PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site de Hitam Düzenlemesi

Ammar
14-09-2005, 21:47
Sevgili Cem,

Şimdiye Kadar Az Çok Dile Getirsemde Şimdi Artık Ciddi Bir Şekilde Dile Getiriyorum..

Bakın Siz Bizim Peygamberlerimize İnanmıyor Olabilirsiniz ve Errahmanada İnanmıyor Olabilirsiniz Bu Tamamen Sizin Düşünceniz ve Bizde Saygılıyız..

Ancak Sorun Şurada bizler İçin Kutsal Olan Değerler Sitede aşağlanmakta ve Hatta küfüre Maruz Bırakılmaktadır. Bunların Yanı Sıra Mümünlere Olan Küfürler de Dahil Edildiğinde Olay Çığırını Açmaktadır... .

Talebimiz Şu Şekilde İnanıp İnanmamak Tamemen sizin Elinizde Ona bir Şey Demiyoruz Ancak bizler için Önemli Olan Değerlere Saygı Gösterilmesidir.

Uyarı (Cem Senin Tanımadığın ve Forumlarda Gezen bir isim Dolaşıyor.. Ki Bunun İsmi Ammar dır ve Webde Çok Eskiye Dayanan bir Özgeçmişe Sahiptir. Sitendeki bu Aşağılayıcı Uslupların Devam Etmesi Halinde 600 kişilik Kadro Talimat Bekliyor, Ben Yani Ammar sakin ve Sade bir İnsanımdır Ama Olay Savaşı Getektirecek boyuta Geldiğinde Savaşmaktanda kaçmam...

(600 Kişilik bir gurubun Myqsl ne hale Getirebileceğini sende ben Çok İyi biliyoruz. Ayrıca Sunucudan Ip Banlamanında Banlı Ip den Sıyrılmasından Nasıl Gerçekleştiğini Her ikimizde Çok iyi biliyoruz... (DDOS Gibi Abuk Subuk Saldırılar Hayatta Yapmam çünkü onlar çala çocuk işi Benim işim MySQL ile Bilmem Anlatabiliyormuyum....

Ayrık yorumlara Katılmıyoruz Sadece Takip Edecem bir Müddet (devam mı Tamamı Onun Değerlendirmesini Aynen ve bizzat Yapacam)

Saygılar
ammar

15-09-2005, 00:55
Küfür ve hakaret hangi taraftan gelirse gelsin müsamaha göstermemek, sitemizin politikasıdır. Dinsiz- ateist tarafa da aynı uygulama yapılmaktadır. Örneğin yılın başlarında "Kitapsız" adlı bir ateist sitemizden banlenmiş ve duruma çok da bozulmuştur. Hatta müslümanları kayırdığım suçlamasını bile yapmıştır bana.

Bu forumda başta islam olmak üzere bütün dinler eleştirilecektir. Zaten bu sitenin ve forumun varlık amacı budur. Dinlere karşıyız. Bu eleştirileri hakaret gibi algılıyorsanız bu sizin probleminiz. Ama genel ahlak kuralları dışına çıkmış, eleştiriden ziyade hakaret içeren yazılar tesbit ettiyseniz forum yöneticileri ile veya benle diyalog kurun. Gereken yapılacaktır.

Şunu da bil ki, forumlarda yapıldığını düşündüğün hakaretin yüzlerce katını hemen her gün siteyi ziyarete gelen müslümanlar, yönetime göndrdiği maillerde yapıyor.

Tehdit ve saldırılarla istediğiniz yere varamazsınız. Yedekte üç hostingimiz daha var. Bu çökerse diğerine geçeriz. Gerkirse yenilerini de satın alırız. Muhtemelen bunlara gerek bile olmaz. 12 saatte bir otomatik olarak mysql yedeği alınıyor. Sistem klasörleri de yedekleniyor. Ayrıca full root accessimiz var. Mysql uninstall edip, ardından install yapabiliriz. Bizim aldığımız yedekler haricinde hostingimiz her gün backup yapıyor. Bizim yedekler olmadı mı onların yedeğini kullanırız. Vereceğimiz 50 USD teknik servis hizmet ücreti olur. Elin Amerikalısına çalışmış olursun.

