PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tsunami'de Allah yazıyormuş...

Reha
13-05-2009, 11:15
Selamlar arkadaşlar,

İlk olarak bu adreste (http://www.globalsecurity.org/eye/andaman-sri-lanka.htm) bahsedilen iddiayı bulabiliriz,

Ama bakalım benzerlik aradıktan sonra daha neler bulabiliyormuşuz değil mi?

Bu konuyla ilgili sri lanka'nın başkenti kolombo'daki islami araştırmalar merkezi yetkilisi Muhammed Faizeen'e göre bunun kanıtı, sri lanka'nın batısındaki kalutara kıyılarını yerle bir eden dev deniz dalgalarından hemen sonra çekilen uydu fotoğraflarında bulunuyor.
http://img530.imageshack.us/img530/7992/allahcomp01ar0.gif

Şimdi böyle bakınca sanki budur dedirtiyor adama,

Ama bir de bu fotonun durgun haline bakalım değil mi;

http://img530.imageshack.us/img530/9343/andamansrilankaovw26deckh2.jpg

Ve şimdi de benim yorumuma;

http://img530.imageshack.us/img530/856/asdfh1.jpghttp://img530.imageshack.us/img530/8880/12321ap2.jpghttp://img530.imageshack.us/img530/2203/141xz8.jpg

Benzemiyor diyen göz doktoruna gitsin.Hatta arapça "allah" tan daha çok benziyor.

Görüldüğü üzre biraz hayal gücü ile ottan boktan istediğiniz elde edebilirsiniz,

Aslanlar gibi mısır tanrısı "Horus"un resmidir bu dalga,tabi yerseniz...

Horus resmen vesikalık asmış olaya,

Demek ki esas tanrı da "Horus" tur...:)

Digitalglobe quickbird uydusu tarafından 26 aralıkta yerel saatle 10.20'de çekilen fotoğrafta allah'ın ismiyle imza attığını söyleyen Faizeen, ''bu bir cezalandırma, çünkü emirlerine uyulmadı'' demişti.

Bu vesileyle EDİT merhumlara "hakettiler çünkü günahkarlardı" diyen Muhammed Faizeen denen haysiyetsize lanet ediyorum.

Saygılarımla...

azınlık
13-05-2009, 11:27
Yav bıktık artık be birader, madem adını yazmayı biliyo bir de neden o suçsuz bebeleri katlettiğini anlatsın o zaman. Yobazlarımız Allah'ın binlerce kişiyi katletmesini marifet sayıyo anlaşılan. Allah bunların eline düşürmesin derim!

Hade canım hadeee.

A.

Reha
13-05-2009, 11:36
Sayın Azınlık,

Keşke yorumlamadan evvel bir de okusaydınız,

Esenlikler...

azınlık
13-05-2009, 11:44
Sayın Azınlık,

Keşke yorumlamadan evvel bir de okusaydınız,

Esenlikler...

Haklısın,

Burada benzer bir sürü konu var, onlardan biri sandım. Ama son kertede yorum doğru ... yani şu Faizeen'in (kimse artık) dediği ortada, Allah bunların eline düşürmesin, Amen!

A.

azınlık
13-05-2009, 11:45
Ha, bu arada "bıktık artık" lafım sana değildi, yanlış anlama lütfen. :)

A.

cigi
13-05-2009, 11:55
Sevgili Reha;

Emeklerin icin tesekkürler.
Zaten doganin her yerinde Allah yaziyor.
Her taraf egri bügrü; düzgün olan bir yeri yok ki.:)

Ilk defa Horus cikti karsimiza.;)

Sevgiler.

Reha
13-05-2009, 12:38
Sayın Azınlık,

Alınmadım merak etmeyin,sabırsız davrandığınızı fark ettim,bana da oluyor ve inanın ben de bu teistlerin bu saçmalamalarından bıkmış vaziyetteyim,

Esen kalınız,

Sayın Cigi,

Hayal gücünüze istinaden o eğrilik,büğrülük içinde neler neler daha var görmek istedikten sonra ama imanına delil getirip zihinsel orgazm yaşamaya çalışan bazıları kendilerini börtüde böcekte "el-ilah" putunun Arabik adını aramaya öylesine kaptırmış durumdalar ki gerçek güzelliklerin farkına bile varamıyorlar,

Muhammed Faizeen'in ettiği kelam tam anlamıyla 17 ağustos depreminde Adapazarı - İzmit - Yalova üçgeninin fuhuş ve faizin merkezi olduğunu, bu nedenle de allah'ın gazabını üstüne çektiğini söyleyen zihniyetin sözleridir,aynı derecede sadistçe,düşüncesizce ve şerefsizce edilmiştir,

Bu açıdan Sayın Azınlık'ın merhum "suçsuz çoluk çocuğun ve diğerlerinin" durumunu irdeler sözlerine aynen katılıyorum,

Esenlikler dilerim...

Ki-Adi
13-05-2009, 17:21
Sevgili Reha tsunamide açık açık Allah yazıyor. Neyi tartışıyonki? Kör müsün. Al sana mucize. Allah kendi adını tsunamide mucize olarak gösterebilmek için binlerce masun insanı öldürüp dana binlercesini gözü kapalı evsiz bırakabiliyor.

evrensel-insan
13-05-2009, 17:29
Saygideger arkadaslar;

Ne yani, simdi Allah, hem o kadar insanin canina kiyiyor, bir de marifet yapmis gibi; yaptigi katliama, imzasini mi, atiyor? Benim bildigim "ibadet de; kabahat de gizli" degilmiydi? Bu nasil bir zihniyet?:eek:

Saygilarimla;
evrensel-insan

yucemanitu
13-05-2009, 20:16
Saygideger arkadaslar;

Ne yani, simdi Allah, hem o kadar insanin canina kiyiyor, bir de marifet yapmis gibi; yaptigi katliama, imzasini mi, atiyor? Benim bildigim "ibadet de; kabahat de gizli" degilmiydi? Bu nasil bir zihniyet?:eek:

Saygilarimla;
evrensel-insan

Saygıdeğer evrensel hocam bu katliam ya da kabahat değil Allah(CC)'ın takdiridir. Bu tsunamide ölen bebekler sorgusuz Cennet'e gittiler büyüselerdi kafir olacaklardı. Saygılarımla.

