Orijinalini görmek için tıklayınız : TURAN DURSUN KİTAPLARINI OKUYANLAR?
ARKADAŞLAR BEN BİRŞEYİ MERAK EDİYORUM.
TURAN DURSUNUN DİN BU 1 KİTABINI OKUYANLAR SADECE BEN OKUDUM DİYE FORUMA MSJ ATARLARSA SEVİNİRİM.LÜTFEN OKUMAYANLAR YORUM YAPMASINLAR.WEYA OKUYANLAR İYİ WEYA KÖTÜ YORUM YAPMASINLAR.TEK İSTEĞİN BEN OKUDUM DEMENİZDİR.WE OKUYAN HERKES DE DESİN LÜTFEN....
BEN OKUDUM!
(LÜTFEN YORUMSUZ)
İYİ FORUMLAR...
Mutezile
20-10-2005, 16:19
5 ciltlik ansiklopedisi dışındaki her kitabını okudum. Tekrar tekrar dönüp okuyorum, okuduklarımı.
saadetpink
21-10-2005, 10:55
Aynen Mutezile'ye katılıyorum....
Sadece T.D değil benzeri tüm yayınları ve yazarları....
Mutezile
21-10-2005, 12:14
Pink; benzer yayınlar derken İlhan Arsel, Arif Tekin, Muazzaez İlmiye dışında neler okuyorsun? Var mı güzel önerilerin, dikkatini çeken özel yazarlar / kitapları..?
Turan Dursun'un Din Bu serisinin hepsini okudum. Ama elime gecince tekrar okuyacagim. 15 yila yaklasmis okuyali.
Materyalist
21-10-2005, 18:27
okuduuuum :D
Da Vinci
21-10-2005, 18:59
okudum...
okumadım, turan dursunla tanıştığımda zaten artık müslüman değildim. müslümanken de böyle bir adamı şeytan işi bulurdum o yüzden önerilmesine rağmen kaile almamıştım(diğer müslümanlar gibi).
yavuz bir de "kılıç" kelimesi sana neyi hatırlatıyor?
saadetpink
21-10-2005, 21:15
Aynen Mutezile'ye katılıyorum....
Sadece T.D değil benzeri tüm yayınları ve yazarları....
Dini araştırmalar yapan veya yapmış olan yazarlar, bunlar zaten...( sanırım, enazından ben başka bilmiyorum...)Diğerleri dini araştırma (gerçek anlamda..) yapmamış ama ateist olan yazarlar...
Aslında yazmak isteyenler vardır da; korku onları engelliyordur.
tabi ki korku onları engelliyordur, baksana bu konuyu başlatan yavuz bile kılıç'ın ona neyi hatırlattığını yazacak cesareti bulamıyor, bir de boksör olacak
usrenin abim kusura bakma bir kaç gündür nette giremiyorum.Ama başta söyledim arkadaşlar burda yorum yapmayalım sadece okudum desinler.usrenin abicim cewabımı başka bi forumda yayımlıycam burda değil.kimseden korkum yok=).Ama bunun bokslada alakası yok.Bir insan korkakasa boxta yapsa bütün sawunma sanatlarını öğrensede korku hala wardır ki düşüncemi söylemekten hayatta korkmam.
Mutezile
22-10-2005, 19:48
Yavuz kardeş;
''Ama başta söyledim arkadaşlar burda yorum yapmayalım sadece okudum desinler.'' (yavuz 87)
Senin açtığın topic vesilesiyle arkadaşlarla aramızda konuşuyoruz. Rahatsız olmana gerek var mı? Sadece okudum desinler ne demek, dost
lar arasında tahakküm olur mu?
MUTEZİLE BEN BURDA OKUYANLARI WE OKUMUYANLARI AYIRT ETMEK İSTEDİM.YANİ ADAM KONUŞUYODA KONUŞUYO AMA TURAN DURSUNUN KİTABINDA NE YAZIYO NEYE GÖRE YAZIYO BİLMİYO.AL TURAN DURSUNUN BÜTÜN KİTAPLARINI HEPSİNİN YALAN OLDUĞUNU BİLİMSEL OLARAK KANITLA.BENDE EN KRAL MÜSLÜMAN OLMAZSAM...
