver, malum yönetim müslümanlara edilen hakaretlerden rahatsiz olmus ki, kaldirmak zorunda kalmis....
Iste o baslikta dillerinin peslingi onlar senin gözünde "yol almis" olanlar olabiliyorken, invi gibileri olamaz ! :)

ozgur_beyin
27-10-2009, 22:11
peleseng=farsça bir kelimedir anlamı ise beğenilip çok kişi tarafından söylenir olmasıdır

cyctec3
28-10-2009, 00:24
dah öncehackerler tarafından yayın hayatı sonlanan '''İSLAMİYET GERÇEKLRİ''
YENİDEN YAYINDA. mereklılarıiçin işte linki
http://site.mynet.com/islamiyetgercekleriorg1/index.html

her neyse bende sitenize baktim soyle bir ama formattan ne oldugu acikca ortaya cikiyor. sizler toplum muhendisliginin birer urunu olarak yada bazi projelerin beher kaplarindaki birer bakteri olarak ozgurce ve dibine kadar bilincli bir sekilde yasayin diyorum daha ne diyeyim.

ozgur_beyin
28-10-2009, 10:06
her neyse bende sitenize baktim soyle bir ama formattan ne oldugu acikca ortaya cikiyor. sizler toplum muhendisliginin birer urunu olarak yada bazi projelerin beher kaplarindaki birer bakteri olarak ozgurce ve dibine kadar bilincli bir sekilde yasayin diyorum daha ne diyeyim.

bende allah razı olsun diyeyim .ne diyeyim

ozgur_beyin
28-10-2009, 11:32
bu linki buraya koymam doğrumudur bilmem ama meraklısı için iyi bir link

http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/37/733/9344.pdf

HayyaN
12-11-2009, 20:34
Kendi iradenizle? Kendi iradeniz heralde siz doğduktan sonra ailenizin nüfus cüzdanınıza müslüman yazdırması demek oluyor?
Ensenizde bir kılıç olmayabilir, neden mi? Bu islam inancında olduğunuzdan olabilir mi acaba?
Başka bir inançta olsaydınız anlardınız ne demek istediğimi.

Komik misin arkadaşım sen ? Türkler zorla müslüman olmuş demek bana oldukça saçma geliyor.Türk milletine zorla neyi yapmıştır ki müslüman olsun.Bugün bende müslümanım ve kafamda ensemde kimsenin kılıcı veyahut baskısı yok.İnancımdan şüphem olsa bu forumda olmazdım zaten ayrıca bir söz vardır bilir misin ateşten korksaydık cebimizde çakmak taşımazdık diye :) Önce sen kendi inandığın doğrulara bak sonra gel İslam'ı eleştir.

ozgur_beyin
24-11-2011, 15:38
sitenin adresi değişmiş

http://www.islamiyetgercekleri.cjb.net/

ozgur_beyin
24-11-2011, 15:39

baltada buraya taşınmış

http://www.tabularatalanayalanabalta.com/B%C4%B0LGEL%C4%B0K%20YOLU.htm