byspy
13-05-2009, 23:05
işte bir mucize daha hala mı inanmıyorsunuz sizi gözleri perdelenmiş efendime söyliyim kalpleri mühürlenmiş insanlar sizi şimdi ben üzerime düşen görevi yapıyorum ve sizi ışığa çağırıyorum bırakın inkarı teslim olun bak söz cenneten yerinizi ben ayarlıcam :)

"Digitalglobe quickbird uydusu tarafından 26 aralıkta yerel saatle 10.20'de çekilen fotoğrafta allah'ın ismiyle imza attığını söyleyen Faizeen, ''bu bir cezalandırma, çünkü emirlerine uyulmadı'' demişti."

yazık bir felakette insanlar ölsün,bebekler ölsün hala bunu kullanarak prim yap yazık beyinden yoksun olunca bu ve bunun gibi açıklamalar gecikmiyor

selanikli
14-05-2009, 09:24
Saygıdeğer evrensel hocam bu katliam ya da kabahat değil Allah(CC)'ın takdiridir. Bu tsunamide ölen bebekler sorgusuz Cennet'e gittiler büyüselerdi kafir olacaklardı. Saygılarımla.

Senin dininden haberin yok dostum.
Aç sevgili Kuran'ını da oku bakalım Meryem/19'u o bebeler önce nereye gidecekler?
İkinci olarak bütün Müslümanlar'a soruyorum, diyelim ki o tsunami Allah'ın takdiridir. Kuran'daki çelişkileri bir düşünün bakalım, o Kuran Allah'ın yazdırdığı bir kitap olabilir mi?

dr humanist
14-05-2009, 14:45
bu allah hep macera peşinde,oraya buraya adını yazıp gizliyor,başka bir şey yaptığı da yok..geçen gün kendi adımı bulutlardan okudum,ben peygamber miyim?
bıraksınlar artık bu komedyayı..

nehir
17-05-2009, 01:36
Allah reklamı seviyor galiba,ama reklam yapıcam diye düz bastı giderken telef ettiklernide umursamıyor demekki! :D

VraeL
17-05-2009, 15:26
Selamlar arkadaşlar,

İlk olarak bu adreste (http://www.globalsecurity.org/eye/andaman-sri-lanka.htm) bahsedilen iddiayı bulabiliriz,

Ama bakalım benzerlik aradıktan sonra daha neler bulabiliyormuşuz değil mi?

Bu konuyla ilgili sri lanka'nın başkenti kolombo'daki islami araştırmalar merkezi yetkilisi Muhammed Faizeen'e göre bunun kanıtı, sri lanka'nın batısındaki kalutara kıyılarını yerle bir eden dev deniz dalgalarından hemen sonra çekilen uydu fotoğraflarında bulunuyor.
http://img530.imageshack.us/img530/7992/allahcomp01ar0.gif

Şimdi böyle bakınca sanki budur dedirtiyor adama,

Ama bir de bu fotonun durgun haline bakalım değil mi;

http://img530.imageshack.us/img530/9343/andamansrilankaovw26deckh2.jpg

Ve şimdi de benim yorumuma;

http://img530.imageshack.us/img530/856/asdfh1.jpghttp://img530.imageshack.us/img530/8880/12321ap2.jpghttp://img530.imageshack.us/img530/2203/141xz8.jpg

Benzemiyor diyen göz doktoruna gitsin.Hatta arapça "allah" tan daha çok benziyor.

Görüldüğü üzre biraz hayal gücü ile ottan boktan istediğiniz elde edebilirsiniz,

Aslanlar gibi mısır tanrısı "Horus"un resmidir bu dalga,tabi yerseniz...

Horus resmen vesikalık asmış olaya,

Demek ki esas tanrı da "Horus" tur...:)

Digitalglobe quickbird uydusu tarafından 26 aralıkta yerel saatle 10.20'de çekilen fotoğrafta allah'ın ismiyle imza attığını söyleyen Faizeen, ''bu bir cezalandırma, çünkü emirlerine uyulmadı'' demişti.

Bu vesileyle EDİT merhumlara "hakettiler çünkü günahkarlardı" diyen Muhammed Faizeen denen haysiyetsize lanet ediyorum.

Saygılarımla...

Saygıdeğer Reha:

Ah be güzel kardeşim, ne de güzel detaylara değinmişsin, ne de güzel o şeklin bir çok şeye benzetilebileceğini söylemişsin. Söylemişsin ama keşke bu söylediklerin bu site ile sınırlı kalmasa. Bu ve buna benzer karşı tezleri, tv programlarında, en çok takip edilen medya kuruluşlarında, adı geçer, sözü dinlenir, sözüne halk tarafından güvenilir ünlü birileri çıksa söylese, ifade etse. Tüm dünya da görse ne güzel olurdu. Ağzının payını alsaydı Muhammed Faizeen ve onun gibileri...
Ama işte kimse dile getirmiyor. Kimse çıkıp mesela: Saba Tümer´in programında ya da benzeri sohbet programlarında bu tür şeyleri dile getirmiyor. Getirse bile ya susturuluyor ya da kaale alınmıyor.

Sevgili Atlas:

Tsunamide ölen tüm ma tüm bebeklerin büyüdüğü zaman kafir olacağına dair ne tür somut kanıt ve teşhisler var elinde? Nelere dayanarak böyle kesin bir yargıda bulunuyorsun?

Hadi diyelimki Hadislerde veya kuranda yazıyor. Doğru olduğu ne malüm!

Şunu söylemeye çalışıyorum:
Allah insanların başına felaket getiriyor. Tüm bebekleri öldürüyor. Gerekçe olarak bebeklerin büyüdüğünde kafir olacağını söylüyor. Müslümanlar ise hiç araştırmadan etmeden bebeklerin büyüyünce kafir olacağına inanıyor. Çünkü araştırır, irdeler ve sorgularlarsa günah işlerler, cehennemde yanarlar.

Sorarım insanlığa, burda apaçık bir örtpas etme olayı yok mudur?

Oh ne ala ne ala!

Sen istediğini biç, kes, katliamda boğ, öldür, sebebi soruluncada " sizin sorgulama hakkınız yok, günahtır yakarım sizi cehennemimde" deyiver.

Ya da

Herşeye bir kılıf hazırlayıp, şu büyüyünce kafir olacaktı, şu günah işledi diyip aynı şeyleri yapmaya , boğmaya, öldürmeye, felaket göndermeye, kan dökmeye devam et!

Sorarım forum üyelerine, burada bir örtpas etme, birşeylerin üzerine KORKU ile kapatma yokmudur?

