Araştırmacı Yazar Arif Tekin 18 Kasım 2009 tarihinde itibaren sitemizde yazmaya başlayacak.
"Kur'an'ın Kökeni", "Muhammed ve Kurmaylarının Hanımları", "Sumerler'den İslam'a Kutsal Kitaplar ve Dinler", "Kur'an'da Allah" kitaplarının yazarı olan Arif Tekin site ana sayfamızda bulunan Yazar Köşesi'nde yazmaya başlayacak.
Sayın Arif Tekin'e teklifimize olumlu yanıt verdiği için teşekkür ediyor ve site yönetimi adına hoş geldiniz diyoruz.
Sayın Arif Tekin'in kitapları hakkında daha geniş bilgi için:
Yumuşaktılar, taş oldular ki kırılmasınlar
Bu güzel haber için teşekkürler, emeği geçen herkezi kutlarım...
Sayın Tekin hoş geldiniz...
Siteiçin yararlı bir adım .Bende yazılarını merakla bekliyorum
Örümcek,işini dokumacıya benzer şekilde gördügü gibi arı da petegini yapmada pek çok mimarı utandırır.Ne varki; en kötü mimarı en iyi arıdan ayıran şey mimarın yapısını gerçekte kurmadan ,önce onu imgesinde kurabilmesidir.
Sevgili Hemşehrimve meslektaşım Arif Tekinin yazılarına çoktan ulaşmak istiyordum.Buradaki yazılarına yorum yaparak kendisi ile fikir teatisinde bulunmak benim için çok güzel olacaktır.Ayrıca kendisi de Turan dursun gibi Kürd medreselerinden mezun olmuş önemli bir şahsiyet.İslami ilimlere vakıf olduğunu düşünüyorum.Bu konuda kendisi ile aslında açık oturum bile düşünüyorum.