Turan Dursun Sitesi Forumları

Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Duyuru

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-10-2009, 02:26
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Alıntı:
AYATA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cumartesi anneleri olgusu Şehit anaları derneğinin Cuma anaları organizasyonuna karşı pkaka nın legal kuruluşları tarafından öne sürüldü amaç Halkı ciğerinden yaralayan cuma anaları nın eylemlerini sulandırmak alternatifini yaratmaktı....bu böyle kullanılınca cuma anaları teröristlerin anneleri ile karşı karşıya gelmemek için bu tür eylemlerinden vaz geçtiler ama terör örgütünün legal kuruluşları bu annelerin acılarını sonuna kadar propaganda amacı ile sömürmeye devam etti...bir dönem bu cumartesi annelerinin isimleri ve kayıptır dediği çocukların isimleri devlet tarafından alındı..Eyleme katılan kadınların çoğunun resmini taşıdıkları kişilerin anneleri olmadığı tespit edildi, kayıptır denilen gençlerin Büyük bölümünün terör örgütünün yurt içi ve dışı kamplarda bulunduğunu ve bir bölümününde güvenlik güçleri ile girilen çatışmalarda ve terör örgütü nün kendi içindeki çatışmalar sonucu öldürüldüğü istihbarat raporları ile belirlendi...

Bu gün bu cumartesi anneleri denilen organizasyona destek veren sözde insan hakları dernekleri ve insan hakları havarisi geçinen bir takım sol eskileri hiç bir zaman pkaka nın öldürdüğü masum insan cinayetlerini alenen kınamamışlardır...öldürülen öğretmenler, onların masum çocukları, yolu kesilen otobüslerden indirilen ve çocuklarının eşlerinin gözü önünde kurşuna dizilen Asker, sivil ve hatta kürt olmadığı için öldürülen ler, korucular, aileleri, çocukları bunlar tarafından görülmemiş, görülmek istenmemiştir...İşte bu sebeblede inandırıcılıktan yoksundurlar..Gunali kardeş acısını ne kadar anlatırsa anlatsın...asla anlamayacaklardır, anlamak istemeyeceklerdir çünkü onların gözünde gunali kardeşin şehit abisi sistemin ordunun kuklasından öte bir şey değildir...diğerleri pkaka nın katilleri ise özgürlük savaşçılarıdır....onlar öyle düşünürler...Günali kardeş annene ve sizlere sabırlar diliyorum....şerefli bir ölüm ile hayatını kaybeden kardeşinin hatırası önünde ise saygı ile eğiliyorum, Ruhu şad olsun...

ayata cuma anneleride cumartesi anneleride senin fasist devletinin fasist kuklasi pkk nin kurbanlaridir burda o zavallilari ikiye bölmenin hicbir anlami yok iki tarafda ayni gücün kurbanlari,sana bi animi anlatayim,sene bindokuzyüzseksenlerin basi rambo 1 sinemalarda yeni oynatiliyor(almanyada)sinemanin kapisinda kadinli erkekli on onbes insan geleni gideni engellemeye calisiyorlar benim kolumada bir bayan yaisdi (ben o zaman 16,17.yaslarindayim)girme ne olur diye yalvariyor girme bu film sana siddet asilicak ben tabi kadini iterek iceri girdim film cikisida normaldir gencliyin verdiyi sey kendimi rambo zannediyorum deyil kandile afganistana yollasalar giderim.peki sen veya devletin otuz yildir o insanlar kandile cikmasin diye ne yapdiniz?veya devletin ne yapdi?kuklasi yasal zemin hazirladi kendisi yasal bomba ve mermisini salladi,otuz yil yetmis milyon seyretdiniz,inanilacak gibi deyil ama ne yazikki gercek.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 13-10-2009, 12:33
güneşinzaptıyakın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
güneşinzaptıyakın güneşinzaptıyakın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yazar

İlkönce şöyle beyanda bulunacaksın sitede;

Alıntı:
o çocukları bende sevdim....deniz gibi bir oğlum olsun acısını bile çekmeye razı olurdum....milletin olana sahip çıkmaya hakkın yok...onlar vatan seveverdiler.vatan böler değil..
sonrada Denizlerin yolundan gidenleri;

