PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıdemli Üyelik

frodo
20-04-2009, 17:33
Yeni Tüzüğümüz Kıdemli Ve Onur üyeliğini şöyle düzenlemektedir:

51- Kıdemli Üyelik ve Onur Üyeliği

a)Mesaj sayısı 250'ye ulaşan üyelerimiz Yönetim Kurulu'nun inisiyatifi doğrultusunda 'Kıdemli Üyelik' unvanı almaya hak kazanır. 'Kıdemli Üyelik' için -mesaj sayısı dışında- temel kriter üyenin forumda kullandığı üsluptur.

b) Gerek mesaj sayısı ile, gerek entellektüel faaliyeti ile, ya da farklı nedenlerle siteye ciddi katkısı olan DÖ üyesi kıdemli üyelere YK tarafından onur üyeligi payesi verilebilir. Onur üyeleri Yönetim forumları haricinde tüm forumların ve çalışma gruplarının aktif üyesi olmasa dahi katılımcılarıdır. Unvanlar Yönetim Kurulu Kararı ile verilir. Ünvanlar disiplin kurulu kararı ile geri alınabilir.

Bu düzenleme ile veritabanımızda güncelleme yapılmış ve kıdemli üye tanımına
uygun olanlara Kıdemli Üyelik verilmiştir.

Bu maddeden olmak üzere sistemimizin otomatik verdiği Kıdemli Yazar statüsü
kaldırılmıştır. 250 mesaj barajını aşan her üye için YK inisiyatif kullanacak ve
duyuracaktır.

frodo
23-04-2009, 17:42
mhmd
hiramusta
soro
evrensel insan
aspartam
cemal
aldostu
aliminyum
ensareo
beelzeb
katre07
körelmiş

Dinlerden Özgürlük Grubu üyesi olmayan yukarıdaki arkadaşlarımız site tüzüğümüzde yazılı
kıdemli üyelik niteliklerine uygun davranış ve tavırlarıyla övgüyü hak etmektedirler.

Y.Kurulu arkadaşlarımızın Kıdemli Üye olmasını oybirliği ile kabul etmiştir. Arkadaşlarımıza
teşekkür eder katılım ve paylaşımlarının devamını dileriz.

YK.

evrensel-insan
23-04-2009, 19:06
Saygideger yonetim Kurulu Uyeleri;

Evrensel-insan; yansiyan dusuncesine karsi gosterilen bu "taktir" e karsi; tesekkur etmeyi, kendisi adina bir "gorev" sayar.

Saygilarimla;
evrensel-insan

niveru
23-04-2009, 19:39
yahuu arkadas , bende bazi arkadaslar gibi hadi konuyu actik bari adinida vereyim , evrensel insan , arkadas gibi , olur olmaza , iki laf ciziktirsem , simdi burdan fezaya varmisdi mesaj sayim , ama
her yazdigimda bir seyler soylemeye calisiyorum , kasiyorum kendimi bir fikir sey edecem diye ,,

iste bu yuzden ,tamda bu yuzden mesaj sayimin iki ile carpilmasini talep ediyorum , hak etdigimi dusunuyorum ,,,, mevkide makamda gozum yok ama hakkimida istiyorum ...

KızıL
23-04-2009, 20:33
niveru evrensel insan herşeye gereksiz laflar çakan birisi değil aktif bir üye olmayı sizde hakedin sizde gerekirse mesajlara laf çakın ama kımseye hakaret etmeyin ve ne gereksizkonular açarak forumuda meşgul etmeyin...

pervane
23-04-2009, 20:42
'Kıdemli Üyelik' için -mesaj sayısı dışında- temel kriter üyenin forumda kullandığı üsluptur.

Burayı okumuyor muyuz?

pante
23-04-2009, 20:43
Evrensel-insan; yansiyan dusuncesine karsi gosterilen bu "taktir" e karsi; tesekkur etmeyi, kendisi adina bir "gorev" sayar.

Saygıdeğer Evrensel-insan;

Tebrik ederim. Sen daha fazlasına da layıksın.
Senin yarı performansında olup ta meclis üyesi olanlar var.
Umarım 2. mecliste yerini alırsın.

prozac
23-04-2009, 20:49
Arkadaşlarımızı tebrik ederim..

niveru
23-04-2009, 20:55
her topa cikmayin ,

evrensel insan , benim yazdiklarimi anliyacak kadar ve hatta daha fazlasina espiri seviyesine , entellektuel birikime ve zekaya sahiptir

, yoksa aksini dusunsem , ne onun adini ananrdim nede boyle bir sey yazmazdim ,,

forum kirliligi yapiyorsunuz ,,, veee +1 mesajim daha oldu !))

pervane
23-04-2009, 21:08
mhmd
hiramusta
soro
evrensel insan
aspartam
cemal
aldostu
aliminyum
ensareo
beelzeb
katre07
körelmiş

Listede forum da aramızda bulunmayanlar olsa da emekleri ve duruşları nedeniyle arkadaşlarımızın kıdemli üyeliklerini kutluyorum.

Evrensel hocamı ayrıca kutluyorum kendisi ünvan sahibi olmadan da gönüllerimizde kıdem kazanmış biridir.

Niveru arkadaşımızı daha çok yazmaya azmettirmek için bu tür ilanların sık sık duyurulması gerekmektedir. Kendisini de en kısa sürede kutlamak için elim kılavyede bekliyorum.;) Kolay gelsin...

pante
23-04-2009, 21:13
Katre07 arkadaşımızı da kutluyorum.
Diğerlerini kutlamıyorum.

evrensel-insan
23-04-2009, 21:53
Saygideger arkadaslar;

"Kutlamalar"da, "yermeler" de; kabulumuzdur. Bu bir algi meselesidir. Niveru arkadasimizin "evrensel-insan" adini telaffuz etmesinin nedeni de; yazdigi yazinin icerigine cevap gelecek olmasi ve kendisinin de, bu cevaplara yanit verme olanaginin oldugunu, bilmesidir.:rolleyes:

Saygilarimla;
evrensel-insan

OQONUC
23-04-2009, 22:28
Benim bir sorum var;

Kıdemli Üyelik mi daha payedar oluyor yoksa YAZARlık mı?

Bence adını Kıdemli Yazar Üye olarak değiştirmelisiniz. Böylelikle bir alttaki makamı da kapsayan paye olur.

Bu hali ile kim yazarlığı bırakır ki kıdemli üye olmak için. zira üye yazzar demek değilki:eek:

one
23-04-2009, 22:31
ya benim nickimin altındaki YAZAR ı silin

yada bu son kıdem lilik payesiyle ilgili mesajları

ikisinden birini yapmazsanız üyeliğimi silin . nokta

OQONUC
23-04-2009, 22:35
Teklif edelim yazar'ın önüne ek koysunlar. "Acemi yazar" gibi.
Ya da "Çaylak Yazar" gibi. :D
...............

Vallahi öyle. hatta biraz da sıfat ekleyelim.

Acemi Geveze Yazar.
Çaylak laklak yazar
Agresif Yazar
Tebliğci Acemi Mümin Yazar
Mesnetsiz Sallayan Hacı YAZAR

aklıma gelenler bunlar :)

selamlar

OQONUC
23-04-2009, 22:37
bu nasıl oldu yaa; panteden sonra yazdım ondan üste çıktım.

Allah allah ; yav ne büyük adamım ben yaa :D

pante
23-04-2009, 22:40
OQONUC'a da kıdem verilmiş olsaydı, onu da kutlamazdım.
Hele Soda'ya. Kıdemlinin kıdemlisi o.
Aynı şekilde Soro, Aldostu, Cemal, Hiramusta, Mhmd, Aliminyum, Aspartam, Körelmis, beelzeb ve ensareo da öyle.
Hepsi zaten kıdemli. Neden böyle oldu anlayamadım. :rolleyes:

Benim bir sorum var;

Kıdemli Üyelik mi daha payedar oluyor yoksa YAZARlık mı?

Bence adını Kıdemli Yazar Üye olarak değiştirmelisiniz. Böylelikle bir alttaki makamı da kapsayan paye olur.

Bu hali ile kim yazarlığı bırakır ki kıdemli üye olmak için. zira üye yazzar demek değilki

Bence de öyle.
Teklif edelim yazar'ın önüne ek koysunlar. "Acemi yazar" gibi.
Ya da "Çaylak Yazar" gibi. :D

pervane
23-04-2009, 22:45
Olmadı! daha yaratıcı üyelik isimleri bekliyordum sizlerden. Hayalim kırıldı :o

pante
23-04-2009, 22:51
bu nasıl oldu yaa; panteden sonra yazdım ondan üste çıktım.