Bu tip saldırılar nereye kadar? Sanal saldırıları bırak, adam öldürmeler. Turan Dursun'u öldürdünüz ne oldu? Düşünceleri yaşıyor işte. Kitaplarında olsun, bu sitede olsun. İslamın sadece baskı ve şiddet ile ayakta durabileceğini gösteren davranışlardır bunlar.

haci
15-09-2005, 02:25
Bu tip saldırılara duyarlı olsak bile korkutulamaz ve sindirilemeyiz.
İslam önce tehdit eder. Buna tebliğ der. Kabul etmezseniz cendereyi biraz daha sıkıştırır. Sizi Müslüman yapmak için elinden geleni yapar. Bu Muhammed'le başlayan bir taktiktir. Cahillerin ve ahlaksızların taktiğidir.
Ammar kardeşim. Siz zaten elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz. Bizi susturamazsınız. Bunu çok iyi biliyorsunuz. Bu tür tehditlerle bu site daha da güçlenecektir. Ayrıca bu tehditler yalnız sizlerin ne kadar ahlaksız ve tıynetsiz Müslüman bozuntuları olduğunuzu değil, aynı zamanda ne kadar beceriksiz ve değersiz olduğunuzu da gösteriyor.
Kibar bir uslupla yazıyorsunuz ama, kibar olmaktan çok uzaksınız. Siz de peygamberiniz gibi kabadayılık yapıyorsunuz. İslam'ı korkutarak ve sindirerek yayan Arap'lardan hiç farkınız yok..
Cem size hak ettiğiniz cevabı vermiş.
Biz sandığınızdan çok daha güçlüyüz.. Bunu siz de biliyorsunuz, biz de..

HACI

oldjack
15-09-2005, 05:29
bu site 2 hafta önce dökülüyodu şimdi bi raz düzelmiş yineeee

Ammar
15-09-2005, 09:08
Benim geçmiş Yazılamdan da Takip Edilebileceği Gibi Herzaman Düzgün Uslupla Yaklaşmaya Özen Gösterdim ve Öylede Yaptım...

Ancak Cem Site deki Bazı Üyeler Haddinin Dışına Çıkarak Tartışma Ortamını rezalet Ortamına Dönüştürmüşlerdir.

Cem Senin Backup Aldığını ve Zaten Sunucun da Paneline Üzerinden Backup Aldığını Ben Çok İyi DErece bilmektediyim Domain Trnsfer Edilmesi de Zaten Mümkün Değil Yani sitenin Her Ne Şekilde Olursa Olsun Sende Kalacağını iz Zaten İyi Derece Biliyoruz.

Ancak Şunu Söyleyimki Bizde Cpanel ve Php Nuke il PHPBB gibi Php uygulamalarını ve bunların Maddesel Açıklarını Çoık iyi Bilmekteyiz. Burası Sorun değil. Sitenizi Kapatmakta sorun Değil Yeniden açabileceğinizide Biliyoruz Ama bizim Uyarımız Şuki Üyelerine ve Formlarına Bezdirici politika uygulayarak Forumlarda Adam Akıllı Yazışma Ortamı vertmeyiz..

bilmem Anlataildim mi ?

Kapatmak Değil <> Ortam Bırakmamak ?

Saygılar
Ammar

15-09-2005, 09:23
Yaklaşık bir haftadan beri yeni üye kayıt sözleşmesine aşağıdaki metni koyduk. Sen daha eski üye olduğun için üye olurken görmedin haliyle:

Turan Dursun Sitesi - Terms of Service

Kuran, İncil, Tevrat gibi kitaplar, tanrı ve peygamberlik gibi kavramlar, bu sitede kutsal kabul edilmemektedir. Sitemizde hiç bir dinsel tabu yoktur. Bu siteye üye olmakla birlikte özellikle forum bölümümüzde olmak üzere, yukarıda belirtilen kavramların eleştirisi ile karşılaşacaksınız. Eğer kendinizi, dinsel inançların eleştirilerine hoşgörüyle bakamayacak biri olarak görüyor iseniz siteye üye olmamanızı öneririz. Üyelik sözleşmesini kabul ederek, bu hoşgörüyü de gösterecek olmayı baştan kabul etmiş sayılırsınız.

İstersen ana sayfadaki "üye ol" linkine tıklayarak kotrol edebilirsin. Dinlerin, "kutsal kitapların" eleştirilmesinden hoşlanmayanlar üye olmaz ya da üyelikten çıkar olur biter. Biz baştan uyarıyoruz artık.

Ammar
15-09-2005, 12:47
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla....

Cem Öyle İse İslam Dinini Sitende Tartışmaya Kapatmanı Talep Ediyoruz. Sizin İçin Önem Taşımayan Değerler Olabilir, Sizin Dininiz yada İnancınız Size Bizimkide Bizedir. Ancak Sizin İçin Değersiz Olan Değerler Bizim İçin Ölümüne Değerlidir.