Alıntı:
kayıpmış....kayıp dediklerinizin %98 i kandil dağında yada pkaka kamplarında...sanki burada kayıp diye masum, suçsuz insanlardan bahsediliyor, kayıp dedikleri, kan dökmüş yada kan dökmeye hazır potansiyel katiller.....körü öldürdünüz badem gözlü yapıyorsunuz kelide öldürün sırma saçlı yapın....katillerden mağdur yaratma çabasından başka bir şey değildir bu kampanya...
diye yaftalıyarak yok sayacaksın. Deniz'de yakalanmasaydı eğer kırdan şehire gerilla hareketini başlatacak ve kan dökecekti, yani potansiyel katil'di senin tanımlamanla. Karar verde bizde sana nasıl hitap edeceğimizi bilelim.
Gerisine karnım tok
Alt 13-10-2009, 15:40
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Alıntı:
güneşinzaptıyakın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlkönce şöyle beyanda bulunacaksın sitede;

sonrada Denizlerin yolundan gidenleri;

diye yaftalıyarak yok sayacaksın. Deniz'de yakalanmasaydı eğer kırdan şehire gerilla hareketini başlatacak ve kan dökecekti, yani potansiyel katil'di senin tanımlamanla. Karar verde bizde sana nasıl hitap edeceğimizi bilelim.

brawo sana pkakalı katillerle denizleri bir tuttun oysa deniz'ler etrafları kuşatılınca bile askerlere onlarda anakuzusudur diye kurşun sıkmamışlardı...
Alt 13-10-2009, 19:44
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Alıntı:
Deniz'de yakalanmasaydı eğer kırdan şehire gerilla hareketini başlatacak ve kan dökecekti,
Yazdığınızı bilerek yazın.
Ne olduğunu anlayamadığınız konuları yüzünüze gözünüze bulaştırmayın.
Gerilla savaşı ile halk savaşını, kırdan şehire/şehirden kıra konularını birbirine karıştırmayın.
Alt 13-10-2009, 19:48
nogada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nogada nogada isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Cumartesi annelerinin acılarını anlıyor ve paylaşıyorum.Fakat acımadıklarım onların bu müşkül durumlarından yararlanarak kendi kötü düşüncelerine,o masum anaları ortak etmek isteyenlerdir...
Alt 17-10-2009, 00:01
necip12 necip12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yazar

malesef zaman zaman faşizanlığı uç noktalara çıkabilen bir ülkede yaşıyoruz, hatta bazen dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş bir faşizanlık ki bunu yapanlara halkın emniyet ve güvenliğinden sorumlu kişiler.

Yapmaları gereken iş buyken onlar tam tersine halkın emniyet ve güvenliğini tehtit eder olmuşlardır. bkz esat oktay yıldıran
http://komunistforum.net/anketler/29...e-geliyor.html

bu ülke böyle birinin anıtının dikildiği adının sokaklara verildiği bir yer tiksiniyorum..

Konu pervane tarafından (17-10-2009 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: uygun olmayan üslup
Alt 17-10-2009, 10:35
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sınır orada, tiksiniyorsan çeker gidersin... Tutanmı var...
Alt 17-10-2009, 12:00
Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cem Cem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Site Meclisi Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü Başarı Ödülü Başarı Ödülü Onur Üyeliği 

Alıntı:
Sınır orada, tiksiniyorsan çeker gidersin... Tutanmı var...
Bu memleket senin ve senin gibi faşistlerin memleketi değil. Üzerinde yaşayan ve kimliğini taşıyan herkesin ülkesi. Vatanı sahiplenip, düzeni eleştirenleri, düzenden tiksinenleri çekip gitmeye davet edemezsin. Bu MHP zihniyetidir. Ya sev ya terket zihniyetidir. yahudileri, solcuları Almayadan kovan, atan Hitler'in zihniyetidir.

Gitmek isteyen zaten kendisi gider. Ancak bu ülkede kalıp bu düzeni değiştirmek için çalışmak ve mücadele etmek hakları da vardır insanların.
Alt 17-10-2009, 14:31
ugurce82 ugurce82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Toprak parçası deyip geçiyorsunuz, önemli olan insandır diyorsunuz. Ama ya sev ya terket deyince orası benimde vatanım diyorsunuz. Demek ki neymiş vatan kutsalmış.

Önerilen Siteler

Başlık Düzenleme Araçları
Stil