Orijinalini görmek için tıklayınız : teke tek
ngcoskun
21-10-2005, 10:19
dün akşam teke tek programına şu ömer çelakıl denilen aklı kimler tarafından çelinmiş belli olmayan şahsı çıkardılar yine.nedense müslümanların en yoğun dini faaliyetlerini yaşadıkları zamanlarda bu adamcağızı televizyona atılyorlar o da bir fırsat yine aynı şeylerden bahsediyor.hatırlayanlarınız varsa geçen sene de kurban bayramına yakın bir zamandı zannedersem bu adamcağızı yine aynı konuyla seyir etmiş ve hakkında yine yazmıştım.
ama bu sefer karşısına biri olsun diye çıkarttıkları adam neyi savunuyordu.anti fikir mi üretmek için yoksa sende haklısın ama biraz daha alıştırmak lazım insanları yavaş yavaş sindire sindire bulduklarını sunmak lazım böyle yaparsan daha kabul görürsün demek için mi çıkartmışlardı anlamadım.
fatih altaylı da oldukça yorgun ve sıkkın bir akşamındaydı herhalde ki bütün gece karalama yapmaktan ve hı hı demekten öteye geçemedi.
ne oluyor şimdi de bu adamı mı sindirtmeye çalışıyorlar dersiniz.
bahsettiği saçmalıklardan bahsetmek bile istemiyorum.onu geçen sene yapmıştım.
onlar olayı temcit pilavına çevirse de ben yapamayacağım.tarzım değil...
mokartes
22-10-2005, 01:41
BAHSET ELEŞTİRDE AZICIK GÜLELİM.NEDE OLSA İLMİ KONUŞMIYACAKSIN İŞKEMBE İ KÜBRANDAN SIKIP FIRLATACAKSIN.İNKAR ISBAT DEĞİLDİR.ADAM İLMİ OLARAK BAZI AÇIKLAMARDA BULUNUYOR VARSA İLMİ REDDİYEN BURADA YAZMAK BİLE DOĞRU DEĞİL ÇIK KARŞISINA KONUŞTA GÖRELİM. ARA O BAHS ETTİĞİN PROGRAMIN YAPIMCISINI DEKİ BEN BU ADAMA İLMİ CEVAPLAR VERİCEM BENİ PROGRAMA DAVET EDERMİSİNİZ.ÇIKARTMAZLARSA O ZAMAN YAZ.AMA SEN DEĞİL SENİN GÖRÜŞÜNDEN KİMSE ÇIKAMIYOR. ADAM İLMİ İLE İSTEDİĞİ GİBİ AT OYNATIYOR.SİZDE İŞTE ANCAK BURALARDAN HAFKIRIN KİM DUYAR SİZİİİİİ.ADAM OLUN AZCIK ADAM.
Materyalist
22-10-2005, 01:54
Mokartes bizim büyü işinden halâ ses seda yok. :D Ne oldu değerli kardeşim? Öyle atmakla olmuyor değil mi? Sahtekarlık yapma!
smile97
Bu arada ömer çelakıl denilen yeğenime de bayağı acıyorum. Kullanıldığının farkında değil. Yazık çocuğa. Bir mucize manyaklığıdır tutturmuş gidiyor.
mokartes
22-10-2005, 02:02
ÖZELİNE BAK KOLAY GELSİN VAKİT BU VAKİTTİR...
ben türkiyede yaşar nuri olsun zekariya beyaz olsun bunların allaha inandığına inanmıyorum. şimdi o herif de camianın godomanlarından anlaşılan( bizim mucizecinin yanındaki yaşlı dallama), şimdi adam biliyor ki islamı tıraşlayıp hristiyanlık gibi bir şey yapacaklar sonra günü gelince kim inanır bu masallara kıvamında olacak, belki bu işler devlet makamlarınca bilinçli yürütülüyordur. herif diyo ki şimdi böyle bir mucize stili kullanırsak herkes kurandan kafasına göre birşey bulur. bunlar kuranı güzel bir ahlak kitabı kıvamına getirmeye çalışan aslında ateist insanlar(yaşlı dallama), mucizeci genç ise luzumsuz işlerle uğraşmaktan kendine sağlam bir hayat felsefesi kuramamış ve ondan ilk sarıldığı şey islam olmuş, malum matematik bilgisini kullanarak abaza geçmiş günlerini hurilerle sağlamlaştırma adına hak yolunda iyi birşeyler yaparak bitik gençliğini kurtarmanın son umudunda.
