PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AHLAK BILGISI

02-12-2004, 20:18
Tarih: Prş Arl 02, 2004 4:05 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni
Sizin daha ahlakin tanimindan haberiniz yokIntihar etmek ahlaksizlik degildir.
Turk''ler dunyadaki en ahlaksiz millettir.. Musluman ulkelerde ahlaksizlik cok daha yaygindir.
Size ahlaksizligin tanimini iyi ogrenmenizi tavsiye ediyorum. Bu forumda ahlaksizlik yapan birisiniz. Anlasildigina gore demek ki daha ahlakin ne oldugunu bilmediginiz icin ahlaksizlik yapiyormussunuz.

Hacinin KOMIK BIR HADIS basligi altinda yazdigim bir yaziya cevabi.
Herkesin ama herkesin yorumlarini bekliyorum.

Russell
03-12-2004, 09:45
Turk''ler dunyadaki en ahlaksiz millettir..

bu cümleyi kullanması iyi olmamış türkiyede ahlaksızlık çok fazla olabilir ama dünyanın en ahlaksız milleti tanımı bence olmamış.

hberent
03-12-2004, 12:05
evet..dünyada ahlaksızlık çok çok fazla ama bu fazlalığın en tepesine getirip türkleri koymak bencede biraz haksızlık olmus..

kul
03-12-2004, 12:29
ahlakın ve ahlaksizligin tanımi bizim inandigimiz din olan islama dair bir cok kaynakta özellikle Kuran-i kerim''de vardir. ahlakli insanin ve ahlaksiz insanin ozellikleri tasvir edilmistir. bizim ogretimiz ve ogrendigimiz budur.

ben haci kardesin bize "öğrenin" dedigi yani kendi kabul ettigi ahlak ve ahlaksızlık anlayısını ve tanımını merak ediyorum. öğretirse sevinirim.

türkler konusundaki cümlesini ise klavye talihsizliği olarak görüyorum.

saygılarımla.