VraeL
17-05-2009, 22:40
Alın bakalım madem o tsunamide Allah yazıyor, burda da İskandinav tanrısı Odin´in başlığı var.
Tsunamideki o şekil allah yazısına benziyor diye madem tsunamiyi allah yaptı, ozaman bu fotodaki şekilde odine benziyor diye odin mi yaptı bu gaz,yıldız karışımı şekli?

Hımmm

Odin amca vs Allah baba.

Nasa tarafından çekilmiş Fotoğraf:
http://img188.imageshack.us/img188/2928/thor4andreo.jpg

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap090312.htmlhttp://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap090312.htmlOdin:
http://www.timboucher.com/journal/wp-content/uploads/2008/12/odin.jpghttp://img29.imageshack.us/img29/8149/thor4andreo2.jpg

walla
18-05-2009, 00:55
bence daha dikkatli bakılırsa burada wallahide billahide WALLA yazıyo, allah yazmıyo...
http://www.ozgurbeyin.com/walla.jpg

melankolia
20-05-2009, 17:31
Ey inanlar Kuranda Hz.muhammeden sonra dünyada mucize olmayacak demiyor mu ?Ben öyle biliyorum.yanlışsa düzeltin neticede amacımız bu değil mi.bende suan bana yanlış yapan bir kaç kişi benzip döküp yakıp adımı yazarsam benim varlığımın ispatı oluyor sanırım.

sinan1093
16-06-2009, 00:09
atlas kafir ol emiiii

nogada
16-06-2009, 00:25
Ya o değilde dediğiniz gibi bu şeylerin olmasının Allah'ın taktiri diyen insanın nasıl bir inanç sistemi var merak ediyorum.Sonra Allah arapçmı kullanıyor kendi lisanında da.Yani kimileri cennette din islam dil arapçadır falan derler.Bunlar kendileriyle alay ettirecek sebepler bluyorlar.Oysa ne Allah herhangi bir yere imazsını atıyor ne de dili arapça.Bu komik şeyler söyleyenler ve Allah canlarını işte böyle alır diyenler islam düşmanları ve hurafelerle yaşıyanlardır.

Bu arada sevgili reha horus benzetmesini mükemmel yakalamışsın,gerçekten çok güzeldi :D

Saygılarımla...

Chechen
16-06-2009, 15:19
arkadaşlar yapmayın ya... biraz mantığa davet ediyorum sizi. muhammet faizen denen kişiyi islamın bir numaralı admı yaptınız ve dini onun lafına Alla'ı onun lafına göre taır oldunuz yapmayın. o ülkeye yardım eden binlerce mülüman oldu. cebindenki 20 30 lirasını oraya gönderen müslüman gençler biliyorum ayıp değil mi söylediğiniz. ne yani Allah insanları katledip imzasını mı attı diye saçma sapan şeyler yazmışsınız çok üzüldüm. her şekil başka bir şeye benzetilebilir tabi bunun Allah lafzı olduğuda söylenebilir olmadığıda. bunun la hüküm vermek dinde de yoktur mantıktada. fakat evren gibi mükemmel bir sistemin kendiliğinden olması düşüncesi saçmadır bak işte. islam dinine olan dayatmalarınızı anlamış değilim bu dinin peygamber yol göstericisi ne faiizendir ne de başkası. Alimler, ehil kişişer, kabul görenler bir araya gelir gerekli bir konu hakkında dinin müsede ettiği sınırlar içinde ve doğru şekilde fetva verirler o başka ama yok Allah yazıyordu yok başka bişeydi diyerek inançları karalamaya çalışmak baştan deli saçması ve mantıksızlıktır. aklı eren her insanın bunu karyabileceğini düşünüyorum. üstelik inançlarımıza hakaret boyutunda olan sözleriniz de çok kırıcı. sizin kaybedecek bir şeyiniz yok tabi ama bizim inançlarımız bilerce yıllık kültürümüz peygambelerimiz velilerimiz kitabımız rab bimiz var. yani buları ıspat boyutunda konuşmak için aynı kulvarda değiliz o yüzden sözlerimize dikkat etmemizi rica ediyorum.farklı dinler olsada iki inan insanın tartışması farklıdır inanla inanmayanın farklı çünkü önce insanın neden inanmak ihtiyacı duyduğunu kavraması gerekir ki bu çok farklı bir boyutudur işin. neyse böyle insanların sözleriyle karalama yapmak akılcı bişey değil ve gösterdiğiniz bahane baştan kokmuşbir balıktan fazlası değil. herkese sağlık afiyetve hakkıyla hidayet diliyorum.

selanikli
19-06-2009, 10:21
arkadaşlar yapmayın ya... biraz mantığa davet ediyorum sizi. muhammet faizen denen kişiyi islamın bir numaralı admı yaptınız ve dini onun lafına Alla'ı onun lafına göre taır oldunuz yapmayın. o ülkeye yardım eden binlerce mülüman oldu. cebindenki 20 30 lirasını oraya gönderen müslüman gençler biliyorum ayıp değil mi söylediğiniz. ne yani Allah insanları katledip imzasını mı attı diye saçma sapan şeyler yazmışsınız çok üzüldüm. her şekil başka bir şeye benzetilebilir tabi bunun Allah lafzı olduğuda söylenebilir olmadığıda. bunun la hüküm vermek dinde de yoktur mantıktada. fakat evren gibi mükemmel bir sistemin kendiliğinden olması düşüncesi saçmadır bak işte. islam dinine olan dayatmalarınızı anlamış değilim bu dinin peygamber yol göstericisi ne faiizendir ne de başkası. Alimler, ehil kişişer, kabul görenler bir araya gelir gerekli bir konu hakkında dinin müsede ettiği sınırlar içinde ve doğru şekilde fetva verirler o başka ama yok Allah yazıyordu yok başka bişeydi diyerek inançları karalamaya çalışmak baştan deli saçması ve mantıksızlıktır. aklı eren her insanın bunu karyabileceğini düşünüyorum. üstelik inançlarımıza hakaret boyutunda olan sözleriniz de çok kırıcı. sizin kaybedecek bir şeyiniz yok tabi ama bizim inançlarımız bilerce yıllık kültürümüz peygambelerimiz velilerimiz kitabımız rab bimiz var. yani buları ıspat boyutunda konuşmak için aynı kulvarda değiliz o yüzden sözlerimize dikkat etmemizi rica ediyorum.farklı dinler olsada iki inan insanın tartışması farklıdır inanla inanmayanın farklı çünkü önce insanın neden inanmak ihtiyacı duyduğunu kavraması gerekir ki bu çok farklı bir boyutudur işin. neyse böyle insanların sözleriyle karalama yapmak akılcı bişey değil ve gösterdiğiniz bahane baştan kokmuşbir balıktan fazlası değil. herkese sağlık afiyetve hakkıyla hidayet diliyorum.