İslam Dininin Tartışmalara ve Rahman ile Peygamberlerin Sitende Aşağlanmasına Müsade Etmeyeceğimden Emin Olabilirsin...

forumlarının da Düzenleme ve Başlıkların Kaldırması Hakkında ki Süren: 7 Gündür...

Bu Bir Emir Değil Ki Zaten Öyle Bir Şey de Olamaz Sadece Biz Müslüman Grubun Talebidir. (Savaşlar Talepler ile Başlarmış)

Errahman Olan Allah'a Hamdüs Sena Olsun...

Saygılar
Ammar

dilaver
11-09-2007, 22:04
,

* * * nerdeennn *nereye

* * * anlaşılan hiç bıkmamışlar ve hala da devam ediyorlar. Bunca zaman içerisinde en azından internet ile haşır neşir olan bir kişi , düşüncelerin asla susturulamayacagını ögrenmiş olmalıydı. İnsanların düşüncelerini serbestçe ifade edebilmelerine ortam hazırlarsanız ve bu düşüncelere ne olursa olsun, size ne kadar ters gelirse gelsin tahammül edebiliyorsanız kavga zeminini, şiddet zemini de ortadan kaldırırsınız.

* * * Bütün sorun da buradan kaynaklanıyor zaten. Size ters gelen düşüncelerin dogru olabilme ihtimali ve var olan statükonun bozulabilme ihtimali. O ana kadar bilinenlerin tüm kutsalların yanlış olabilme ihtimali. Ve bu olasılıga karşı şiddet kullanıp kendini rahatlatma. Bunu yapabilmek için de bahane gerekiyor. Kaşın üzerinde göz olması da yeterli bir bahane.

* * * saygılarımla

zelzeleci
11-09-2007, 23:28
"Ektiğini biçmek" tam anlamıyla bu oluyor galiba. 1400 yıl önce Muhammed'in ektikleri...

bayraktaro
12-09-2007, 08:53
"Cem Öyle İse İslam Dinini Sitende Tartışmaya Kapatmanı Talep Ediyoruz."
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *(Ammar)

Böyle birşey olamaz. Bu ne bilimsel bakış açığa, ne etiğe hiç bir şeye uymaz. Sizi hiç mi hiç ilgilendirmezde, şu an benim özgürlüğüme kısıtlama getirmiş bulunuyorsunuz. Ben bir müslümanla, konuşurken konu dine kaydığında, "Ben bu konuları tartışmak istemiyorum." dediğinde, Neden ? diye sormuyorum. Çünkü, o onun bileceği bir iştir. Ama böyle bir itham da çok yazık olmuş sizlere. Sana mı soracağım kardeşim neyi tartışıp, neyi tartışmayacağımı ? İstediğimi istediğim kişiyle paylaşırım.

Beni de, 5 vakit ezanlar beni rahatsız ediyor. Hocaların, camilerde apörlerlerini açıp taa evime kadar vaazlarını dinlemek istemiyorum. Her beni görenin "Selamün Aleyküm" lafından, her konuşmada Din Allah Muhammed lafından nefret ediyorum. Kendi dinlerini övmeleri, benim de susuyor olmam beni rahatsız ediyor.

İyice cıvanadan çıktınız kardeşim. Sana *ne, ister tartışırım. İstersem yerin dibine vururum. Sen hiç bir inançsızın, inancı uğruna bir insan öldürdüğünü gördün mü? İşte siz bu kadarsınız.

Aklınızın ne kadar gerilerde olduğunu anlayamıyorsunuz da, Fiziğin en temel kuralı, Bir maddeyi ne kadar rijit yaparsanız, kırılma eğilimi o kadar artar ve şiddetli olur. Esneklik payı vermek zorundasınız. Siz bu dini hala bu kadar tartışmasız rijit hale getirirseniz. Bir gün çok fena kırılır. Zaten istatistikler de bunu göstermiyor mu? Sizin dünyadaki sayınız kaç ki? Merak etmeyin, Türkiye eleştirmeye ve düşünmeye devam ettikçe bu sayı artacak. Din de çöpe atılacak.

Neden tartışmaktan kaçıyorsunuz ? Ne var bunda kaçacak ? Parayı hava attığında bile yazı yada tura gelme ihtimali % 50'dir. Ama tura gelme ihtimali de vardır. Ben bu kadar insandan uzak bir din görmedim. Araya, sözde din adamlarının girmesi günahtı nerede, hıristiyanlıktan çok imamımız var. Korkuyorsunuz kardeşim, eleştirilmekten korkuyorsunuz. Yandaşlarınızın azalmasından korkuyorsunuz. Çünkü, eleştirildiğinde gerçekler ortaya çıkacak.....................