PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eline Sağlık Cem

Mutezile
20-10-2005, 21:57
Sitenin yeni kurgusunu çok beğendim. Renk kontrastı da harika. Dostlar
ne düşünür?

sargon
20-10-2005, 22:22
Ben de gercekten begendim. Son gunlerde teknik sorunlarla ugrasmaktan takip etmeye bile pek firsat bulamadim. Guzel olmus. Gulumseme panelindeki buyuk resimler konusunda bir sey onerecegim. Eski hali bence daha guzeldi. Bunlar cok buyuk, yazilara koyunca yaziyi dagitiyor. Eski halini oneriyorum tekrar.

Tuzbaykucbars
20-10-2005, 22:37
Biraz yavas gibi geliyor cok yavas aciliyor.

21-10-2005, 00:57
Teşekkürler mutezile ve sargon. Önümüzdeki günlerde tema sayısını artırmaya çalışacağım. Sargonun bahsettiği gülümse sorununu farkındayım. En kısa zamanda eskisi gibi küçük boyutta gülümseler eklenecek.
Tuzbaykucbarsın bahsettiği yavaşlık sitenin en ciddi problemlerinden. Yüklenmesi kolay olan düşük grafikli temalar ekleyerek çözmeye çalışacağım bu problemi. Teşekkürler.

21-10-2005, 02:15
evet site güzel olmuş, bu arada sargon ben bilgisayarla ilgili sorunlarında yardımcı olabilirim diye düşünüyorum, istersen bir anlat problem nedir?

ngcoskun
21-10-2005, 10:09
sitenin son gelişmeleri ve açılan yeni forumlarıyla - yani bana göre yeni- çok güzel olduğunu düşünüuorum.ama arkadaşların bahsettiği ve Cem'in de farkında olduğu şu yavaşlık sorununa da en kısa zamanda bir çözüm bulunursa çok daha iyi olacak.bazen açılma sırasında yavaşlıktan ötürü kilitleniyor bile.adsl bağlantıma rağmen bu sorunu yaşıyorum.en kısa zamanda daha hızlı bir halde dolaşabilmek umuduyla..

22-10-2005, 00:27
theme.php dosyasındaki aşağıdaki kısımdan kaynaklanan bir problem nedeniyle sitenin ana sayfasında en altta yer alan haber/makale kısmının şekli şemali kayıyor. Hizalama ve düzgün dağıtmayı bozan bir kod var. Sorunu ve çözümü görebilen var mı?

function themeindex ($aid, $informant, $time, $title, $counter, $topic, $thetext, $notes, $morelink, $topicname, $topicimage, $topictext) {
global $anonymous, $tipath, $cookie, $loonr, $vasak, $parem, $kokku, $storyhome, $storynum;
$ThemeSel = get_theme();
if (file_exists("themes/$ThemeSel/images/topics/$topicimage")) {
$t_image = "themes/$ThemeSel/images/topics/$topicimage";
} else {
$t_image = "$tipath$topicimage";
}
$loonr = ($loonr+1);
if (isset($cookie[3])) {
$storynum = $cookie[3];
} else {
$storynum = $storyhome;
}
$ridaaa1 = round($loonr/2);
if ($notes != "") {
$notes = "

"._NOTE." $notes\n";
} else {
$notes = "";
}
if ("$aid" == "$informant") {
$content = "$thetext$notes\n";
} else {
if($informant != "") {
$content = "<a href=\"modules.php?name=Your_Account&amp;op=userinfo&amp;username =$informant\">$informant</a> ";
} else {
$content = "$anonymous ";
}
$content .= ""._WRITES." \"$thetext\"$notes\n";
}
$posted = ""._POSTEDBY." ";
$posted .= get_author($aid);
$posted .= " "._ON." $time $timezone ($counter "._READS.")";
if (($ridaaa1*2) != $loonr) {
$tmpl_file = "themes/SearchPortal_01/story_home.html";
$thefile = implode("", file($tmpl_file));
$thefile = addslashes($thefile);
$thefile = "\$r_file=\"".$thefile."\";";
eval($thefile);
$vasak .= "$r_file";
} else {
$tmpl_file = "themes/SearchPortal_01/story_home.html";
$thefile = implode("", file($tmpl_file));
$thefile = addslashes($thefile);
$thefile = "\$r_file=\"".$thefile."\";";
eval($thefile);
$parem .= "$r_file";
}
if ($loonr == $storynum OR $loonr == $kokku) {
echo "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">";
echo "<tr>";
echo "<td width=\"49%\" valign=\"top\">";
print $vasak;
echo "</td>";
echo "<td width=\"5\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\" valign=\"top\"></td>";
echo "<td width=\"49%\" valign=\"top\">";
print $parem;
echo "</td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";
}
}