Allah allah ; yav ne büyük adamım ben yaa

Bir de cinlere inanmazlar.
İşte kanıtı!
Bu da site cinlerinin işi.
Sakın değiştirilmesin. Önemli bir delil çünkü? :)

evrensel-insan
23-04-2009, 23:03
Saygideger arkadaslar;

Hangisi one cikiyor. Bir mantik yurutelim. Bu sitede yazi yazabilmek icin; uye olmak gerekiyor. UYE OLMADAN, YAZI YAZILAMIYOR. Sitede, uyenin bulunmasinin nedeni ne? YAZI YAZMAK. Yazi yazana ne denir? YAZAR

Eger, yazar olmak; yazi yazmayla paralelse ve uye olmanin amaci; yazi yazmaksa' Uyelik; yazar acisindan onem kazanmiyor. Site acisindan da;uyenin kendini ortaya koymasi yazi yazmak olduguna gore; bir yerde "uye" kelimesinin; hem yazar hemde site acisindan pek onemi kalmiyor.

Yalniz; uyelik konusu; sitede katilim suresi ve surekliligi acisindan bir oneme sahip. Bu onem, HEM YAZARIN; YAZABILIRLIGINI KORUMASI, HEMDE BUNU ZAMAN OLARAK KALICILASTIRMASI;ayri bir onem kazaniyor.

Bu unvanlari da; site verecegine gore ve site icin; hem uyelik sure ve kaliciliginin, hem de yazarin, yazi icerik ve sayisinin onemi ortaya cikiyor.

Bence, uyelik; ilk basta kazanilan bir unvan olarak gozukuyor. Yazarlik, zaten uyenin yapmasi gereken. Kidemli kavrami ise; sadece uyeligi kapsiyor. Yazar'in yazi sayisinin icerigini pek kapsamiyor. Sadece, yazarin; suresini kapsiyor. Yazarin, yazi kalitesini ve icerigini ortaya koymus olmuyor.

Bu durumda; gerekirse; yazarin, yazi kalitesi, icerik ve uslubu acisindan; bir yazar unvani verilebilir. Bu ne mi olur. Eee, onu da siz bulun, artik!;)

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
23-04-2009, 23:41
Saygideger arkadaslar;

Mesela, yazarin yazdigi yazi iceriginin ve dusuncesini en cok yansittigi konu temelinde; ona bir baslik unvani verilebiler. Ornek: felsefi, bilimsel, din icerikli, tarhsel, sosyal, siyasal, psikolojik, guncel, esprituel, edebi, kulturel, istatistiki, v.s. Tabi ki; buda; meclisin gozlem ve degerlendirmesi temelinde ve uyelere; o yazarin ana konusunu tanitma temelinde ve o yazarin; konulara, hangi temelde degindigini belirtir icerikte v.s. bir ortak karar gerektirir.

Ama bu; en azindan uyelerin, yazarin yazisini okurken; onun hangi temel konudan yanasarak, yazilarini yazdigini gostermede bir olanak saglar.

Mesela ben; "aykiri" ya da "ters yazar" i tercih ederim.:D

"Kidemli uye" uye surecini ve devamliligini
"kidemli yazar" yazi surec, devamlilik ve sayisini
"........ yazar" da; yazarin, yazi yogunluk ve yaziya yanasiminin icerigini belirtir.

"onur uyeligi" de; sitenin; yazari ve yazdigi yazi uslubu ile"" gurur duymasi ve ""iftihar etmesidir."

Yazinin icerigini kapsamaz. Gerci icerik, bu site icin bellidir.
Nasil mi? Bunu anlamak icin, pante arkadasin yazilarinin geneldeki icerigine bakmak yeterlidir.;)

Saygilarimla;
evrensel-insan

serüvenci
24-04-2009, 11:51
bu arkadaşlar kıdemli üye olarak tescillendiyse ben neden hala kıdemli üye olarak görülüyorum. teknik değişiklikleri yapmadınız mı?

frodo
24-04-2009, 11:54
Yeni Tüzüğümüz Kıdemli Ve Onur üyeliğini şöyle düzenlemektedir:

a)Mesaj sayısı 250'ye ulaşan üyelerimiz Yönetim Kurulu'nun inisiyatifi doğrultusunda 'Kıdemli Üyelik' unvanı almaya hak kazanır. 'Kıdemli Üyelik' için -mesaj sayısı dışında- temel kriter üyenin forumda kullandığı üsluptur.

b) Gerek mesaj sayısı ile, gerek entellektüel faaliyeti ile, ya da farklı nedenlerle siteye ciddi katkısı olan DÖ üyesi kıdemli üyelere YK tarafından onur üyeligi payesi verilebilir. Onur üyeleri Yönetim forumları haricinde tüm forumların ve çalışma gruplarının aktif üyesi olmasa dahi katılımcılarıdır. Unvanlar Yönetim Kurulu Kararı ile verilir. Ünvanlar disiplin kurulu kararı ile geri alınabilir.

Bu düzenleme ile veritabanımızda güncelleme yapılmış ve kıdemli üye tanımına uygun olanlara Kıdemli Üyelik verilmiştir.

Bu maddeden olmak üzere sistemimizin otomatik verdiği Kıdemli Yazar statüsü
kaldırılmıştır. 250 mesaj barajını aşan her üye için YK inisiyatif kullanacak ve
duyuracaktır.

Düzenleme ilk mesajla yapılmıştır.

serüvenci
24-04-2009, 11:57
veritabanında değişiklik yapılmasına rağmen kaldıysa, bu durumda ben de kıdemli üye kategorisine girmiş oluyorum. eywallah. :D

evrensel-insan
26-04-2009, 00:47
Saygideger pante;

Senin, bu mesajin; daha once "gozumden kacmis"

Umarım 2. mecliste yerini alırsın. -pante-

Evrensel-insan olarak yansiyan dusunceler, hic bir zaman, sitenin yansittigi ve algiladigi "dinlerden ozgurluk" tamlamasina uymayacagi icin; ben boyle bir olanak gormuyorum. Zaten gerekte yok.

Cunku, ben artik ne yapsamda serbest dusunceden ve onun inancdisi, dogrudisi, ideolojidisi, iceriginden dusunce ve davranis olarak "kopamam" bu benim icin "bilinc kaybi"dir.

Insandisi, insanlikdisi ve insanozaleyhte icerikli inanc ve bilim temelli, dini mentalite, milliyetcilik, emperyalist zihniyet ve tanrisal yanasimin getirdigi ideolojik ve teorik dogrulari ve dogrular arasi savasimdaki dogru ustunlugunu savunmak; benim acimdan tarihsel olarak bitmistir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

pante
26-04-2009, 00:57
Evrensel-insan olarak yansiyan dusunceler, hic bir zaman, sitenin yansittigi ve algiladigi "dinlerden ozgurluk" tamlamasina uymayacagi icin; ben boyle bir olanak gormuyorum. Zaten gerekte yok.

Cunku, ben artik ne yapsamda serbest dusunceden ve onun inancdisi, dogrudisi, ideolojidisi, iceriginden dusunce ve davranis olarak "kopamam" bu benim icin "bilinc kaybi"dir.

Insandisi, insanlikdisi ve insanozaleyhte icerikli inanc ve bilim temelli, dini mentalite, milliyetcilik, emperyalist zihniyet ve tanrisal yanasimin getirdigi ideolojik ve teorik dogrulari ve dogrular arasi savasimdaki dogru ustunlugunu savunmak; benim acimdan tarihsel olarak bitmistir.

Tersine bu yazdıkların DÖ için uygun, olumlu düşüncelerdir.
Tabi farklılıklara da tahammülü gerektirir. Herkesi evrensel-insan çizgisinde düşünen beklentide olman mümkün değil. Kimileri o çizgiye yakın olur, kimileri biraz uzak. Sen de o çizgiye yaklaştırmak için ışık saçacaksın fikirlerinle.

evrensel-insan
26-04-2009, 02:43
Saygideger pante;

Ben genelde zaten, dini mentalite ile dusunsel olarak mucadele veriyorum hem yasamimda, hem sitede hemde iliskilerimde.

Benim ozel olarak islam ve muslumanliga yonelik mucadelem yok ve gereksiz buluyorum. Cunku bu mucadele, bir yerde kisilerin birbirini iknasina yonelik. Ustelik ne bilgim ne de birikimim var, ayetler veya hadisler veya kuran hakkinda. Zaten ihtiyacim da yok.

Oyuzden benim; sizlerin algiladigi anlamda dine karsi olmam, mumkun degil. Ben ancak dusuncelerimle; dini dogrulananlari ve dini mentalitenin insanlikdisiligini ortaya koyup; yanlisliyabilir ve curutebilirim. Bunu da zaten, tum yazilarimda genel olarak yapiyorum. Bu konuda "neden D.O. Uyesi olamam" baslikli bir yazim da var.

Gerci; asil dusunce olarak ben dinlerden ozgurum, cunku dindisi yasiyorum.

Saygilarimla;
evrensel-insan

pante
26-04-2009, 03:08
Oyuzden benim; sizlerin algiladigi anlamda dine karsi olmam, mumkun degil. Ben ancak dusuncelerimle; dini dogrulananlari ve dini mentalitenin insanlikdisiligini ortaya koyup; yanlisliyabilir ve curutebilirim. Bunu da zaten, tum yazilarimda genel olarak yapiyorum. Bu konuda "neden D.O. Uyesi olamam" baslikli bir yazim da var.