İlk defa doğru bir sözünüze rastladım. Tebrik ederim.
Ama üzücü ve düşündürücü bir durum var, değinmeden geçemeyeceğim.
Şudur. Bu forumlarda, bir çok kez, bir Müslüman'ın iddiasını başka bir Müslüman'ın çürüttüğüne şahit oldum. Ancak bir kez bile, iddiası çürütülen Müslüman'ın dönüp 'pardon, yanılmışım' dediğine, hatasını kabul etme yürekliliğine şahit olamadık.
Çürütülen iddia ölmüş eşek gibi ortada kaldı, bir kez olsun bir Müslüman arkadaşımız çıkıp ta bu leşi ortadan kaldırmaya yeltenmedi.
Gerçekten üzücü. Türkiye Müslümanları daha iyi bir seviye göstermek için gerekli maddi şartlara sahip oysa ki, özellikle de bu sitede yazanların büyük çoğunluğu.
Saygılar.

VraeL
19-06-2009, 14:11
Şudur. Bu forumlarda, bir çok kez, bir Müslüman'ın iddiasını başka bir Müslüman'ın çürüttüğüne şahit oldum. Ancak bir kez bile, iddiası çürütülen Müslüman'ın dönüp 'pardon, yanılmışım' dediğine, hatasını kabul etme yürekliliğine şahit olamadık.

Buna şahit olmamıza gerek kalmadan kökten kurtuluruz umarım insanları bu hale getiren bu sistem(ler)den.

ChoPin
19-06-2009, 19:30
bak horus filan çarpmasın sonra :D
herşeyde bir kulp buluyorlar zaten bu dinci kesim
tsunami dünyanın doğasına ait bir doğa olayı
depremler olmasayadı canlı çeşitliliği olmayacaktı
o açığa çıkan lavlarda ne mineraller var
ayrıca bazı tüflerin içinde ne elmaslar var :)
ama genel anlamda çeşitlilik
oluşum esnasında dünyaya çarpan astreoidlerdir
resme geri dönersek
herşeyi dine yorumlamak bana komik geliyor

fena
10-07-2009, 14:05
arkadaşlar valla kusura bakmayın da sizin kadar demogog ve pire için yorgan yakan insanlar görmedim, "siz" diyerek ateistleri genellemek istemiyorum ancak bunu yapanların hepsinin ateist olması beni düşündürüyor.
Bi tane aptal, her yerde arapça "Allah" yazısı görmek isteyen arapça fetişisti müslüman çıkmış saçmalamış, siz de benim tabirimle bulduğu en ufak delikten bile fırlamak isteyen su zerrecikleri gibi hemen olayın üstüne atlayıp olayı bütün müslümanlara hatta teistlere götürüyorsunuz ve hemen dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Tamam yalnızca bu adamın yaptığıyla dalga geçilebilir ama siz içinizdeki genelleme refleksiyle tüm inananları da işin içine katıyorsunuz. lütfen biraz daha tevazu...

WhoAm1
11-07-2009, 00:09
arkadaşlar valla kusura bakmayın da sizin kadar demogog ve pire için yorgan yakan insanlar görmedim, "siz" diyerek ateistleri genellemek istemiyorum ancak bunu yapanların hepsinin ateist olması beni düşündürüyor.
Bi tane aptal, her yerde arapça "Allah" yazısı görmek isteyen arapça fetişisti müslüman çıkmış saçmalamış, siz de benim tabirimle bulduğu en ufak delikten bile fırlamak isteyen su zerrecikleri gibi hemen olayın üstüne atlayıp olayı bütün müslümanlara hatta teistlere götürüyorsunuz ve hemen dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Tamam yalnızca bu adamın yaptığıyla dalga geçilebilir ama siz içinizdeki genelleme refleksiyle tüm inananları da işin içine katıyorsunuz. lütfen biraz daha tevazu...

Elle tutulur tutarlı bi yanı olmayan bi kitabı evirip çevirip kuranda yazıyodu Kuranda bu mucize var Kuran şöyle böyle diye diye malesef bizi böyle dalga geçirecek konuma sokuyorlar çünkü artık ne kadar evirip çevireceklerini şaşırdılar çocugun gözündeki yarada allah yazıyor stunamide allah yazıyor balıkda allah yazıyor artık bıktık bizde bulmuşken eğlenceyi biraz eğleniyoruz ama haddini aşan bi yazı okumadım arkadaşlar gerçekten çok güzel bi benzetmeyle son noktayı koydular zaten Tebrikler :) ..!

nekadarcahilim
27-07-2009, 01:53
oooo olmuyor ama hani cennet cehennem vardı... :D

eğer bu dünyada cezalandırılacaksam ne anlamı kaldı yaşamanın :D

Muhammed Faizeen'in ettiği kelam tam anlamıyla 17 ağustos depreminde Adapazarı - İzmit - Yalova üçgeninin fuhuş ve faizin merkezi olduğunu, bu nedenle de allah'ın gazabını üstüne çektiğini söyleyen zihniyetin sözleridir,aynı derecede sadistçe,düşüncesizce ve şerefsizce edilmiştir,

cübbeli ahmet hoca ya benim adamım o :D

youtube daki videoları aklıma geldi...İzlemeyenler kesin bakın gülmekten bayılacaksınız...

KızıL
27-07-2009, 03:08
uhaa bre yaw bu kadarınada pes haa daha neler olacak bu işin dozu kaçtı nerde yazmıyor ben anlamadım ki...

nefes
27-07-2009, 11:31
Artık moda oldu. Görülen her dört çizgiyi allah yazısına benzetmek.
-aa elimi 4 yapınca allah yazıyor. sen ne büyüksün yarabbim...

kuzgun59
17-08-2009, 12:18
yücemanitu, büyüyünce kafir olacaklarını nerden biliyorsun? yoksa sen allahmısın? senin yukarıda söylediklerin şirkin ta kendisidir.kimin cennete veya cehenneme gideceğine allah karar verir kullar değil.

ulpian
17-08-2009, 12:37
yücemanitu, büyüyünce kafir olacaklarını nerden biliyorsun? yoksa sen allahmısın? senin yukarıda söylediklerin şirkin ta kendisidir.kimin cennete veya cehenneme gideceğine allah karar verir kullar değil.

