Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlılığın oluşumu konulu video
DreiMalAli
19-04-2009, 23:31
Şu video bana epeyce açıklayıcı/öğretici izlenimini verdi.
Biyoloji ve evrim konularında bilgili arkaşların bilgisini almak istedim.
Eğer anlatım doğru ise Türk.e'ye kazandırılmasında fayda vardır.
http://www.youtube.com/watch?v=vjOqWkV1_tk
Sevgiler
Galiba liop bu isten anliyordu.
biyoloji okudum, ama 45 sene once .
gunumuzun biyolojisi cok daha detayli, Oglum okudu fakat ne yazik ki yanimda degil, olsa sorardim.
Akhenaton
21-04-2009, 23:19
Dreimal videoyu izlemedim fakat canlılığın oluşumu başlığını görünce biraz gülümsedim sadece.Yau bu kadarda atmayın.Hadi bilimi iyi yönde ele alıyoruzda bu kadarı biraz din gibi.:)
Videoyu izlesen de, anlaman icin biyoloji ve biyokimya bilmen gerekir. Bilmeden, anlamadan gazel atanlara da ,bizim orada onyargili denir. Videodaki zinciri az cok anliyorum, ve ol dedi oldu'dan cok daha mantikli geliyor. Kimyasal ve fiziksel bilesimlere itiraz edecegine, akilli tasarimcilar gibi, bunu da tanri tasarlamistir demen daha mantikli olacaktir. Tabi o tanrini kim tasarlamissa onu da aciklaman gerekecektir.
Akhenaton
22-04-2009, 01:07
Videoyu izlesen de, anlaman icin biyoloji ve biyokimya bilmen gerekir.
Bu biyoloji ve biyokimyayı bi zahmet bilim damlarınada öğretiverin , onlarda henüz yaşamın başlangıcını bulamadılar..Allaha şükür TC de bulunmuş.:)
Bu video TC'de hazirlandigini da nereden cikardin; TC'de ancak Harun Yahya'nin sahte bilimleri yayinlanir. Cogunuzun istedigini gostermekte ustune yoktur.
Akhenaton
22-04-2009, 20:33
Bu video TC'de hazirlandigini da nereden cikardin; TC'de ancak Harun Yahya'nin sahte bilimleri yayinlanir. Cogunuzun istedigini gostermekte ustune yoktur.
Dünya üzerinde ;
1- Sapiensi açıklayabilen
2- Yaşamın başlangıcını açıklayabilen ,
3- Tarımı açıklayabilen.
Her hangi bir ; bilim adamı, rahip, papaz, imam her ne olursa olsun varsa buyursun er meydanına..:):)
gematria
20-05-2009, 16:00
benim bilgim var ama izleyemedim videoyu tekrarlarmısın linki ?