Dinlerden özgür olmak, non-teist olmak din karşıtlığı demek değildir.
Din karşıtı olanlar da vardır, olabilir.
Sitenin gayesi o değildir.
Asıl gaye, özgürce düşünce ve inançların sergilenebilmesi, savunulabilmesidir.
Karşı düşünce ve inançların da eleştirilebilmesidir.
Bir din nasıl ki diğer dinleri, inançları eleştiriyorsa, kendinin de eleştirilmesini kabullenebilmeli, hoşgörüyle karşılayabilmelidir.
Karşı olunan bu hoşgörüsüzlük, tahammülsüzlüktür.
Mücadelesi verilen de odur. Din karşıtlığı değildir.
Benim yaptığım da felsefedir, dini hükümleri değerlendirmedir.
Uygun bulduklarım vardır, olumsuz gördüklerim vardır.
Olumlusuna da, olumsuzuna da yer veriyorum.
Senin tarzın da bu. Çoğunlukla kendi görüşlerini yazıyor, kimi zaman da diğer görüşleri eleştiriyorsun. Sonuçta fazla bir tezat durum yok. Zamanla aşılır.

İyi geceler.

evrensel-insan
26-04-2009, 03:22
Saygideger pante;

Tabi farklılıklara da tahammülü gerektirir. Herkesi evrensel-insan çizgisinde düşünen beklentide olman mümkün değil. Kimileri o çizgiye yakın olur, kimileri biraz uzak. Sen de o çizgiye yaklaştırmak için ışık saçacaksın fikirlerinle. -pante-

Yukaridaki cumleni ve son yazdigin mesaji dikkate alacagim. Belki dusunceleri yansitirken "sekter" olabiliyorumdur. Bunu bilemiyorum. Ama, bilhassa bu konuda; senin gorus ve onerilerine herzaman ihtiyacim olabilir ve seve seve bunlari belirtirsen, dikkate alirim.

Cunku, mucadele; herzaman dusunceye yoneliktir. Bir dusunceyi de; en algilanir sekilde ifade edebilmek gerekir. Gerci; "ters, aykiri ve negatif" bir dusuncenin yansisi, tam tersi bir dusunceyle ne kadar algilanabilir, bunu kestirmek cok zor.

Ama herzaman, yazilan yazilara gelen bir yaniti yazilanlar daha iyi algilansin diye, yanit temelinde acmaya calisiyorum ama; yine de; okuyanin arzuladigi aciklikta olmayabiliyor. Gerci bu da; zaman ve tecrube kazanim konusu. Tekrar tesekkur ederim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

serüvenci
10-05-2009, 18:30
akhenaton'u kıdemli üye olarak tayin etmiş görünüyorsunuz. bu konuda YK inisiyatifini ne yönde kullanmıştır ? artık teknik konuyu düzenleyin be kardeşim.

frodo
14-05-2009, 11:22
Nehir, gametria, milomanara adlı üyelerimiz YK'nın oybirliği ile aldığı kararla Kıdemli Üyeliğe
hak kazanmışlardır. Arkadaşlarımız kutlar katılımlarının devamını dileriz.

Saygılarımızla.

YK

mep
14-05-2009, 12:20
Nehir, gametria, milomanara

Çayda dem..
Sitede kıdem..
Hayırlara vesile olur inşallah..

Akhenaton
14-05-2009, 12:57
akhenaton'u kıdemli üye olarak tayin etmiş görünüyorsunuz. bu konuda YK inisiyatifini ne yönde kullanmıştır ? artık teknik konuyu düzenleyin be kardeşim.

Kıdemli üye olmak için marksistmi olmak lazım.:) veya feodal solcumu.:)

prozac
14-05-2009, 15:46
Üç arkadasımıda kutlarım..

cigi
14-05-2009, 16:47

Olur mu öyle sey.
Ufak bir teknik hata olmus olabilir.
Giderilene kadar sen benimkini kullanabilirsin.:)
Sade vatandas olarak yasamak cok rahat.

one
14-05-2009, 17:00
breh breh breh

ağız tadıyla sınıfsız toplum ambiansı yaşatmayacaksınız belli oldu olay :D

milomanara
14-05-2009, 17:48
Kendi adıma teşekkür ederim. Burası fikirlerini keyifle okuyup, argumanlarını kendi kafamda tartıştığım, beni tezini, anti-tezini araştırmaya iten bir forum.

Sevgiler,

serüvenci
14-05-2009, 18:49

git işine be kardeşim! ne menem şeysin anlamadım. adam, teknik olarak kıdemli üyelikler düzenlenmiştir diyor ben de seninle ilgili uyarıyorum. ne var bunda. söylediklerini gerçekleştirmeleri için bir itici bir uyarıcı oluyorum benimsemesem de. ayrıca benim için o bu şu olması önemli değil insan olsun yeter.

Akhenaton
14-05-2009, 19:13
git işine be kardeşim! ne menem şeysin anlamadım. adam, teknik olarak kıdemli üyelikler düzenlenmiştir diyor ben de seninle ilgili uyarıyorum. ne var bunda. söylediklerini gerçekleştirmeleri için bir itici bir uyarıcı oluyorum benimsemesem de. ayrıca benim için o bu şu olması önemli değil insan olsun yeter.

Kıdemli üye ,
Ben kıdeme değil bilgiye bakarım, umarım anlamışsındır.:)

serüvenci
14-05-2009, 19:19
Kıdemli üye ,
Ben kıdeme değil bilgiye bakarım, umarım anlamışsındır.:)

o kafanın içinde ne var çok merak ediyorum ?
yazdığımı anlayacak kapasiten mi yok anlamadım ki.
bilgiye bakarmış. peh peh peh. hadi oradan sen de.
kıdemli üye diyerek alaycı ifade kullanacağına dönde yazdıklarıma bak.
çoluk çocukla uğraşıyoruz. sana gayet yüksek bilgi düzeyiyle donanmış bir beyin diliyorum.

byspy
14-05-2009, 19:50
arkadaşları kutlar paylaşımlarının devamlı olması dileği ile...

frodo
26-05-2009, 00:51
byspy nickli genç kardeşimiz örnek davranış ve mesajlarıyla Kıdemli Üyeliğe hak kazanmıştır. Kutlarız.

YK

prozac
26-05-2009, 01:00
Byspy arkadasımızı kutlar,''örnek davranıs ve mesajlarından'' dolayı teşekkür ederim..

evrensel-insan
26-05-2009, 01:03
Saygideger bysby;

Aramiza katilmani kutlar, tebrik ederim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

milomanara
26-05-2009, 01:10
tebrikler sayın byspy

Özne
26-05-2009, 09:36
byspy'ı tebrik ederim.

parmis
26-05-2009, 10:57
sayın byspy sizi kutlar mutlu ve huzurlu olmanızı dilerim...

parmis Güneşin_kızı

mep
26-05-2009, 11:02
Tebrikler Byspy.
camiamıza hayırlı vede uğurlu olsun.

Felsefeci 87
26-05-2009, 11:09
Tebrikler sevgili byspy.. :)

byspy
26-05-2009, 15:04
:):) omuzlarıma pırpır geldi :) saolun herkeze teşekkürler

mehmetsalih
26-05-2009, 23:11
Güzel bir kriter olmuş artık hak etmek ile değil BABALARIN gözüne girerek hak edilir. Yani onlar gibi konuşacaksın ve yan çizmeyeceksin. ehh :D Durmak Yok Yolla Devam diğer İsmiyle Yasaya Devam.

serüvenci
26-05-2009, 23:17
Güzel bir kriter olmuş artık hak etmek ile değil BABALARIN gözüne girerek hak edilir. Yani onlar gibi konuşacaksın ve yan çizmeyeceksin. ehh :D Durmak Yok Yolla Devam diğer İsmiyle Yasaya Devam.

bu durumda BABALARIN gözüne mi girmiş olduk ?

ayrıca tebrikler byspy. çok da önemlidir senin için hani. büyüyünce albay olursun :D

mehmetsalih
26-05-2009, 23:20
bu durumda BABALARIN gözüne mi girmiş olduk ? serüvenci seni Tebrik ederim. Nasıl oldu bu iş? bize de öğret bizde biraz alışalım bu işlere :D

serüvenci
26-05-2009, 23:22
sağolasın da bana sormayacaksın mehmetsalih. kararı YK vermiş. belki şimdi elimden alırlar. :D

byspy
26-05-2009, 23:26
bu durumda BABALARIN gözüne mi girmiş olduk ?

ayrıca tebrikler byspy. çok da önemlidir senin için hani. büyüyünce albay olursun :D

:D :D saol ben albaylık değil direk orgenerallik düşünmüştüm ama :hippie: :ballchain::bump2:

frodo
27-05-2009, 18:41
Site üyelerimizden selanikli ve OQONUC forumlarda duruşları ve uslupları ile Kıdemli
Üyeliği hak etmişlerdir.

Arkadaşlarımıza teşekkür eder katılımlarının devamını dileriz.

