PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yönetimden bir ricam var

yusuf yılmaz
05-01-2009, 12:53
site yönetiminden şahsımı süresiz yasaklamasını rica ediyorum mümkünse
ve zahmetli bir iş değilse tüm mesajlarımında silinmesi..
herhangibirinizin kalbini kırdı isem özür dilerim
herkes hakkını helal etsin
hoşçakalın..

frodo
05-01-2009, 13:10
site yönetiminden şahsımı süresiz yasaklamasını rica ediyorum mümkünse
ve zahmetli bir iş değilse tüm mesajlarımında silinmesi..
herhangibirinizin kalbini kırdı isem özür dilerim
herkes hakkını helal etsin
hoşçakalın..

Sayın Yusuf Yılmaz tüm iletilerinizi silmemiz mümkün değil. Size yanıt veren
arkadaşların yazıları anlamsızlaşır ve onların emeklerine saygısızlık olur.

Yasaklanmaya gelince bu istek bana hep tuhaf gelir. Siteye girmezsiniz
olur biter.

yusuf yılmaz
05-01-2009, 13:15
Sevgili Frodo
site bana 4 gün yasaklama cezası verdi
3 satır c/p nedeni ile
bu 3 veya 4 gün forumu göremedim
sanırım en iyisi bu şekil
mümkünse tamamen yasaklanmayı tercih edeceğim
meşguliyetten ötürü tekrar affınıza sığınıyorum

sabunkopugu
25-01-2009, 16:30
Arkadaşlar böyle girmesi çok zor oluyor.Proxyden...
Böyle bir şey söz konusumu veya varda ben mi bilmiyorum?

Cem
26-01-2009, 05:08
opendns kullanarak turandursun.com'a hem kolay hem de çok hızlı bir şekilde girebilirsin.

Win XP kullanıyorsan şurayı incelemen gerekiyor:

https://www.opendns.com/homenetwork/start/device/windows-xp

Vista kullanıyorsan şurayı incelemen gerekiyor:

https://www.opendns.com/homenetwork/start/device/windows-vista

mayonez
19-07-2009, 00:35
Üyeliğimi sildirmek istiyorum.
Herkese çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla:wave::wave::wave::wave:
Kendinize iyi bakın

nogada
19-07-2009, 03:18
Bu üyelik sildirme olayı banada pek mantıklı gelmedi girmessiniz olur biter.Yok yani giremeden yazamadan edemiyormusunuz anlamadım :D

imhotep
19-07-2009, 20:02
Ben de siteden rica ediyorum, lütfen kimsenin üyeliğini silmeyin...

Tabulardan özgürlük diyoruz. Akıl, mantık, bilim diyoruz şu yaptığımız işe bak!

Zamanım yok benim ama rica ediyorum bunu meclis gündemine de taşıyalım.

Üyelikler silinmesin...

Saygılar

K.C.
19-07-2009, 20:31
Sevgili imhotep (bu arada seni gördüğüme sevindim) :)

Üyelik silmelerle ilgili konu şu anda YK'da görüşülüyor.
Pratik bir çözüme ulaştık sayılır.

Silinmeyecek, endişe etme :)

nehir
20-07-2009, 04:43
Bu üyelik sildirme olayı banada pek mantıklı gelmedi girmessiniz olur biter.Yok yani giremeden yazamadan edemiyormusunuz anlamadım :D
bencede yani!:dance:

evrensel-insan
26-08-2009, 23:13
Saygideger yoneticiler;

Uzun zamandir dikkatimi ceken bir konu var. Sitenin tum, yonetici kadrosu;, yani, meclis uyeleri, disiplik kurulu uyeleri, yonetim kurulu uyeleri ve her turlu moderatorler "D.O.G." uyesi olmasi gerekmiyormu? Yani, ne tur bir yonetici gorevine sahip olursa olsun; bu uyenin ilk belirleyeni Dinlerden Ozgurluk Grubu Uyesi olmasi degilmi? Eger oyle ise; tum yonetici cumlelerinden once; lakabinin altinda, avatarinin yaninda, D.O.G. Uyesi ve bagli oldugu yoneyim kadrosu ve de baska bir ozelligi, kidemli, ya da onur uyesi yazmasi gerekmiyormu? Eger boyle ise, asagidaki ornekler nasil aciklanabilir?