AMACIM BUYDU OKUMADIĞI HALDE ÇOK BİLİO GİBİ KONUŞANLARI TESPİT ETMEK
İYİ FORUMLAR
Mutezile
26-10-2005, 16:52
Anladım Yavuz kardeşim; seni yanlış anlamışım. Kusura bakma.
Esenlikler
ULAN DANGALAKLAR,
SİZLER DİNSİZLİĞİ HOBİ EDİNMİŞSİNİZ:)
HELE MUTEZİLE DENİLECEK OLAN O MOLOZ YIĞINI BOŞU BOŞUNA PARA HARCAYIP İSLAM ALEYHİNE ATIP TUTUYOR.
BELEDİYE KABUL ETMEDİ.SİZİ ZEHİRLEME İŞİNİ BANA VERDİ.ZEHİRLİ KÖFTELERİ BEN YEDİRECEM SİZE.....HA HA HA HA
gameover
28-10-2005, 14:24
mmx yakışmıyor bu tarz davranışlar.
insanlar senin gibi düşünmüyorlar diye kimseyi böyle aşağılayamazsın.
BİRİLERİ KALKACAK BENİM DİNİME, PEYGAMBERİME,ALLAHIMA SÖVECEK...PEYGAMBERİME YALANCI DİYECEK.ALLAHIMA SAHTKAR UYDURMA DİYECEK...MANTIKLI AÇIKLAMALAR YAPINCADA BENİ MAKARAYA ALACAK...LAFLARI MAKATINDAN ANLAYACAK...EEEE SONRA?SONRA NE OLACAK?KISACASI BİZ,
SENİN YAKIŞTIRAMADIĞIN TAVIRLARA ŞU ADI VERİYORUZ:
ADAMINA GÖRE MUAMELE!!!! :D
gameover
28-10-2005, 14:56
takip ettiğim kadarıyla sebepsiz yere senin kişiliğine hakarette bulunulduğunu görmedim.eğer öyle yapan biri varsa o da yanlış bir tavır sergilemiştir zaten.
kurandaki allah ve muhammedi ben de eleştiriyorum.ama küfür edilmemesi lazım kesinlikle.
sana bir soru sorayım.cennet ve cehennemin olmadığını bilseydin rahat bir oh çeker miydin?
GAMEOVER İSLAM BİLGİN SIFIR!
ALLAH RASULU SALLAHU ALEYHİVESSELLEM:
MÜMİNLERE KENDİ ANALARINDA BABALARINDAN KARDEŞLERİNDEN VE CANLARINDAN DAHA SEVİMLİDİR VE DAHA YAKINDIR.
ONA EDİLEN HAKARETLER, ŞAHSIMA YAPILANDAN DAHA ÇOK BENİ YARALAR.
mmx koçummmmmmmmm!BAK BENİ İYİ DİNLE ŞİMDİ.
1.BUNLARI KONUŞULACAK YER BURA DEĞİLLL.Git başka topicler altında konuş.
2.si bu siteye üye olurken orda bi yazı war senin değerlerine saygı duyulmadığına dair bişiler yazıyo.madem rahatsız olcan girme.katılma buraya.
3.aç bi tane topic deki turan dursun şurda yanıldı çünkü bundan dolayı burda yanıldı çünkü şundan.Böle genelleyerek dinsizlere laf we hakaret ederek bi yere waramazsın.Bu işler ince eliyip sık dıokumayla olurr....
YAVUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ KOÇUMMMMMMMMMMMMMM
İŞİNE BAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ŞUNUN ŞURASINDA ATEİST AYIKLIYOZ.ZORUNAMI GİTTİ...