Sayın kuzgun59;

yucemanitu arkadaşımız zaten müslüman değil, bazı Müslümanların bu gibi konularda (''Allah neden bunca çocuğun, bebeğin ölmesine yol açıyor böyle tabii afetlerle?'' gibi sorulara karşın) verdiği cevapla dalga geçmiş sadece. :)

saygılarımla

yucemanitu
18-08-2009, 19:46

:D İlginç bir tepki valla... Allah değilim. Zaten Allah diye bir şey de yok. Şirke düşmem söz konusu olamaz çünkü Allah'a ortak koşmuyorum direk olarak Allah'ı inkâr ediyorum.

VraeL
18-08-2009, 23:50
Birden aklıma "allah yoktur diyorsanız eğer, allahın varlığını kabul ediyorsunuz demektir, çünkü olmayan şey inkar edilemez" diyen bir eleman geldi (:
Kimdi o yaw? Yada nerde okumuştum ben onu?

vartor
20-08-2009, 16:06
Ayni mantikla, alah vardir diyen de yok oldugunu kabul ediyor diyebiliriz her ne kadar kulagimiza ters gelse de...Cunku yok olan bir sey ancak imanla var edilebilir. Var olsaydi iman etmeye gerek kalmazdi zaten:)

karadut
20-08-2009, 19:38

İslam dinine inanmayanların hakeretleri hoşunuz gitmemesi doğal. kimsenin hoşuna gitmez.
Kafir nedir ?
Kimlere kafir denir ?
Kuranda kafirlere edilen hakaretleri ne yapacaksınız ?
Ve yine allah tarafından sadece ama sadece inanmadıkları için,cehenemde çekecekleri azabları ne yapacaksınız.
İrandan bi ses geldi bu tarafa mehdi gelmiş ! mehdi ile bu yanlışları düzeltin bari.

Saygısızlıkla başlayan bi öğrenim var islamda.İslamcıların ilk işleri bu olmalıdır.

sosyalist-R
20-08-2009, 21:33
reha horus konusunda sana sonuna kadar katılıyorum resmen horusun silueti gibi duruyor
:) demekki yuce horus bize birşeyleri hatırlatmak istiyor :)

dogruluk
21-08-2009, 14:01
selanikli´isimli üyeden Alıntı http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/buttons/viewpost.gif (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=192183#post192183)

kesinlikle katıllıyorum. bu tür saçma haberlere gülmekten başka hiçbirşey yapamıyorum tsunami de allah yazıyormuş.yapmayın arkadaşlar ya benmde iki kaşım arasında allah yazıyo.insanları mantıga davet ediyorum hiç Photoshop diye birşey duymamışlar anlaşılan

KORN
07-02-2010, 16:10
Allah yazisina falan benzetemedim.

nova
07-02-2010, 21:11
Bir kağıda rastgele çizgiler çizsem kimbilir ne ayetler çıkar :) , Bakanın gözlüğüne-görenin yorumuna-yazanın amacına bakmak lazımdır.

Birde yazar ortadan kaybolunca yazılanları kendi çıkarları için kullanan EDİT topluluğuna bakmak lazım. 1500 yıldır milyarlarca adamın azimli çalışması sonucu bugün, görünmez bir put oluştu...arada sırada belirip en büyük katliamları yapıp altına imzasını atıyor. Ve gerçeği fakedebilenler için cevap da hazır, kifir, kefir, kafir, küfür, lakaplar takıp küçük çocuklar gibi taşlayıp alay ediyorlar, allah bunlara akıl versin :)

Allah birilerine ceza verecekse filistin-israil olaylarında can alan, yaralıların organlarını çalan insan topluluğuna versin cezayı, Allahın kendisi bile adil değil yaptıkları nasıl adil olsun. Düşünsenize şeytanla iddiaya girmiş bu varlık şeytanla kısaca kumara tutuşmuş, yahu müslümanlıkta kumar idiia haram değilmi yahu, Milyarlarca insan bu kumar için telef oluyor bunun asli mantığı nedir..cevap sabit: sınav..bu sunavı geçenler zaten ateist oluyor :) yada bilmem şunu yaparsanız sevap falan faize girmiyormu yahu :)

Önce insan olmak lazım gelir, sonra kendine istediğin kimliği yakıştırırsın.

Bu arada bir saptama: müslümanları neden kefenle gömerler ? cehennemde kalın giyme, terlersin :)

varsa bi kusurum affola dostlar,

sevgi ve saygılarımla

From north dagoty
11-02-2010, 00:16
anlamadığım müslümanların neden böyle şeylere ihtiyaç duyduğu, böyle birşey tanrının egositliğinin bir göstergesi değil midir? müslümanlar inandıkları varlığı bu dusuncelerle anca kirletirler. birde mucize ararlar, benim bildiğim müslümalıkta mucizeler yoktur. siz inandığınız varlığa inanmıyormusunuz da mucize arıyorsunuz.

güneşinzaptıyakın
11-02-2010, 13:21
Bir Allah was here vakası daha :D

İnsanları nasıl dine döndürürüm derken hem kendi inandığı değerlere küfür edip hemde nasıl komik olurum sendromu kısaca...

yafes_
11-02-2010, 14:07
Elle tutulur tutarlı bi yanı olmayan bi kitabı evirip çevirip kuranda yazıyodu Kuranda bu mucize var Kuran şöyle böyle diye diye malesef bizi böyle dalga geçirecek konuma sokuyorlar çünkü artık ne kadar evirip çevireceklerini şaşırdılar çocugun gözündeki yarada allah yazıyor stunamide allah yazıyor balıkda allah yazıyor artık bıktık bizde bulmuşken eğlenceyi biraz eğleniyoruz ama haddini aşan bi yazı okumadım arkadaşlar gerçekten çok güzel bi benzetmeyle son noktayı koydular zaten Tebrikler :) ..!
arkadaşım elle tutlur yanı olmayan kitap diyorsun ama inandığın evrim teorisinin ne tarafından tutuyorsun anlayamadım. bizim inandığımızın kitabın söyledikleri mi daha mantıklı ve inandırıcı yoksa sizin inandığınız evrim teorisi saçmalığımı. hiç bana bilimsellik falan demeyin. Kuran'da geçen bir çok şeye nasıl oluyor da böyle oluyor derken tek bir canlının oluşup bu kadar çeşide ayrılmasına nasıl oluyor demiyosunuz. öyle bişey ki tek bir hücre oluşacak sonra bir da kendine karşı cins oluşturacak. tek başına yaşayabilen bir canlı neden karşı cins oluşturur kendine? bunu ne tetikler. fosiller çıkarıyorlar. tamam ben de size inanmak istiyorum bana insan ve maymun arasındaki adı herne oluyorsa onun fosilini gösterin. o oluşumu sıra içinde gösterebilecek kalıntıları gösterin. milyar yıl önceki dinozorların iskeletlerini buluyorlar da insanla maymun arasındaki canlıların fosilleri nerede? ya bi bakın ya hangisi daha saçma. cidden biriyle dalga geçilmesi gerekiyorsa o da evrim teorisine inananlardır. isteyen istediğine inansın arkadaşım. imanı kıt her gördüğünü bişi zannedenlerin düşüncelerini lütfen bütün inananlara maletmeyiniz. baktığımda neredeyse her ataistin öne sürdüğü konuda mutlaka bir alay var. inananlarda bu durum yok denecek derecede az. sonra da çıkıp konuşuyonuz insani değerler yüksek bilmem neler. bu mu sizin insana ve düşünceye saygınız. bu mu sizin insanlığınız. sanırım birbirinizi gördükçe bu teoriye inanıyosunuz.