YK

dilaver
27-05-2009, 18:43
Selanikli'yi tebrik ediyorum.

Oki'ye gelince;

Bu işte biraz sus payı var gibi geldi. Gölge meclis ilk muharebesini kazandı gibi geliyor bana. Muharebe demeyelim de Gazve diyelim.:brick:

saygılarımla

K.C.
27-05-2009, 18:52
Selanikli'yi de Oki'yi tebrik ediyorum.
Yalnız Oki'nin "kıdem apoletimi sökün" diyebileceğini düşünüyorum hala :)

evrensel-insan
27-05-2009, 18:54
Saygideger arkadaslar;

Her iki uyeyi de; aramiza katilmalarindan dolayi, kutluyorum. Bu iste "Golge Meclis'e" bir "destek mesajimi" var acaba?:noidea:

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac
27-05-2009, 19:10
Selanikli ve oki yi tebrik ederim..

byspy
27-05-2009, 22:53
arkadaşları tebrik ediyorum

OQONUC
27-05-2009, 23:22
Monarşinin verdiği kıdemlerin, halkın verdiği Özgürlük savaşçısı ünvanının yanında ne önemi olabilir ki.

Selamlar

placebo
27-05-2009, 23:23
Oki ve selanikliyi tebrik ederim.Sevgiler..

thunderpoint
27-05-2009, 23:39
Tebrikler Oki... Yıldızın parlak olsun.. :)

Tebrikler selanikli...

azınlık
27-05-2009, 23:54
Oki tebrikler,

Sana da tebrikler selanikli.

Apoletler hayırlara vesile olsun :tea:

A.

frodo
28-05-2009, 10:51
Naif yazarımız parmis'de kıdemli üye oldu.

Kutlar ve paylaşımlarının sürekliliğini dileriz.

prozac
28-05-2009, 11:01
Parmis i tebrik ederim..

milomanara
28-05-2009, 11:07
tebrikler oki, başarılar selanikli ve kutlarım parmis

byspy
28-05-2009, 15:00
tebrikler parmis-Güneşin Kızı

sargon
28-05-2009, 15:15
byspy, oki, selanikli, parmis. Tebrikler ve bol, güzel tartismalar.

vartor
28-05-2009, 16:57
hepinizin kidemlilik payesini kutlarim da, oki'ninki yanlis olmus; "kaserli uye" diyecektiniz herhalde:)

thunderpoint
28-05-2009, 17:10
Tebrikler parmis, byspy...

mep
28-05-2009, 18:14
Kıdem alan tüm arkadaşları kutlarım..

:clap2:

parmis
29-05-2009, 00:30
Tteşekkür edyiyorum. Herkese sevgi ve selamlar..

Parmis Güneşin_kızı

evrensel-insan
29-05-2009, 00:49
Saygideger parmis;

Aramiza katilimindan dolayi, seni tebrik ederim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

frodo
30-05-2009, 19:18
Son dönemlerde emek ürünü, araştırmalara dayanan içeriği dolu başlıklara ve mesajlara
imza atan ender üyelerimizden elcihanaferin'de kıdemli üyeliği hak etmiştir.

Kutlarız.

Y.K

evrensel-insan
30-05-2009, 20:04
Saygideger elcihanaferin;

Aramiza katilimini, kutlarim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac
30-05-2009, 20:17
Elcihan arkadasımızı kutlarım..

nehir
30-05-2009, 20:35
çok teşekkürler arkadaşlar! :)

sinner
30-05-2009, 22:27
Bütün kıdem alan arkadaşları tebrik ediyorum ;)

Titan
30-05-2009, 22:39
Kıdemlilere başarılar, alamayanlar ise kademe kademe...

pante
30-05-2009, 22:39
Kıdem alan arkadaşları tebrik ederim.

selanikli
01-06-2009, 09:58
Site üyelerimizden selanikli ve OQONUC forumlarda duruşları ve uslupları ile Kıdemli
Üyeliği hak etmişlerdir.

Arkadaşlarımıza teşekkür eder katılımlarının devamını dileriz.

YK

Böylesine güzel, aktif, canlı ve gerçekten seviyeli bir siteyi oluşturan ve başarıyla yöneten arkadaşlarımın, beni de aralarına almış olmaları benim için gurur vericidir.
Birlikte yeni başarılara, daha güzel günlere ulaşmak umut ve inancıyla omuz omuza devam edeceğiz.
Teşekkürler ve sevgiler.

nogada
02-06-2009, 14:47
her topa cikmayin ,

forum kirliligi yapiyorsunuz ,,, veee +1 mesajim daha oldu !))

Bu komikti işte :D

frodo
03-06-2009, 01:18
EnvyMe uslubu ve forumlarda düzeyli duruşuyla Kıdemli Üyeliği haketmektedir.

Kutlar paylaşımda sürekliliğini dileriz.

Y.K

prozac
03-06-2009, 01:20
Tebrikler EnvyMe..

evrensel-insan
03-06-2009, 01:36
Saygideger EnvyMe;

Aramiza hosgeldin. Tebrikler.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Yergin
03-06-2009, 10:05
Teşekkür ediyorum site yönetimine ve herkese.

azınlık
03-06-2009, 10:14
Kıdemliler arasına hoşgeldin Envy, artık senin de apoletlerin var :high5:

A.

nogada
04-06-2009, 20:23
Hani benim tebrik mesajlarım sayın forum arkadaşlarım...:D

Felsefeci 87
04-06-2009, 20:44
Tebrikler sevgili nogada...

Darısı bizim başımıza artık, ne diyelim. :D

Sahi ya, neden ben kıdemli üye olamadım? Bir ayı doldurmadığım için mi yoksa?

saygılarımla..

nogada
04-06-2009, 21:26
Teşekkür ederim sayın felsefeci...

Hayır sadece 250 mesaj barajını doldurmadığınız için sanırım :D

az kalmış yani :):):)

Saygılarımla...

selanikli
04-06-2009, 21:33
SayınEnvyMe ve nogada;

kıdeminizi kutlarım.
Saygılar.

dilaver
04-06-2009, 21:38
Degerli arkadaşlar

YK kararı olmadan üye 250 mesajı doldurmuş da olsa kıdemli üyelige hak sayılmaz. Sistem 250 mesajı dolduran her üyeyi kıdemli olarak atıyor.

YK ise uygun bulduklarını ilan ediyor, uygun bulmadıklarını ise manuel olarak iptal ediyor. Manuel olarak yapılması gereken kıdemli üyelik atamaları tam tersi olarak manuel olarak geri alınıyor. Bu teknik bir aksama.

Bu tüzügümüzde de belirtilmiştir. O yüzden YK kararı olmadan gereksiz tebriklere girişmeyelim. Ancak YK ca ilan edilenlerin kıdemini baz alalım.

saygılarımla

Felsefeci 87
04-06-2009, 21:38
Hmm.. Desenize benim işim bir hayli zor. :)

nogada
04-06-2009, 23:37
Bak mesela benim kıdmli üyeliğim alındı,nedenini bilmiyorum sayın felsefeci ama önemlide değil.

Saygılarımla...

aydoe
04-06-2009, 23:45
Sevgili Nogada
Kıdemli üyeliği YK veriyor,Yk bu konuda henüz karar vermemiş ama kısa sürede verecektir.
saygılarımla

Akhenaton
04-06-2009, 23:47
Bak mesela benim kıdmli üyeliğim alındı,nedenini bilmiyorum sayın felsefeci ama önemlide değil.

Saygılarımla...

Sizin kıdeminizi vatana millete hayırlı bir iş yaptığınız zaman milletiniz verecek.:welcome:

K.C.
04-06-2009, 23:47
Tüzük 51- Kıdemli Üyelik ve Onur Üyeliği

nogada
04-06-2009, 23:51
Sevgili Nogada
Kıdemli üyeliği YK veriyor,Yk bu konuda henüz kara vermemiş ama kısa sürede verecektir.
saygılarımla

Sayın aydoe...

Ben zaten YK tarafından alındığını zannedip o şekilde konuştım.Siz cevap vermesydinizde merak edip YK üyelerine nerde usulsüzlük yada uslüp bosukluğu yaptım diye soracaktım.(öğrenmek adına).

Saygılar...

nogada
04-06-2009, 23:53
Sizin kıdeminizi vatana millete hayırlı bir iş yaptığınız zaman milletiniz verecek.:welcome:
Vatan ve millete hayırsız iş bizden geçmez sayın Akhenaton...

Saygılarımla...

serüvenci
04-06-2009, 23:58
ben de kıdemli üye olarak görünüyorum. ilan edilmedi de. :)

parmis
05-06-2009, 01:06
Sevgili Envyme,

seni kutlarım hep burada bizmle ol:)

Parmis Güneşin_kızı

aydoe
05-06-2009, 01:10
:spy:Serüvenci kıdemli üyemizdir,ilanen duyurulur :spy:

Ayejj
05-06-2009, 12:48
Sayın nogada YK tarafından kıdemli üyelerimiz arasına katılmıştır .Kendisini kutluyorum.

