Orijinalini görmek için tıklayınız : 18. Ölüm Yıl Dönümünde Turan Dursun
Ölümünün 18. yıl dönümünde aydınlık savaşçısı Turan Dursun'u saygıyla anıyorum.
Adını yaşatmaya devam edeceğiz.
Turan Dursunu ben bile tesadüfen tanidim meyerki benim inanc kardesimmis,Dünya onu tanimiyor ama biz onu dünyaya taniticaz,o sadece bizim deyil bütün dünya halklarinin Turan Dursunu,kendisini bende saygiyla aniyorum,mekaninin ortalikda bolkepce dagitilan sahte cennet deyil,,insanlik ugruna can veripde kazanilan cennet ,gercek cennet oldugunu biliyorum.
serüvenci
04-09-2008, 18:04
Ölümünün !8. yıldönümünde Cesur İnsan Turan Dursun'u saygıyla anıyorum.
Cesaretiyle insanlara ışık tutup insanlık onuru ve insanlığın gelişimi adına verdiği mücadeleyle bize bir adım atma daha imkanı sağlamıştır. Onun adına kurulan bu site ile özgür düşüncenin özellikle vurgulanması da özellikle gurur verici ve bir o kadar takdir toplayıcı bir eylemdir.
saygılarımla.
Turan Dursun'u saygıyla anıyorum.
Bu sitedeki yazıları okumadan önce Turan Dursun hakkında bilgim yoktu.İsmini duyardım arada ama böyle degerli bir insan olduğunun farkında degildim.Bu hayıflandığım bir konu.Yaşasa kimbilir daha nice faydalı çalışmalara imza atabilirdi.
büyük aydınlık savaşçısı Turan Dursunu saygıyla anıyorum.. Anısı daima bizlere ışık tutacak yolumuzu aydınlatacaktır...
faydasızım
23-05-2009, 15:44
cesur insan turan dursunu saygıyla anıyorum...
Mutezile
23-05-2009, 23:26
Işıklar içinde yatsın; aydınlanma meşalesi ile bu bilinçli olarak geri bırakılmış, karanlıklara mahkum edilmiş mazlum millete yol göstermeye çalışan bir görev adamıydı.
Kitaplarında sevdiği dizelere hep rastlardım:
''Sen yanmazsan ben yanmazsam
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?''
Ölümü görüyordu, tehditlerin arkası kesilmiyordu. Birçoğunu kitaplarına aksettirdi, ibret olsun diye. Hiç bir savcının bu tehditleri ihbar kabul edip re'esen soruşturma açtığını bilmiyorum. Ne yaman ülke bu böyle?
demokratik - sosyal - hukuk devleti ha?
Sevgili Turan Dursun; emeklerin boşa gitmedi, boşuna can vermedin..Okunuyorsun, saygınlıkla yad ediliyorsun. Aramızdasın.
Whiteface
24-05-2009, 04:23
Her görüşüne katılmasamda,İslam'ın gerçek yüzünü ortaya çıkardığı için sevdiğim yazarlardan birisidir. Huzur içinde yatsın.
Her görüşüne katılmasamda,İslam'ın gerçek yüzünü ortaya çıkardığı için sevdiğim yazarlardan birisidir. Huzur içinde yatsın.
" Hep düşünmüşümdür acaba huzur içinde mi?yatıyor"
ozgur_beyin
22-11-2009, 23:23
" Hep düşünmüşümdür acaba huzur içinde mi?yatıyor"
sevgiliلا huzur sadece islamda değilmiydi. sizden başka kimsede huzur yok.