sidarta_kalyani
09-03-2010, 15:32
arkadaşım elle tutlur yanı olmayan kitap diyorsun ama inandığın evrim teorisinin ne tarafından tutuyorsun anlayamadım. bizim inandığımızın kitabın söyledikleri mi daha mantıklı ve inandırıcı yoksa sizin inandığınız evrim teorisi saçmalığımı. hiç bana bilimsellik falan demeyin. Kuran'da geçen bir çok şeye nasıl oluyor da böyle oluyor derken tek bir canlının oluşup bu kadar çeşide ayrılmasına nasıl oluyor demiyosunuz. öyle bişey ki tek bir hücre oluşacak sonra bir da kendine karşı cins oluşturacak. tek başına yaşayabilen bir canlı neden karşı cins oluşturur kendine? bunu ne tetikler. fosiller çıkarıyorlar. tamam ben de size inanmak istiyorum bana insan ve maymun arasındaki adı herne oluyorsa onun fosilini gösterin. o oluşumu sıra içinde gösterebilecek kalıntıları gösterin. milyar yıl önceki dinozorların iskeletlerini buluyorlar da insanla maymun arasındaki canlıların fosilleri nerede? ya bi bakın ya hangisi daha saçma. cidden biriyle dalga geçilmesi gerekiyorsa o da evrim teorisine inananlardır. isteyen istediğine inansın arkadaşım. imanı kıt her gördüğünü bişi zannedenlerin düşüncelerini lütfen bütün inananlara maletmeyiniz. baktığımda neredeyse her ataistin öne sürdüğü konuda mutlaka bir alay var. inananlarda bu durum yok denecek derecede az. sonra da çıkıp konuşuyonuz insani değerler yüksek bilmem neler. bu mu sizin insana ve düşünceye saygınız. bu mu sizin insanlığınız. sanırım birbirinizi gördükçe bu teoriye inanıyosunuz.
eminimki hiç objektif kaynaklardan evrim teorisi araştırmadın! şundanda emınımki harun yahyanın sitesinden veya ona benzer sitelerden okudun bu evrim teorisini..eğer aklınla tartıp objektif baksan evrim teorisini gayet mantıklı bulursun!..evrim konusunda harun yahya kadar cahil bi insan yok!..geçenlerde sitesinde türler arası ara formu getirene 10 trilyon vereceğim diyordu ve yazının altında balıkla deniz yıldının photoshopla birleştrilmiş komık bi resmi vardı..neymiş bunun gibi yarısı başka öteki yarısı başka bi canlı olacakmış...bikere evrim hiç bi zamn ara formların mesela yarı insan yarı maymun olduğunu savunmaz ..maymunada benzeyen insanada benzeyen varlık olarak tanımlar ama harun yahyanın düşündüğü gibi içiçe geçmiş maymun ve insan olarak tanımlamaz bilmem anlayabildin mi?!..harun yahya nın yaratılış atlası var biliomusun acaba..adam aynı sayfaya bi şimdiki canlının resmını bide fosilini koymuş bakın aynısı diyor..bu olayı okuyan richard dawkins bile gülmekten kendini alamıyor çünkü hayvanın fosiline bakarak evrim geçirip geçirmediğini anlamak mümkün değil ama harun yahya nasılsa millet cahil bişey bilmez diyerekten bunu yapıyor!!!...
HADİ MADEM SENIN HATRIN İÇİN EVRİM OLMADI DİELİM..OZAMN BU BENZERLİKLERE NE DİCEKSİN!!!
1_MAYMUNLAR VE İNSANLARIN DİŞLERİ 32 TANEDİR..
2_ORGAN DİZİLİMLERİ AYNIDIR..
3_MAYMUNLARDA KADINLAR ŞİDDET GÖRÜR İNSANLARDAKİ GİBİ..
4_İNSANIN VE MAYMUNUN İSKELET YAPISI NEREDEYSE AYNIDIR...BUDA BİRBİRİNDEN TÜREDİĞİNİ GÖSTERİR..
5_BÜTÜN HAYVALARIN ZEKA YAPISI FARKLIDIR ZEKA OLARAK MAYMUN İNSANA ÇOK YAKINDIR
örnekleri çoğaltmak mümkün...
MADEM EVRİM YOK OZAMN ALLAH MAYMUNLARA BAKARAK İNSANLARI YARATTI :)

VraeL
09-03-2010, 19:31

asdsadasdsa :D Allah seni ıslah etsin emi, öldürüyor bu adamın yorumları beni xD

GÖK.BÖRÜ
09-03-2010, 21:20
Allah yazısı ile alakası yok.Bence beyni sürekli olarak allah yazısı görmeye odaklarsan allah yazmasa dahi o yazı sana allah yazıyormuş gibi görünüyor.

DİYELİM Kİ ALLAH YAZIYOR NEDEN ARAPÇA ?

SRİ LANKA LILAR ARAPÇA MI KONUŞUYOR.NEDEN SRİ LANKACA YAZMIYOR.

Böyle bir konu bence çok saçma.