Ulan daha ufak olduğun belli.senin gibiler böle internet üzerinde atıp tutan tiplerdir bilmemmi.kıçı sıkıştımı annesinin eteğine yapışan eziklerdensin.AHHH senin gibiler ringdede çıktı karşıma bende çok müslüman ayıkladım.Benim ayıklama daha sağlamdı ama.bu polemiği daha fazla uzatacak kadar ezik olduğunu biliyoru.ondan daha cwp wermicem ezik kardeş sana..
Turan Dursun'un Kulleteyn'den başlayarak , ansiklopedisi hariç tüm kitaplarını defalarca okudum."2000'e Doğru" dergisinde de takip etmiştim yazılarını.
Süleyman Ateş dahil , eleştirilerine , iddialarına , savlarına *tatminkar cevap verilemediğini de görmekteyim.Tabi Din hakkında.
Tanrı'nın varlığı hakkında ise , inançsızlığını belirtmekten öte ele alınacak bir çalışması yoktur.
Bu arada , bir önceki yazıdaki hakaretler görülmedi herhalde..
Bunlar , yeni katılımcılar tarafından okununca , "demek ki hakaret normal" diye algılanabilir ve forum seviyesini düşürebilir.
Aurelien
10-03-2006, 06:46
Tell me who has the Turan Baba's copyright and maybe I will be able to translate it to read if finally !
This is my best dream !
Aurelien.
Mutezile
13-03-2006, 07:19
Kaynak Yayınları usually is printing his books. So they should have the copyrights. U can contact them under following infos Aurelien:
www.kaynakyayinlari.com
e-mail: iletisim@kaynakyayinlari.com
Faks: (0212) 249 28 92
With best wishes...
Aurelien
30-03-2006, 02:59
Merhaba Mutezile,
çok tesekür ederim ! iki afta var, Paris'te gittim ve Turan Baba'nin DIN VE SEKS satin aldim !
Bu adresi buldum... telefon ettim... amma fransizca konusmuyorla ! ah !
Amma bir dostum var ki ona telefon edecek !
çok tesekür ederim yardin için,
Aurelien.
Evet Din Bu'ların üçünü de okudum.
sonsuzluk
30-03-2006, 13:09
Ben henuz Turan Dursun un kitaplarını okumadım ama ilk fırsatta hepsini okumaya calısacagım..
affetmez_iso
17-04-2006, 13:08
SLM ARKADAŞLAR BU TURANDURSUN PİÇİ KİM 2 CİSİ BURDAKİ PİÇLERİN BAŞKA İŞİ GÜCÜ YOKMUDA DİN HAKKINDA İLERİ GERİ KONUŞUYORLAR. BİZLER SİZİN OLMAYAN DİNİNİZLE DALGA GEÇİYORMUYUZ . SİZİN GİBİ ANANSINI SİKTİKLERİME NE DESEM AYNISINI NAMUS YOK ŞEREF YOK DİN HİÇ YOK KAPILMIŞSINIZ BİR TURAN DENİLEN PİÇİN PEŞİNE YOLUNDA GİDİYORSUNUZ O PİÇİN UMRUNDA BİLE DEGİLSİNİZ ŞİMDİ O PİÇ YAŞIYORMU BİLMİYORUM AMA KAFASINA SIKACAM O PİÇİN SİZİN GİBİ ****** COCUKLARINI KANDIRIYOR BAŞKA BİR SİKİME YARADIGI YOK BİDE SİTE AÇMIŞLAR TURANDURSUN.COM DİYE SİKEM *TURAN DURSUNU"""FORUMDAKİ PİÇLER TAPACAK BİŞEYMİ BULAMIYORSUNUZ YOKSA HİÇ BİR ŞEYEMİ İNANMIYORSUNUZ YOKSA KAFA BULMAYAMI GELİYORSUNUZ ANLAMADIM BU İŞTEN BİŞEY EN İYİ SİZ BENİM MSN YE GELİN DETAYLI KONUŞALIM SEVECEN_44@HOTMAİL.COM DİNSİZLERİ BEKLİYORUM