Saygılar

nogada
05-06-2009, 13:10
Teşekkürler Sayın Ayejj...

Tüm YK üyelerine ve Forum arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım...

Yergin
05-06-2009, 15:31
Tebrikler sayın nogada.

Ayrıca teşekkür ederim sayın parmis :)

nogada
05-06-2009, 16:29
Teşekkür edrim sayın EnvyMe...

frodo
09-06-2009, 11:20
niveru (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=6098) kıdemli
üyelik hakkını kazanmıştır. Arkadaşımızı kutlar hep birlikte çıktığımız öğrenme yolculuğunun
sürekli üyesi olmasını dileriz.

Y.K

Özne
09-06-2009, 11:31
niveru (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=6098) kıdemli
üyelik hakkını kazanmıştır. Arkadaşımızı kutlar hep birlikte çıktığımız öğrenme yolculuğunun
sürekli üyesi olmasını dileriz.

Y.K

Tebrikler niveru.

Yergin
09-06-2009, 12:19
Tebrikler Niveru

parmis
09-06-2009, 12:24
sizi kutlarım Niveru

parmis Günrşin_kızı

evrensel-insan
09-06-2009, 17:20
Saygideger niveru;

Aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

-InVi-
09-06-2009, 17:46
hadi gözün aydin niveru,
damlaya damlaya göl oldu ;)
sabrin sonu selamet'dir derler bizde....
vatana millete hayirli ugurlu olsun .....

nogada
09-06-2009, 17:49
Tebrikler niveru...

prozac
09-06-2009, 19:52
Kutlarım niveru..

Mutezile
09-06-2009, 20:17
Kıdem alan arkadaşları kutluyorum. ''Durmak yok yola devam'':ranger:

niveru
09-06-2009, 20:46
hep bu ani beklemistim , ama boyle ani olunca bir tesekkur konusmasi hazirlayamadim :)

herkese tesekkurler ,,

Kidem icin yazmis oldugum onca takilmayi tehdidi ve santaji olgunlukla karislayan yonetime ayrica tesekkurler ,,

Yillar once bu siteye ilk girdigimde , carpilacagim diye korkmustum . Bildigim butun dualari okuyup , yorgani kafama cekip yatmisdim o gece..

Burda tek tek adini sayamayacagim ama hepsi birbirinden degerli eski katilimcilarin , herbiri buyuk emek , birikim ve akil dolu yazilari ile zaman icersinde korkularimi yenip , ateist olmanin dogalligini ve hepsinden onemlisi kendi icimde fikir altyapisini olusturabildim ,,

Bugun aramizda olan ve olmayan bu sitenin kurulmasinda yasatilmasinda emegi gecen butun herkese sonsuz tesekkur ederim .

Onlar hic bir karsilik beklemeden aksine kendilerinden vererek niverularinin gozlerindeki perdelerin kalkmasina yureklerindeki muhurlerin sokulmesine vesile olmuslardir

Tesekkurler TD tesekkurler dinlerden ozgurluk ,, Slavaaaaa !

-InVi-
09-06-2009, 21:04
allah daha nice nice kidemler nasip etsin niveru.....
tekrar kutlarim

pervane
15-06-2009, 14:12
hep bu ani beklemistim , ama boyle ani olunca bir tesekkur konusmasi hazirlayamadim :)

herkese tesekkurler ,,

Kidem icin yazmis oldugum onca takilmayi tehdidi ve santaji olgunlukla karislayan yonetime ayrica tesekkurler ,,

Yillar once bu siteye ilk girdigimde , carpilacagim diye korkmustum . Bildigim butun dualari okuyup , yorgani kafama cekip yatmisdim o gece..

Burda tek tek adini sayamayacagim ama hepsi birbirinden degerli eski katilimcilarin , herbiri buyuk emek , birikim ve akil dolu yazilari ile zaman icersinde korkularimi yenip , ateist olmanin dogalligini ve hepsinden onemlisi kendi icimde fikir altyapisini olusturabildim ,,

Bugun aramizda olan ve olmayan bu sitenin kurulmasinda yasatilmasinda emegi gecen butun herkese sonsuz tesekkur ederim .

Onlar hic bir karsilik beklemeden aksine kendilerinden vererek niverularinin gozlerindeki perdelerin kalkmasina yureklerindeki muhurlerin sokulmesine vesile olmuslardir

Tesekkurler TD tesekkurler dinlerden ozgurluk ,, Slavaaaaa !

Kıdem alan tüm üyeleri kutluyorum.

Sözüm vardı kıdemli üyeliğini kutlamak için bekliyorum demiştim ama nöbet başında uyuyakalmışım, gecikmiş olsada sözümü tutuyor ve sevgili niveru'yu ayrıca kutluyorum. hayırlı uğurlu olsun sırada neresi var? kutlama için beklemelimiyim?

walla
20-06-2009, 01:17
WALLA en gıcık üyemiz ünvanını almaya hak kazanmıştır, kendisini kutluyorum. Gıcıklığının devamını dilerim.

K.C.
02-07-2009, 11:40
Üyelerimizden
Özne, Felsefeci 87 ve Rationalizm YK kararıyla KIDEMLİ ÜYE olmuşlardır.

Arkadaşlarımızı kutluyorum.

Yergin
02-07-2009, 12:09
Tebrik ederim üç arkadaşımızıda.

Saygılar

mep
02-07-2009, 12:22
kıdem alan abilerimi kutlarım..
En gıcık üye Valla'yıda kutlarım,
Kıdemsiz olduğum için kendimide kutlarım..

evrensel-insan
02-07-2009, 15:10
Saygideger yeni kidemliler;

Hepinizi ayri ayri kutlar, kidemliliginizin yazilariniza yansimasini dilerim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

parmis
02-07-2009, 17:50
Özne, Felsefeci 87 ve Rationalizm

Arkadaşlar kidemli üyeliğinizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim..

Parmis Güneşin_kızı

walla
02-07-2009, 21:41
yav ben 250, 500, 750, 1000 mesaj yazdım, bu noktaya kadar hiç ceza almadım, ama bir kere bile kıdemli yapılmadım acep niye. Ve 1004. mesajımda siteden ceza almıştım.

prozac
02-07-2009, 23:51
Kıdem alan arkadaslarımı kutlarım..

placebo
02-07-2009, 23:54
Kıdem alan arkadaşları kutlarım..

kafasikarisik
02-07-2009, 23:55
Çayda dem, T.D. de kıdem. Tebrikler.

sinner
03-07-2009, 00:13
Allahın inayeti sizlerle olsun :)

frodo
10-07-2009, 12:53
Üyelerimizden iceman ve boğaziçi kıdemli üyeliğe hak kazanmıştır. Kendilerini
kutlar katılımlarının sürekliliğini dileriz.

Titan
10-07-2009, 13:13
Kıdemli üyelik alan arkadaşları kutlarım.

mep
10-07-2009, 13:29
Şindi 250 mesaj doldurunca banada kıdem vericekler ya reddedip sansasyon yaratıcam...geçen sefer 750 mesajda vermişlerdi.."Yuh" demiştim hatta..!
millet 250 mesaja kıdem alıyodu bana 700 mesaja mandal bile vermedilerdi..
kıdem alan abileri kutlarım bu arada..

750 mesaja ne kaldı şunun şurasında..( karadenizli abim burdayken sayıyodu benim mesajları ama o da yok şimdi..136 olmuşum ) :D

prozac
10-07-2009, 14:05
Her iki arkadasımızıda kutlarım..

frodo
10-07-2009, 19:19
Forumumuz üyelerinden keci gerek mesajlarındaki düzey, gerekse kullandığı uslûp ile
kıdemli üyeliği hak etmektedir.

Arkadaşımızı kutlar katılımının devamlılığını dileriz.

YK

evrensel-insan
10-07-2009, 19:21
Saygideger keci;

Aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
10-07-2009, 19:22
Saygideger mep;

Senin mesaj sayisini 5' bolecegiz. 5kisi yaziyorsunda; o bakimdan.

Saygilarimla;
evrensel-insan

boğaziçi
10-07-2009, 19:37
tesekkur ederim arkadaslar:typing:

mep
10-07-2009, 19:59
Saygideger mep;

Senin mesaj sayisini 5' bolecegiz. 5kisi yaziyorsunda; o bakimdan.

Saygilarimla;
evrensel-insan

nası yani...?
geçen sefer 3e bölmüşlerdi..!
5*250= 1250 yuh...! adalete bak..!

keci abim hayırlı olsun..

evrensel-insan
10-07-2009, 19:59
Saygideger iceman ve bogazici;

Aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
10-07-2009, 20:14
Saygideger mep;

Demekki gecen sefer de, uc kisiyle yaziyordun. Ispat

Bir mep vardi-3
Bu mep o mep degil-5

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac
10-07-2009, 21:00
Keci arkadasımızı kutlar,katılımının sürekliliğini dilerim..

pervane
10-07-2009, 21:32
yeni kıdemliler iceman, boğaziçi ve keci tebrikler.

digeri_1
13-07-2009, 13:20
bu gün gördüm , kıdemli üyelik almışım ,

saygılar (:

evrensel-insan
13-07-2009, 15:22
Saygideger natan;

Oyleyse, sende; aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

K.C.
13-07-2009, 18:30
ism@ nickli üyemiş YK kararı ile KIDEMLİ ÜYELERİMİZ arasına katılmıştır.