Kagan_Bahadir
10-03-2010, 15:19
FELAKETTE İMZA ARAMAK

Bir haber sitesinde Çekirdek kabuğu, muz kabuğu, ağaç kabuğu, inek gövdesi, karpuzun içi, dağların girintisi çıkıntısı derken tsunami hareketlerinden de Allah yazdığı iddia edilmiş.
İslam'ın böyle tuhaf ispat çabalarına gereksinimi mi var, yoksa bunlar kasıtlı olarak birileri tarafından mı çıkarılıyor?
"Kuran okunurken müzik dinleyen, ve bunun üstüne maymunumsu bir tipe bürünen efsane kız"ın masalının fos çıkmasına ve milletin iyiden iyiye böyle efsanelerin gerçekliğinden şüphe duymaya başlamasına rağmen yine de böyle hikayeler türetilmeye devam ediliyor.
Bariz şekilde fotomontaj olduğu belli resimleri paylaşım sitelerinde iftiharla sunan arkadaşlarım var.
Bu arkadaşlarım nedense böyle mucizelere inanma gereksinimi duyuyor.
"Tsunami'de Allah yazısı çıkmış"
İyi de tsunami bir mucize değil ki...
Bir felaket
Bu felakete, Allah'ın imza attığını düşünecek kadar gözler kararmış.
Herkes bir mucize bekliyor, ama ortada mucize olmayınca çekirdek kabuklarından mucize türetiliyor.
Ya da inek bedeninden... Hindulara özeniliyor galiba
Kimi zaman ben de bulutların şekillerini, dağlardaki görünümleri varlıklara benzetirim.
Kimisi "benzerliğin bu kadarına da pes" dedirtecek kadar güzeldir.
Ama benzerliktir işte... Başka bir açıklaması yok.
Ayvalık'taki "Atatürk Kayalıkları" adı verilen tepe de mi mucize o zaman...
Ey müminler, ne dersiniz bu işe

mukeat
09-04-2010, 23:06
Doğru olabilir ben bir keresinde klozettede bunu benzeyen bir şekillenme görmüştüm, çok korktum....

ozgur_beyin
09-04-2010, 23:32
yahu dünde hrıstiyan forumda görmüştüm bulutlarda çarmıha gerilmiş isa ve yine bir ağaçta isa nınyüzü oluştuğunu yazmışlar ve resimlemişler forumlarına.
doğada her dine uygun resim!Q!Q var ne hikmetse ister nasrani ol ister mecusi ol ister musevi ol istersen muhammediOL, var bir DİNLERE uygun hikmet doğaDA

mitra
10-04-2010, 22:24
bunu ilk kez duydum.. birisi de marsta allah yazıyor demişti..

musty
11-04-2010, 00:53
yafes kardes agzına saglık cok guzel konusmussun ama unutmamak lazım ''ınkar edenlerı uyarsanda uyarmasanda bırdır onlar ınamazlar'' dıye bır ayet var ben mal gıbı aylardır ugrasıyorum ateıst sıtelerde kımsede tık yok sonra kendı kendıme dıyorum oglum sen malmısın kuranda yazıyor ya ınanmayacakları sen neye ugrasıyon zaten ebnmım ugrasmam kurana muhalefet oluyor ki bana kapak oldu kımse ınanmayarak artı bu durumda bana kurandakı o ayetın bıle bır mucıze oldugunu gosterdı
SIDARTA KALYANI arkadas pekı maymunlardan geldıgımızı kabul edıyorum ya maymunlar nerden geldı peki??

musty
11-04-2010, 00:55
Tamam gorunen hıc bır kanıt yok burda haklı gıbısın dostum ama
(sadece bir örnek olarak)kafanı kaldırıp atmosfere baktıgında(ki biz 7 kat göğü yarattık denılıyor”talak12” hıc bır teknolojıının olmadıgı zamanda oda ayrı bır kanıt nesse)
En alt tabaka: su buharını gecırmıyor boylece yagmur oluyor ürün yetısıyor bız ınsanlar gereklı vıtamınlaerı alıyoruz doğrumu?
2.tabakasına baktıgında:yeryüzünden gelen sınyallleri(telsız telefon radyo televızyon vs. vs. vs.)hafıf farklı bır acıyla gerı cevırıyor bu sayede verıcıler cok daha uzak kıtlelere kolayca sınyal gonderıyor(bu durum ınsanlıgın, bu bahsettıgım eletronık cıhazları kesfedecegının onceden bılındıgını gostermezmi??
3. tabakasına bakıyorsun:uzaydan gelen ınsanlar hatta tum canlılar ıcın ölümcül olan (gama,mikrodalga,x ışınları)’nı geri ceviriyor
Dunyanın etrafında olan ”one allen ”kusakları uzaydan gelen meteor vb.dünya için büyük risk olusturan gok cısımlerının yonunu saptırıp dunyayı koruyor(buda ”andolsun biz göğü korumus bi tavan kıldık””enbiya32” dıye gecıyor taaaa1400 sene yanı teknolojının t sinin olmadıgı bı zaman) ya Allah aşkına atmosferın bu ozellıklerıni akıl ve vıcdan sahibi olan bi insan hmm demek bu ilahi bi güç tarafından organize edilmiş yoksa doğa kendi kendine gramphellın telefonu bulacagını güneşten gelen gama ısınlarının ınsanı oldurebılecegını nerden bılsın demesi gerekmiyormu be arkadaş???

TurkceRap
11-04-2010, 04:03
yafes kardes agzına saglık cok guzel konusmussun ama unutmamak lazım ''ınkar edenlerı uyarsanda uyarmasanda bırdır onlar ınamazlar'' dıye bır ayet var ben mal gıbı aylardır ugrasıyorum ateıst sıtelerde kımsede tık yok sonra kendı kendıme dıyorum oglum sen malmısın kuranda yazıyor ya ınanmayacakları sen neye ugrasıyon zaten ebnmım ugrasmam kurana muhalefet oluyor ki bana kapak oldu kımse ınanmayarak artı bu durumda bana kurandakı o ayetın bıle bır mucıze oldugunu gosterdı
SIDARTA KALYANI arkadas pekı maymunlardan geldıgımızı kabul edıyorum ya maymunlar nerden geldı peki??