ngcoskun
22-10-2005, 10:09
çok yerinde bir saptama ve güzel bir yazı olmuş Usrenin.teşekkür ederim.
ayrıca saldırma eğiliminde olanlara tekrar yazıyorum..bu saldırı dilini bırakın ben bu saldırı dilleri ile çok uğraştım beni zorla terbiyesizliğe sürüklemeyin.
ben orda açık açık yazmışım olayı temcit pilavı gibi tekrar yazmayacağım yazmamda...gidin ve konuyla ilgili açılmış geçen seneki başlığı bulun ve okuyun...herşeyi önünüze hazır beklemeyin.çalışın biraz...yorulun.tabi müslümanlıktan alışmışsınız armut piş ağzıma düş...araştırmak nerde hazır bilgiyi hoooppp al gitsin ...ne araştırcan yattt....
rica ederim, farkındalığı olan bir toplumda yaşamadığım sürece duygusal ve düşünsel yanlızlığım(duygusal abazalığım da dahil) geçmeyecek. Artık öyle kamera karşısına geçip de mıçından yazan heriflere " evet, tabii, düşüncenize saygı duyuyorum, fakat.." tarzında yaklaşmanın birşey getirmediğini görüyorum. ya direk basacaksın küfürü, ya da gülüp geçeceksin. Bizim ülkede adam gibi üniversiteler olsaydı ve zeka bir kıskançlık unsuru olmasaydı, zeki insanlar başa gelir ve böyle maymunlar milyonların karşısında bu şekilde dogmalarını sergileyemezlerdi. bu ne rezillik be! Esas mesleği imamlık olan biri tarafından yönetiliyoruz(ki bu bizi yönetebileceklerin en iyisi(memnunum)), çünkü ülkede adam gibi adam durmuyor. pisagorun bir şiiri vardı okumuş muydun?
ngcoskun
22-10-2005, 14:16
ben memnun değilim hiçbir zamanda memnun olacağa benzemiyorum..
adamın bakan olarak atadığı adamlar mafya.kendi ayrı bir alem..neyse politik bir konu oldu daha fazla yazmaktan vazgeçiyorum..
pisagorun şiirini okumadım sanırım.ya da hatırlamıyorumdur.yazarsan memnun olurum...
farkındalığı olan bir toplumda yaşamadığım sürece duygusal ve düşünsel yanlızlığım(duygusal abazalığım da dahil) geçmeyecek
bu cümlene de katılıyorum.bazen keşke bu kadar farkında olmasaydım herşeyi keşke benimde gözlerim kapalı olsaydı dediğim oluyor açıkçası.
BİLMEK YALNIZLIKTIR.
ben de acı çektiğim çoğu kez bu farkındalıktan şikayet ediyorum, ama beyin ve düşünce en büyük haz kaynağı aynı zamanda. inananlar algı kapasitelerini daraltıyorlar böylece onların görünen dünyası çok küçülüyor.
düşünsene malmsteen dinliyorsun her bir nota bir çok aletten aynı anda akıveriyor kulağına, böyle bir kulağa sahip olmak isteseler parayla satılır mı? bir insan gözü saniyede 25 frame görür eğer saniye de 100 frame gören bir göze sahipsen bu kaç para değerindedir?
Beyin geliştikçe paralel olark tüm algılar da gelişiyorlar, bu işin en güzel kısmı, tabii kendine uygun kız arkadaş bulamasan da algılarını kimseye değişmezsin. Kadınların her türlü hak ve gelişimden önce "algılarını geliştirme" hakları olmalı, herkese rahatça bakabilmeliler, herşeyi rahatça inceleyebilmeliler, korkmadan, kedi gibi.
Hükümete gelince, en çok sevdiğim yanı tayyip erdoğanın duygusal olması, bizim ülkede bilinciyle birşey yapacak bilince sahip kimse nasıl olsa yok , en azından duygularını harekete dönüştürecek bir adamın olması güzel. Ben çoğu konuya olduğu gibi politikaya da soyut bakıyorum o yüzden bakanlıklardaki adamların mafya olup olmadığını bile bilmiyorum . Yani tayyipin duygularını seviyorum, gerçekten ben de isterdim insanların iyi yaşamalarını, allahın olmasını , cennetin olmasını, sonsuzluğun olmasını; bunları istemek kötü değil, bunları gerçek kabul etmek kötü.