Orijinalini görmek için tıklayınız : nur tv'de bir son peygamber vardı hakkında bilgisi olan ?
bir ara nur tv diye bir kanal izliyodum (2004 yazı galiba) her gün yaşlı beyaz sakallı bir amcan islamı ve neden kendinin peygamber olduğunu anlatıyordu, herifin islam bilgisi epey iyidi. Bu adam hakkında bilgisi olan var mı? bir de ateist arkadaşlar bu adamın mantığı müslüman mantığı, dolayısıyla müslüman mantığına göre kendi peygamberliğini kanıtlayabiliyordu hatırladığım kadarıyla, dolayısıyla bunu müslüman arkadaşlara gösterdiğimizde muhammedin peygamberliğini kanıtlamasının özünü ortaya koyabiliriz. Ayrıca benim hep söylediğim "islam bir çeşit şizofrenidir" sözünü bir kere daha vurgulamış oluruz.
deep kardeş sen böyle şeyleri iyi biliyosun, bilgilerini bekliyorum.
son peygamber olduğunu iddia eden adamın adı sanırım "iskender ali mihr" miş. Bu adamı çok izledim 2004 yazında. Siz müslümanların buna bir tepkisi yok mu?
USRENIN BUNUN GIBI BINERCE INSAN ÇIKDI BEN PEYGAMBERIM DIYE HEPSI DINI IYI BILIYOR SANIYORLARDI VE ARAYA NIFAK VE FITNE SOKMAK IÇIN ORADA BULUNUYORLARDI BEN PEYGAMBERIM DIYEN INSANLARA BU DÖNEMDE GÜLÜP GEÇIYORUM ... SEN PEKI BUNU BILIYORMUSUN DÜNYANIN EN ÜNLÜ ATEISTI MÜSLÜMAN OLDU ? BU KONUDA FIKRIN VARMI ?
Tuzbaykucbars
19-10-2005, 22:04
Lütfen arkadaslar böyle alayci sekilde hic bir müslümani dinden cikaramassiniz aksine onlari kizdirirsiniz. Nur Tv yi coklari izliyor ve bu sakalli hoca Islam dininin esaslarini anlatiyor. Alay etmeye gerek yok. Bir ikincisi sizlere tavsiyem kendi soydaslarinizin dini inanclariyla dalga gecmektense somutlastirma yoluna gidiniz.
tamam işte ben de ondan soruyorum bu adamın kendine peygamber demesine ne diyorlar diye