Mutezile
Kıdemli Üye
Meclis Üyesi

niveru
Kıdemli Üye
Meclis Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

vartor
Disiplin Kurulu Üyesi
Meclis Üyesi

prozac02
Meclis Divan Üyesi

pervane
Disiplin Kurulu Üyesi
Meclis Üyesi

unbe
Moderator
Meclis Üyesi

KIZILORDU
Kıdemli Üye
Meclis Üyesi

aydoe
Kıdemli Üye
Meclis Üyesi

frodo
Yönetim Kurulu Üyesi

Ornekler cogaltilabilir.

Eger bu kural gecerli degilse; D.O.G. Uyesi olmayan bir kisi, ornekteki gibi, nasil yonetici bir kadroda, yani Meclis Uyesi, yer alabiliyor?

Buradaki, adi gecen yoneticiler, sadece ornektir. Ornek seciminde herhangibir dusunce yoktur.

Eger bu kural gecerli ise; neden, ornekteki ilk yoneticinin, D.O.G. Uyesi cumlesi yok? Unutulmus, ya da gozden kacmis olabilirmi? Ya da baska bir nedeni mi var.

Ustelik; D.O.G. Grubuna katilim, sadece uyenin kendisini yansittigi ve tuzuge paralel kabul edilen bir uyelik degilmi? Kisaca; yonetim kadrolarinda yer almaya aday, uye degilmi?

Bu konuda, aydinlatici bir aciklamada bulunursaniz, sevinirim.

http://www.turandursun.com/forumlar/showgroups.php

Bu linkteki herkes; D.O.G. Uyesi degil mi?, Olmayan var mi? Var ise; nasil yonetici kadrosunda yer alabiliyor?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Mutezile
26-08-2009, 23:24
Sonunda evrenselle aynı fikirde olduğumuz-en azından- bir konu olabileceğini dünya gözüyle gördüm ya..:hippie:

evrensel-insan
26-08-2009, 23:31
Saygideger Mutezile;

Neyse, gozun acik gitmeyecek ama; uzuldum. Bu kadar onemsedigini bilseydim, sirf senin hatirina, istedigin konuda senin dusuncenden yazardim. Dilaver'e bile; video klip koydum siteye. Serbest dusunurluk; zor dusunce; ne Ali'ye, "yaranabiliyorsun", ne de Veli'ye. Tanri, din, milliyet konusunda.

Ne yapayim, benim kulvarimda; bireyin evrensel/insansal/kavramsal kulvari, o yuzden; tum yaratilissal/inancsal/ideolojik kulvarin dusunce olanaklarini curutmek gerekiyor. Aslinda, disaridan bakis acisi ve notr algi, oyle ferahlatici ki! Denemeni oneririm.

Sence, benim ricama; aciklayici bir cevap gelecek mi? Kem, kum ile beni gecistiremezler.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Mutezile
26-08-2009, 23:37
İhmalden başka bir şey olamaz.. Sadece ihmal. Genelde Frodo bakıyor bu işlere. Zaten fazlasıyla dolu, herşeye yetişmeye çelişiyor-teknik anlamda-

Neyse, hatırlattığın iyi oldu. Ben avatarımın yanına kıdemli yazar yazısını da isterdim ama, frodo daha önce bunun olamadığını söyledi.

Ne yapayim, benim kulvarimda; bireyin evrensel/insansal/kavramsal kulvari, o yuzden; tum yaratilissal/inancsal/ideolojik kulvarin dusunce olanaklarini curutmek gerekiyor. Aslinda, disaridan bakis acisi ve notr algi, oyle ferahlatici ki! Denemeni oneririm.

Teşekkür ederim, çok zarifsin. Ben almayım, kendi kulvarımla son derece barışığım. Yine de dergahına çağırdığın için; Allah razı olsun:)

evrensel-insan
26-08-2009, 23:53
Saygideger Mutezile;

Demekki, ortada "celiski" yok; "unutkanlik" var. Ama, bu kadar cok ornek oluncada, dikkatten kacmiyor. Neyse, umalim Frodo, bu yazilanlari gorsun de; herkesi en kisa zaman da, "memnun etsin" Hakikaten, dikkat edenler icin; "kafa karisikligi.