Kendisini tebrik ediyorum.

prozac
13-07-2009, 19:14
Tebrikler ism@

evrensel-insan
13-07-2009, 19:22
Saygideger ism@;

Aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

-InVi-
13-07-2009, 19:25
Forumdasimiz ism@ li tebrik eder,
yönetimden mehmetsalih'in site'nin var olus sebebine olan ciddi hizmet ve emeklerinden dolayi bu üvanin kendisinde verilmesini teklif ederim....

unbe
13-07-2009, 22:05
tebrikler.....kıdem kazanan üyelere yani.aman neyse düşük cümle oldu da idare ediverin:D

boğaziçi
13-07-2009, 22:56
:typing:tebrik icin tesekkur evrensel, pervane ve arkadaslar(tebrikler havada kalmasin istedim, simdiden diger tebrik edenlere de ...)

nogada
14-07-2009, 00:41
Tebrikler kıdemli üyelik alan tüm dostlara...

Titan
14-07-2009, 11:12
Kıdemli üyelik alan arkadaşları kutluyorum.

keci
15-07-2009, 12:48
Değerli Yöneticiler;

Üyeliğimin Kıdemli Üyelik olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.
Bunun için çok teşekkür ederim.

Ancak buna bir ŞERH düşmek istiyorum.

Eğer bu süreç otomatik bir süreç değilse, Üyeliğimin Tenzil-i Rütbe yapılarak en aşağı seviyeye getirilmesini talep ediyorum.
Çünkü burası anti-teist bir forum burada genel geçer düşünce ve
fikirlere anti-tez üretiyorum.

Bu bağlamda burada Rütbe almak demek içkin olarak tezlere katılıyormuşum hissi uyandırıyor bende.. Bundan dolayı Kıdemli üyeliğimin Tenzili rütbe ile aşağıya çekilmesini ve en aşağı rütbeye getirilmesini istiyorum tabii ki mümkünse..

En derin Saygılarımla..

frodo
15-07-2009, 13:01
Ne hissetiğiniz anladım. Ama kıdemli üyelerimize inancı ne olursa olsun sadece forum kurallarına uyma, üslup ve mesajlarındaki düzey nedeniyle kıdemlilik hakkı veriyoruz.

Bunun neyi savunduğunuzla ilgisi yok, nasıl savunduğunuzla ilgisi var.

Ateist olup bu payeyi vermediğimiz üyelerimiizin de olduğunu hatırlatayım sadece.

Yergin
15-07-2009, 14:10
Tebrik ediyorum sayın keci

Saygılar

parmis
15-07-2009, 14:53
Kidemli üyelik alan tüm arkadaşları kutlar başarılı ve huzurlu olmalarını dilerim:)

saygılar..
parmis güneşin_kızı

mehmetsalih
17-07-2009, 22:20
Selam,

Güzel davranışlarınızı; güzel huylarınızı; tahamülünüzü ve edebinizi taktir ediyorum.

Sevgi...

K.C.
28-07-2009, 20:11
Site üyeliğimin silinmesini rica ediyorum.
En adil bir şekilde zeki insanlar tarafından yönetilmeniz dileğimle.

yucemanitu
28-07-2009, 20:15

Nooluyor ya??? Bunu yapacak son kişi bile değilsin sen KC abla!

Felsefeci 87
28-07-2009, 20:20
Sevgili K.C

Eğer sen bu siteden ayrılırsan, ben de bu sitede bir daha yazmam ve bu siteden ayrılırım..

Lütfen bu siteden ayrılma :(

Sevgilerimle..

Mutezile
28-07-2009, 20:23

KC, gerçekten kızdırıyorsun..

Aynı tepkiyi veren bir başka arkadaşa da söylemiştim: Buna pireye kızıp yorgan yakmak derler.

Daha yapacak çok iş var. Yaşadığın hayal kırıklığını anladığımı sanıyorum. Böyle bırakıp gidemeyecek kadar çok emeğin var bu sitede.

Az bir soluklan, derin bir nefes al. Ve pireyi gör. Dikkatle bak ona. Onun yüzünden gitmeye gerçekten değer mi, şimdi tekrar düşün.

Adı üstünde o zavallı bir pire; sen düşünen sağduyulu bir insansın.

niveru
28-07-2009, 20:24
gitmesi gereken biri varsa oda pekerdir,

yapmayin sayin K.C bu sitede en fazla emegi ve hakki olanlardansiniz ,
kararinizi bir kez daha gozden gecirmeniz dilegiyle

parmis
28-07-2009, 20:47
Sayın K.C

Lütfen kendinizi üzmeyin.. siteden ayrılmakta nereden çıktı? Biz ablamızı yollmayız.. Kararınızı değişmeniz kalmanız dileğiyle..

sevgiler..

parmis güneşin_kızı

dilaver
28-07-2009, 21:48
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=206611#post206611

Yönetim Kurulu kendi isteği ile ayrılan üyelerin silinmesi uygulamasını kaldırmıştır. Üyelikten ayrılmak isteyenler yöneticilere bu isteklerini ilettikleri andan itibaren "Üyelikten Ayrılanlar" grubuna alınacak iletileri arama seçeneklerinde üye isimleri
ile yer alacaktır.

Bir YK üyesinin altına imza attıgı bir kararın yayımlanmasının hemen akabinde böyle bir ileti yazması biraz çocukça olmuş. Tartışılması da gereksiz olmuş. Ayrıca istifanın da anlamsız oldugunu söylemek zorundayım.

saygılarımla

unbe
28-07-2009, 22:02
K.C. anne
hiçbir yere gidemezsin bırakmayız.yapma böyle......üzme bizi.

prozac
28-07-2009, 22:05
Bırakıp gitmek yok öyle..

evrensel-insan
28-07-2009, 22:35
Saygideger K.C.;

Bu hic oldu mu, simdi! Sizinle daha yeni yeni yazismaya baslamistik. Bence, siz bu sitenin sembollesmis kisiliklerinden birisiniz. Eger karariniz, duygusal ve bir anlik tepki ise; lutfen tekrar gozden gecirin. Ayrilmaniz sart degil ki, istediginiz zaman girer-cikar; istediginiz zaman yazarsiniz. Bence sitedekileri dusunun. Cunku sizin bu karariniz, bir suru uyeyi olumsuz etkileyecektir. En azindan, bunu dusunerek; kararinizi degistirebilirsiniz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

-InVi-
29-07-2009, 01:01
Sn K.C.....
dedik ya gelene hosgeldin....gidene güle güle.....
allah tekrar kavustursun demeden önce,
madem haklisiniz davanizda, o zaman ona göre davranin,
yok hata yaptiniz, size verilen görevi elinize yüzünüze bulastirdiniz
ve bunu kabul ediyorsunuz, o zaman özür dileyin, daha dikkatli olacaginizi beyan edin,
ve kaldigniz yerden devam edin......
ama böyle cocuk gibi gidiyorum, lütfen bana "kal" deyin beklentileri icinde olup "tribünlere" oynamayi ben size ve güttügünüz davaya yakistiramiyorum.

K.C.
29-07-2009, 22:42
Sn K.C.....
dedik ya gelene hosgeldin....gidene güle güle.....
allah tekrar kavustursun demeden önce,
madem haklisiniz davanizda, o zaman ona göre davranin,
yok hata yaptiniz, size verilen görevi elinize yüzünüze bulastirdiniz
ve bunu kabul ediyorsunuz, o zaman özür dileyin, daha dikkatli olacaginizi beyan edin,
ve kaldigniz yerden devam edin......
ama böyle cocuk gibi gidiyorum, lütfen bana "kal" deyin beklentileri icinde olup "tribünlere" oynamayi ben size ve güttügünüz davaya yakistiramiyorum.
Mümkünse benimle muhatap olma İnVi. Düş yakamdan.

aydoe
29-07-2009, 23:00
Yaw ben buralardayim istersen sikarim invinin kafaya

:laser:

Ama yanlis olur adam bizi davet etti misafir etmek istedi yanlis olur

niveru
29-07-2009, 23:06
ilgisiz bir baslikda , konunun tartisilmasina meydan veririseniz , invi gibilerin elestirilerinede katlanmak zorunda kalirsiniz , kapiyi vurup cikmadan once konuyu grup icersinde tartisma acmanizi beklerdim ,,

kidemli uyeliklerin ilan edildigi bir baslikda ,bu konu tartisma yeri degildir , sanirim

K.C.
29-07-2009, 23:20
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=206611#post206611

Yönetim Kurulu kendi isteği ile ayrılan üyelerin silinmesi uygulamasını kaldırmıştır. Üyelikten ayrılmak isteyenler yöneticilere bu isteklerini ilettikleri andan itibaren "Üyelikten Ayrılanlar" grubuna alınacak iletileri arama seçeneklerinde üye isimleri
ile yer alacaktır.

