Orijinalini görmek için tıklayınız : DALTON KARDEŞLER
Materyalist
17-10-2005, 04:03
Davut+Musa+İsa+Muhammed=DALTON KARDEŞLER
Aslında karekter ve fizik olarak, zaman ve mekan olarak birbirlerinden ayrı olmalarına rağmen amaçları aynı olan dört kafadar. Hedefleri: Bütün insanların beynini olabildiğince uyuşturup, insanları mal'a çevirmek. En azılıları da "Bulduğunuz yerde öldürün" diyen Muhammed. Yorumlarınızı bekliyorum.
TURAN DURSUN -ILHAN ARSEN :AZIZ NESIN :VE SIZLER ... ISTE SIZIN IÇINIZDEKI KOMPLEKS ... SEN INANMIYORSUN DIYE BU ACIZANE INSANLARA IFTIRA ATIYORSUN ... BU MU SENIN ATEISTLIGIN ALAYLI TAVIRLA BASKA INSANLAR IÇIN YALAN ATMAN ... SU IÇINDEKI PISLIGE BAK ... ACIZ BIR INSAN KISKANDIGI INSANIN ARKASINDAN ATIP TUTAR VE KENDI EGOSUNU TATMIN EDER ... ZAVALLI ...
Mutezile
17-10-2005, 11:45
Materyalist arkadaşım; bu üslupla provoke eder ve onları üzer;
sana saldırmalarını sağlarsın. Eminim hedefin bu değildir. Biraz dilimize dikkat etmemiz gerekir sevgili arkadaşım. Bu dostça uyarıdan alınmaman
ümidiyle.
Burkay üzüldüğün için mukabele yaptığını anlıyorum. Senin yerinde olsam fazlasını yazardım sanırım.
Not: Moral hocası değilim, üstüme de vazife değil. İçimden gelenleri yazdım
ASLINDA BENIM ÖZÜR DILEMEM GEREKIR ... ÇÜNKI BEN ÖYLE BU TÜR PROVAKASYONLARA PEK GELMEM HOSGÖRÜ ILE KARSILARIM ... CAHILIGINE VERIRIM ... AMA BENDE SADECE BIR INSANIM DIGER INSANLARI KENDIM GIBI DÜSÜNÜYORUM BAZEN ... GENEDE TASVIP ETMIYORUM ... BEN SIZIN INANCINIZA SAYGILIYIM SAYGILI OLMASAM ZATEN BURDA NE ISIM VAR BIRÇOK TARTISMA SITELERI VAR ... BU SITE USLUB AÇISINDAN DAHA DÜZGÜN OLDUGUNDAN BURDAYIM ... SAYGILAR ...
Materyalist
23-10-2005, 00:13
haklısınız galiba. Biraz ayıp ettim. Kusura bakmayın :(
mokartes
23-10-2005, 02:09
evet çok ayıp.bidaha tekrarlama sakın.
allah köylüyü mutlu edeceği zaman eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş, köylü aynı varlık düzeyiyle olduğundan mutlu olurmuş. ara sıra dilini bozman dilini bozmadığın zamanların farkına varılmasını sağlar, bence iyi yaptın.