Neyse, gordugun gibi, davetti; cunku, benim kulvarimda; baski, empoze, zorlama v.s. yok. Sadece birey olma bilincinin, kendi kendine getirecegi ve onlenemeyecek olan bir kendinin devrimi var. Oyuzden, zamani belli olmayan bu kulvar gecisi her insanoglu biri icin kacinilmaz.

Ustelik dunyanin, en akli basinda, ingilizcesi, sane ve ne yaptigini bilen adami; serbest dusunur. Ben verdigim listede, e. kosesinde, bunu aciklamistim. Aslinda; felsefedeki madde-dusunce tartismasi insane, yani delilik olarak adlandiriliyor, cogu filozofun degerlendirmesiyle.

Sonucta, idealizm de, materyalizm de; felsefenin metafizik dalinin, yani varliga bakis acisinin,iki ayrilmaz karsitlari. Ve de maalesef, ikisi de; emperyalist zihniyet, tanrisal yanasim ve dini orgutlenme acisindan yaratilissal/inancsal/ideolojik kulvardalar.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Mutezile
27-08-2009, 00:37
Saygılar, sevgiler bilmukabele..Yalnız ben basit bir adamım. Bir mujik. Böyle lakırdılara aklım ermez..

Mesela Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye öğütlerine değinseydin, onu aktarsaydın bak onu anlardım. Hem de bundan 8-9 asır önceki terminoloji ve paradigmadır o..Demek ki ben mazide kalmışım..Asri olan sensin. Olsun yav..

Ben muhterem şeyhe değil; ö ğ ü t l e r i n e ilgi ve saygı duyduğumu ekleyeyim bu arada:) Yanlış anlamalar olmasın..

evrensel-insan
27-08-2009, 00:45
Saygideger Mutezile;

Estagfurullah. Herkes kendi dalinda bilgilidir. Hani bir atasozu vardir " her horoz, kendi ciftliginde oter" diye. Bir ciftcinin, bilgisi, tecrubesi, gozlemi ve bilinci; bir doktor da yoktur ve de tersi. O yuzden, herkesin herkesten ogrenecegi bir sey vardir. Yeterki ogrenmek istenilsin.

Ben de, aslinda sizlere "sasiyorum." Kuran, hadis, efsane, mistizm, din v.s. dilini nasil algiliyorsunuz diye. Ben cogu zaman hic bir anlam cikaramiyorum. Tevekkeli degil; ancak tabu, sorgulanmaz ve teslimiyet olunca, bu isler yuruyor.

Bu arada, yoneticilerden, konuyla ilgili tik yok. Bekleyelim, bakalim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

frodo
27-08-2009, 01:08
Bu görüntü kirliliğinden ben de rahatsızım. Sanırım bu eleştiriyi ilk olarak pante meclis
forumlarında dile getirmiş ve sadeleştirilmesi gerektiği yolunda genel bir eğilim olmuştu.
Ancak bazı forum izinleri "ana grup" tanımlanması ile doğrudan ilgili. Bu sorunu aşamayınca manuel girişlerle sorunu çözmeye çalışmış ve kısmen de başarılı olmuştum.

Fakat yeni kazanılan haklar nedeniyle bazı üyelerimize sistemin otomatik verdiği rütbeler ortaya çıkınca karmaşa yeniden başladı. İlk fırsatta bu görüntü kirliliğini
aşmaya çalışacağım.

evrensel-insan
27-08-2009, 01:10
Saygideger frodo;

Tesekkurler, hem kendi adima, hem bu durumu yasayanlar adina, hem de tum site uyeleri, okurlari ve site goruntusu ve disiplini adina.

Bence, ne kadar sadelesirse sadelessin, sitenin adi ve amaci geregi; D.O.G. Uyesi cumlesi, mutlaka olmali.

Saygilarimla;
evrensel-insan