Bir YK üyesinin altına imza attıgı bir kararın yayımlanmasının hemen akabinde böyle bir ileti yazması biraz çocukça olmuş. Tartışılması da gereksiz olmuş. Ayrıca istifanın da anlamsız oldugunu söylemek zorundayım.

saygılarımla
Sayın dilaver,
altına imza atmakla kalmayıp bu uygulamanın teklifini veren de benim. Dolayısıyla yukarıdaki talebim tam da karara bağladığımız şeye yönelikti.

Ancak şu anda aynı talebimi (üyelikten ayrılanlar grubuna dahil olma isteğimi)sürdürmüyorum.

Sayın Niveru,
konu önce grup içerisine konuldu zaten, bu konuyla ilgili bir başlık da yok ayrıca.

saygılarımla...

frodo
24-08-2009, 18:42
ulpian, sapiens,saroz,natan, kursat otcu, ivan karamozov nickli üyelerimiz Kıdemli
Üyeliğe hak kazanmışlardır. Kutluyor ve katılımlarının devamını bekliyoruz.

evrensel-insan
24-08-2009, 18:46
Saygideger arkadaslar;

Hepiniz, aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac
24-08-2009, 18:59
Kıdemli üyeliğe hak kazanan arkadaşlarımızı kutlarım..

Titan
24-08-2009, 19:40
Kıdemli üyelik alan arkadaşları kutluyorum.

ugurce82
24-08-2009, 20:57
ulpian, sapiens,saroz,natan, kursat otcu, ivan karamozov nickli üyelerimiz Kıdemli
Üyeliğe hak kazanmışlardır. Kutluyor ve katılımlarının devamını bekliyoruz.

Beni niçin kutlamıyorsunuz. Küserim ama..

nogada
24-08-2009, 21:39
Tebrik ederim arkadaşlar.

Titan
24-08-2009, 21:50
Beni niçin kutlamıyorsunuz. Küserim ama..

Seni de kutlarım ugurce82, hayırlu "uğur"lu olsun:)

unbe
24-08-2009, 22:32
kıdem alan herkesi tebrik ederim.

kafasikarisik
24-08-2009, 23:08
Yıl oldu kıdem alalı, ne ilan edildim, ne tebrik edildim. Birilerinin kuyruğuna mı bastım ne :welcome:

pervane
25-08-2009, 00:52
ulpian, sapiens,saroz,natan, kursat otcu, ivan karamozov,ugurce82, kafasikarisik.

Tek tek arkadaşlarımıza göstermiş oldukları duruş ve katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. Kıdemli üyeliklerini kutluyorum.

KızıL
25-08-2009, 02:16
kutlarım arkadaşlar.. tebrikler.... umarım bu duruşunuzu korursunuz ve örnek olursunuz...

saroz
25-08-2009, 09:39
Teşekkürler arkadaşlar, onurlandırdınız, moral verdiniz, sağolun varolun:)

sinner
14-10-2009, 14:03
Sitede kıdemli üyeliğin manuel olarak Y.K. tarafından verileceği duyurulmuştu ancak görüyorum ki eski üyelerin çoğunun kıdemi de alınmış :noidea:

ulpian
14-10-2009, 14:06
Sitede kıdemli üyeliğin manuel olarak Y.K. tarafından verileceği duyurulmuştu ancak görüyorum ki eski üyelerin çoğunun kıdemi de alınmış :noidea:

Yukarıya şöyle bir duyuru asıldı:
Kıdemli Üyelik uygulaması sistemde otomatik düzenden manuel düzene çevrilmiştir. Bu dönüşüm sonrasında "kıdemli üyelik" ünvanlarının kaybolduğunu farkeden üyelerimiz varsa lütfen yöneticilerle temasa geçsinler.

Her üyenin görebiliyor olması lazım. Belki biraz daha belirginleştirilebilir.

saygılarımla

K.C.
14-10-2009, 14:16
Bu sayfada kıdemli olupta kıdemi yok olmuş olan 5 üye saydım. Hallediverin..

Cem
14-10-2009, 17:13
Bu sayfada kıdemli olupta kıdemi yok olmuş olan 5 üye saydım. Hallediverin..
sapiens, natan ve kurstaotcu'yu tesbit edip işledim. Diğer iki kişi kimler?

K.C.
14-10-2009, 17:26
Kıdem alıp almadıklarını ya da sonradan kıdemlerinin düşüp düşmediğini hatırlamıyorum aslında Cem,
Felsefeci, yücemanitu, niveru, saroz, sinner?

KızıL
14-10-2009, 17:58
yüce kıdemliydi ama niveru değil saroz yeni almıştı kıdemini ancak sinnerinde vardı diye hatılrıyorum.. felsefeciyi hiç hatırlıyamadım..

evrensel-insan
14-10-2009, 18:24
Saygideger K.C.;

Bence en mantiklisi, bu basligi basindan itibaren taramak. Cunku; yonetim kime kidem verdiyse acikladi ve o kisilerde kutlama aldi. Boylece bu kosede aciklanmayanlarin kidemi yok demektir ve aciklananlarin da var demektir. Bence takip edilmesi gereken budur.

Ondan sonra yonetim, oturur; en son zamandan bugune kadar, baska kimlere kidem verecegini kararlastiri ve bu baslikta da aciklar.

Saygilarimla;
evrensel-insan

K.C.
14-10-2009, 18:27
Saygıdeğer evrensel insan,
bu dediğin yöntemi ben YK'da iken yapmış ve ayrı bir başlık açmıştım.

Sanırım yeni YK o başlığa henüz ulaşamadı ve benim girişlerimden sonrakileri de oraya henüz eklemedi.

Az sabır. Sorun hallolacaktır.

evrensel-insan
14-10-2009, 18:34
Saygideger K.C.;

Bendeki sabir; evrensel-insan sabridir. O yuzden benim acimdan bir endisen olmasin. :playball:

Bu arada, bende sade "yazar" olduguma gore; bu da tum kidemlerin kaldirildigini ve yeniden duzenlenecegini gosterir. Yani su an bir calisma surdurulmekte. Umarim, eski verilenleri de hatirlarlar, ya da bir yerde kayitlidir. Eger bu durumu 2005 ten beri degerlendirirsek; bir yere kayit yapilmamissa; unutkanliklar dogal olacak ama; duygusal yanasim acisindan bazi uyelerin seslerinin "yukselmesine" sebep olacaktir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

demendor
08-11-2009, 19:46
arkadaşları tebrik ediyorum inşallah bende kıdemli olurum

Saygılar..

KızıL
09-11-2009, 00:12
inşallahla, maşallah la kıdem alamıyorsunuz sevgili demendor ben size bir tiyo vereyimde ;)
aramıza hoşgeldiniz..

prozac
11-11-2009, 01:27
Site Üyelerimiz,

*Alchindus
*cruyf111
*Eylemsel
*high iq
*jazz_01
*LifeOwner
*soda

Kıdemli Üyeliği hak etmişlerdir.Arkadaşlarımızı kutlar katılımlarının sürekliliğini dileriz..

Yönetim Kurulu

Yergin
11-11-2009, 01:33
Kıdem üyeliği hak edenlerin kıdemlerini tebrik ediyorum.

Saygılarımla

evrensel-insan
11-11-2009, 02:39
Saygideger yeni kidemli uyeler;

Aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Alchindus
12-11-2009, 00:29
Site Üyelerimiz,

*Alchindus
*cruyf111
*Eylemsel
*high iq
*jazz_01
*LifeOwner
*soda

Kıdemli Üyeliği hak etmişlerdir.Arkadaşlarımızı kutlar katılımlarının sürekliliğini dileriz..

Yönetim Kurulu

Efendim az evvel farkettim, kıdemli üyelik ibaresini yeni gördüm ve gelip baktımki duyurusu yapılmış!

Evvela gösterilen alaka içün teşekkür etmekle birlikte, bilebildiğim kadarıyla forumlarda bildiğimiz manada, belirli bir mesaj sayısını aşan üyeler içün verilen ve hususi bir manasıda olmayan malum payelerden farklı manası olan bu payenin benden kaldırılmasını önemle rica etmekteyim!

Göstereceğiniz anlayış içün şimdiden teşekkür ederim!

Yergin
12-11-2009, 01:27
Sevgili Alchindus,

Bildiğim kadarı ile, kıdemli üyelik belirli bir mesaj sayısını aşan üyeler için değil, forum üslubuna uygun mesaj yazan, kurallarına uyan üyelere veriliyor.

Elbette ki, belirli bir mesaj sayısına ulaşanlar burada değerlendiriliyor ama asıl kıstas mesaj sayısı değil.

Eğer başka bir nedeni yok ise, kaldırılması ricanı geri çekmeni arzu ederim.