Tüm iyi niyetimle söylüyorum, Şu nereden geldi, bu nereden diyeceğinize evrimi doğru-düzgün kaynaklardan araştırsanız da ona göre doğru ya da yanlış bulduğunuz yönlerini tartışmaya girseniz?

serkotek
11-04-2010, 22:53
buda allahın son mucizesi...

http://haber.mynet.com/detay/guncel/agac-kabugunda-allah-yazisi/505236

allahın işine bak sen dünyadan eger osmanlı müslim olmasaydı arapça silinicek idi o zaman allah"ını agaçlarda taşlarda tusunamide görenler ne yapacaktı merak ediyorum...a bu arada hemen hergün bir yerlere bakıp birşeylerin siluetini veya şeklini görebilrsiniz...

aricat
27-05-2010, 00:32
Hımmmm sevgili tanrı sadece arapça biliyor sanırım.. :)

aricat
27-05-2010, 00:37
Tüm iyi niyetimle söylüyorum, Şu nereden geldi, bu nereden diyeceğinize evrimi doğru-düzgün kaynaklardan araştırsanız da ona göre doğru ya da yanlış bulduğunuz yönlerini tartışmaya girseniz?

Katılıyorum.

Ralp W. Ewerson ne güzel demiş;
Bir çağın dini bir sonrakinin ebedi eğlencesidir...

zagros
31-05-2010, 00:58
sayın reha benzetmen çok hoş senin benzetmen ve sonra vardığın yargı daha mantıklı:)

minyatur
16-06-2010, 13:41
evet gercekten öyle sucsuz ınsanlar daha bebekler bıle öldü eger bundan övünüyorsa Tanrı ne denebilirki...

Jdarc
06-09-2010, 16:24
Ahah, bizim tanrımız kim yahu, herkes işaret gönderiyor kafam karıştı :D

AerA
06-09-2010, 20:04
Şeytan ile girdiği bahis oyununda insanın kullanılıyor olması kadar aşağılık bir düşünce olamaz. Hep söylediğim gibi, tırışkadan mucizeler içinde adını göstereceğine bir kez olsun kendini göstermiş olsa idi....

yucemanitu
06-09-2010, 21:14
Müsaadenizle ikinci sayfada bana söylenenlere "oha!" diyorum. Yahu adımın yanında "dinlerden özgürlük grubu üyesi" yazıyor. Bazı naif yorumlara gönderme yapmışım fakat karşılığında "ne biçim Müslümansın, aç kitabını oku..." vs zırvalıklarla karşılaşmışım.

Natan
07-09-2010, 17:28
Birbirini yadsıyan rakip olarak gören tanrılar gücünü göstermek için cabalayıp duruyor.

İslamın "Allah"ı kendisini ağaç kabuğunda gösterir de hristiyanların Tanrısı İsa göstermez mi ? !

http://www.michaeltotten.com/archives/images/Jesus%20Cedar%20Tree.jpg

Şimdi birbirine ters iki ilah mı var ?

Yoksa ikisi de uydurma mı ?

Jdarc
07-09-2010, 18:31

İnsanları nasıl dine döndürürüm derken hem kendi inandığı değerlere küfür edip hemde nasıl komik olurum sendromu kısaca...

Bu nasıl bir espri böyle yahu... :D

Jdarc
07-09-2010, 18:37
buda allahın son mucizesi...

http://haber.mynet.com/detay/guncel/agac-kabugunda-allah-yazisi/505236

allahın işine bak sen dünyadan eger osmanlı müslim olmasaydı arapça silinicek idi o zaman allah"ını agaçlarda taşlarda tusunamide görenler ne yapacaktı merak ediyorum...a bu arada hemen hergün bir yerlere bakıp birşeylerin siluetini veya şeklini görebilrsiniz...

Bence Tanrı gibi bir varlık gerçekten işaret gönderseydi mucize olarak adlandırabileceğimiz seviyede, nitelikte bir şey gönderirdi.
Diyelim ki herhangi bir avrupa ülkesinde ağaçları kesecek adamlar bu arapça isim ile karşılaşıyor. Arapçadan haberi yok tabi. E ne yapacak? Ağacı paramparça edecek. Bu mucizeden haberiniz töbe olmayacak. Sonuç;
Elimize ihtimaller dahilinde ulaşabilecek muziceler gerçekten mucize midir?
Aynı zamanda Tanrı bize mucize göndermeye kararlıysa, neden yamuk yumuk, ancak kendi ismine zorla benzeyen bir şekil göndersin ki?

aa_
07-09-2010, 20:04
Subhananallah ibretlik paylaşım :cheer2:

Zoru zoruna benzetmeye çalışmışlar :D

faydasızım
08-09-2010, 17:50
Şeytan ile girdiği bahis oyununda insanın kullanılıyor olması kadar aşağılık bir düşünce olamaz. Hep söylediğim gibi, tırışkadan mucizeler içinde adını göstereceğine bir kez olsun kendini göstermiş olsa idi

diyelim allah var ve her şeye hakim istese herşeyi yapabilir ama buna ragmen inanmayanları inandıracak bi olay yollamıyo ite ota adını yazıyo..
sürekli kitap yolluyo kuran a göre 200000 peygamber yolluyo...
adımı ansınlar diye nie bu kadar yırtınıyo anlamış deilim madem her şey elinde güç senin o kadar peygamber yolluyon hepsini öldürüyolar yalanlıyolar adamlar ki yenisini gönderiyon sürekli.. burdan çıkan şu ki olsa bile önemsemiyo ..
bu sefer son bi adam yolluyon karılı kızlı yaşıyo yeri geldigind e ganimet alıyo hakaret ediyo ..sonra fantastik kurgularda bile olmayan cehenneme yolluyo inanmassa konuşmayın diyebilcek kadar insan hayatının içine dışına giriyo...eger tanrı olsa sanırım sanırım dinler olmazdı kendi adını anması için bu kadar yırtınmazdı...

hele ki bizle dalga geçen insanları hakaret eden insanları hayatımızdan çıkarırız hakaret etmiştir sonuçta kuranın her yeri hakaret bi kere insanı kendi oyuncagı yapan bi tanrı var şeytanla kavga eden resmen bizim oralarda koca karı agızlı derler aynen öle bi kavga hani iki komşu kızı nın yaptıgı kavga gibi ..

sen görürsün allah..herkesi kandıracam ...
yürü git kandıramazsın hatta dur sana müddet kullan tüm zaaflarını..
gör bak kimse sana inanmayacak hepsini uyutacam
ben onlara adımı ögrettim ve söz aldım git cehennemde yanıncaya kadar serbestsin..

tabi şeytan bidigin angut ya allahı görüyo yıllarca cin likten yükselip melek oluyo ..
sonra lan bu adem taştan topraktan ben nie ateştenim diye gaza geliyo tanrıyla kafa tutuyo..

gökten de üç elma düşüyo...sen hangisine inanırsan inan..

saygımla...