Saygılarımla

K.C.
12-11-2009, 10:09
*Alchindus *cruyf111 *Eylemsel *high iq *jazz_01 *LifeOwner *soda

Üyelerimizi tek tek kutluyorum.

Alchindus
12-11-2009, 14:18
Eğer başka bir nedeni yok ise

Muhterem, bu talebimin sebeplerini serdetmem netice itibariyle bu payeyi verenlerin kendilerince göstermiş olduğu alaka ve saygıya karşı saygısızlık olabilir, böyle telakki edilebilir!

Bu sebeple bunları serdetmiyorum!

Amma talebimin yerine getirilmesini önemle rica ediyorum!

Ve herhangi bir sebep ile bu talebim yerine getirilemeyecek ise bilinmesini istiyorumki bu mesele benim içün "yok" hükmündedir, bundan mütevellid bana raci meselelerde de bu mesele böyle ele alınmalıdır, gerek sade üyeler gerek yöneticiler içün!

frodo
12-11-2009, 22:01
Kıdemli Üyelik payesi forumlarımızda yazılarıyla emek veren ve 250 mesaj kotasını geçen üyelerimize "neyi değil nasıl savunduğuna" bakarak verdiğimiz bir ünvandır.

Bu paye o üyeye duyduğumuz saygının bir ifadesidir.

Ancak bu ünvanın istenmemesi de üyelerimizin kişisel tercihidir ve saygı duyarız.

Alchindus'un isteği yerine getirilmiştir.

Alchindus
12-11-2009, 22:12
Muhterem teşekkür ediyorum, sağolunuz!

prozac
19-11-2009, 21:36
Üyelerimiz ,

Ahbap
güneşinzaptıyakın
Matillda
ozgur_

Kıdemliği üyeliği haketmişlerdir.Arkadaşlarımızı kutlar paylaşımlarının sürekliliğini dileriz..

Y.K

evrensel-insan
19-11-2009, 21:54
Saygideger arkadaslar;

Ahbap
güneşinzaptıyakın
Matillda
ozgur_

Hepiniz, ayri ayri aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

frodo
23-04-2010, 17:22
al bundy, aera, vrael, canip atay, ugorur, unbeliever, natan, alka, ozgurr ,squal

arkadaşlarımız kıdemli üyeliği hak etmişlerdir. Kutlar ve katılımlarının sürekliliğini bekleriz.

KızıL
23-04-2010, 18:26
kutlarım...

ALKA
23-04-2010, 18:40
Kidemli ve de kidemsiz tüm üyelere forumda kullandiklari olumlu dil ve dogru üslub icin ben de tesekkür ederim. Kidemli veya kidemsiz hepimizin bilmesi gerekiyor ki, seviyenin ve üslubun olmadigi bir yerde ne özgür ve demokratik bir düsünce ortami ne de bilgiye dayanan paylasimlar olabilir. Herkes bu konuda olabildigi kadar üslubuna dikkat etmeli ve kisisel tartismalardan kacinmalidir. Bu durumda kidemli olmak veya olmamak bir önem arzetmemeli.

Ovidius
23-04-2010, 19:13
Tüm dostlara selamlar,

Yalnız, siteden ayrılacak olursak
Kıdem tazminatı alabilecekmiyiz?

Natan
23-04-2010, 19:28
Kıdemli üyelik aldığımı şimdi fark etim .:)

teşekkür ederim. ve diğer arkadaşlarımı da kutlarım

sevgi ve selam

evrensel-insan
24-04-2010, 09:31
Saygideger arkadaslar;

al bundy, aera, vrael, canip atay, ugorur, unbeliever, natan, alka, ozgurr ,squal

Hepinizin, ayri ayri kidemliligi kutlu olsun.

Saygilarimla;
evrensel-insan

pervane
04-06-2010, 18:27
İnsan_olmak
Nova
Sangre
Yolculuklar
Vesper

İsimlerini okuduğunuz yazarlar, yeni kıdemli üyelerimiz arasına katılmıştır. Kalemleri ve duruşlarına saglık diliyor kutluyoruz.

YK

vartor
04-06-2010, 22:07
Hepinizi kutluyorum dostlarim.

insan_olmak
04-06-2010, 22:41
Bana Kıdemli üyelik sıfatını uygun gördüğünüz için teşekkür ediyorum.
Diğer arkadaşlarımızı da kutluyorum.

Sevgilerimle

insan_olmak

Nova
04-06-2010, 23:27
Abi utandım şimdi :), Kıdemli üyelik için teşekkür ederim, diğer forum üyelerinin ve dostlarımın üyeliklerini de tebrik ederim.

UlulElbab
05-06-2010, 00:26
Kutlarım:)

Seviyeli mesajlarınızın devamını dilerim.

saroz
05-06-2010, 09:57
Tebrikler dostlar, sitemizin güzide renklerisiniz:)

Sevgiler.

KızıL
05-06-2010, 18:30
tebrik ederim arkadaşlar....

Natan
05-06-2010, 18:35
Onlar bizim canımız , dostumuz :) :clap2:

Nova
09-11-2010, 00:25
Evrensel insan isimli üyenin Kıdemli üyeliğine son verilmiştir.

Üyenin profili; "Yazar" statüsüne indirgenmiştir.

Bilgilerinize, YÖNETİM.

ulpian
23-03-2011, 00:20
taylan (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=8394), Astur (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=8027) ve matillda (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=8814) arkadaşlarımıza ''kıdemli üyelik'' ünvanı verilmiştir.

Astur
23-03-2011, 01:05
Uygun görenlere teşekkürler, matillda ve taylan'a da tebrikler. :)

Mentor
23-03-2011, 01:21
Ama bu haksızlık! Ne Dinlerle Savaş Grubu üyeliği alabildim, ne de Kıdemli/Kademeli olabildim! Kınıyorum!

Şaka bir yana Astur ve taylan'ın hakettiğine şahidim. matillda için olumsuz bir şey diyemem, ediyorda olabilir. :)

vartor
23-03-2011, 01:38
Her ucunuze de tebrikler; Bu arada Jiro da bence hem dinlerden ozgur savasci, hem de bayagi kidemli ; gerci savascilik unvani muracaat etmeyene verilmiyor ama, savasmayana kidem de verilmiyor mu?:)

frodo
23-03-2011, 01:41
kıdemli üyelik statüsü uzun zamandır ihmal edilmişti. Şimdi çalışkan kardeşimiz ulpian
üye listelerine daldı -bir kaç ay içerisinde :)- kıdemleri düzenlemeyi göze aldı. eh ne diyelim kolay gelsin :)

Mentor
23-03-2011, 01:49
Yok vartor hocam şakacıktan dedim ben onları. Kıdemlilik ya da Dinlere Karşı Kobra Komando Tugayı üyeliği istemiyorum(vay be ne baba adam, tüm makamları elinin tersiyle itiyor :)).

Daha önce bunları yapmak istedim, sağolsun arkadaşlar uygun görüp şeyettiler, lakin benim becereceğim şeyler değil. :)

Firestorm
23-03-2011, 14:37
taylan (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=8394), Astur (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=8027) ve matillda (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=8814) üçünüzü de tebrik ederim :)

ahmetsln
23-03-2011, 15:57
Taylan ve Astur'u tebrik ederim. Matilda'yıda.

berguzar
23-03-2011, 17:21
Burada kıdemli üye olmanın ön şartı ateş ehli olmak mıdır? :)

Cidden bilmiyorum, o yüzden sordum.

Natan
23-03-2011, 17:42
kıdemli üyelik sahibi
arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Saygılarımla

Natan
23-03-2011, 17:44
kıdemli üyelik sahibi
arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Rab bereketlesin :)

saygılarımla

frodo
23-03-2011, 17:47
Burada kıdemli üye olmanın ön şartı ateş ehli olmak mıdır? :)

Cidden bilmiyorum, o yüzden sordum.

Hayır. Tüzüğümüz Kıdemli üyeliği şöyle tanımlar.

berguzar
23-03-2011, 18:22
Hayır. Tüzüğümüz Kıdemli üyeliği şöyle tanımlar.
Teşekkürler sevgili frodo,

Biliyordum bunu, okumuştum. Ama ben zaten ateş ehli diyerek bir gülümseme olsun istedim yüzlerde. İyi niyetleri bilerek şaka yaptım yani. :)

Sağolasın yinede.

Selamlar...

murted
23-03-2011, 20:26
Matilda'nınki hariç sevmedim bu işi.

Taylan'a ''Eyüp Peygamber gibi üye'',
imzasına '' benim işim trollük'' yazan Astur'a da ''kıdemli troll'' ünvanın verilmesinin daha yerinde olacağını düşünüyorum. :D :D :D

Bir de Frodo'nun iletisindeki kriterleri taşıyan bir sürü üye var. Sadece bu başlığın son sayfalarına yazanlardan Natan, ahmetsin, jiro, firestorm var. Üsluptan yana sabıkaları mı var bu arkadaşların?

murted
24-03-2011, 03:19
Heeey, zor mu sordum? Neden yayınlamıyonuz benim iletimi? :D